Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 26, 2012

...Koleksi Dalam Bekas | Delisha...

Salam Hari Rabu..

Hari ini ai share 1 bende pasal Delisha..
ai pon baru perasan sebenarnye..
tak tahu lah di mana silapnye.. 
anak ai yang sorang nih suka benor lah masuk lam bekas..
tak kiralah bekas tuh kecik ke besor..
sedaya upaya dia akan masuk dan duduk, biar pon bekas tuh tak muat pon vontot dia..

jom layan koleksi gambar Delisha Dalam Bekas..

Dalam Besen sayur mama..
pic nih pernah dah ai tayang kat blog..
n3 nih kiranya kumpul semua pic Delisha dalam bekas tambah dengan pic terbaru..
keh keh keh..

muka tak bersalah jek kan~
hahahaha..

Cubaan duduk dalam bakul basikal..
muat2 jek vontot dia..
pon boleh jadik jugak~

Versi agak sopan kali nih.. 
masuk dalam bakul susunye~
abes sume isi bakul susu tuh dipunggahnye~
kalo x bagi memang tak leh buat keje mamanye..
makanye~ Biarkan ajer laaaaa..


Bersantai dalam bakul sambil layan buah kedondong~
keh keh keh

dannnnn.. yang terbaru sekali!!!

Versi separa vogel!
sedaya upaya memuatkan dirinye dalam besen kecik~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jangan terkejut tau~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sedia!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tadaaaaaa..
pic yang membuatkan mamanye berVulu saja!!
tak hagak2.. bekas sekecik tuh pon dia nakkkk jugak masuk..

masa nih dia baru jek lepas mandi..
mamanye berferang nak pakaikan dia baju..
bedak pon main tempek jek kat mana yang sempat capai..
maklumlahhh.. orang dah pandai lari nih.. kena lah berkejaran kan~

bekas tuh dia jugak yang punggah ke depan~
anak dara~ mesti lah rajin kannnn~
korang jangan lah terkejut kalo datang rumah ai.. tetiba nampak periuk belanga kat ruang tamu.. anak dara yang kecik nih lah punye keje..

kalo ai kutip2 letak atas rak.. tak sempat panas bontot.. 
dia dah punggah balik.. silap2 mamanye panas hati plak..
sudahnye.. BIARKAN AJER LAHHHHH..
sabor jek lah banyak2~

anak2~

sekian..

P/s: anak korang ade hobi pelik cam nih???

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

SYANI said...

Minat sungguh si Delisha dengan bakul ye...

Eliss Mie said...

tadak pulak feel gini my nuha ms kecik2 dulu tapi buat main mangkuk segala periuk belanga tu perkara biasa :p

ct rahani said...

aqeef pun suka camnih jugak.. tp sejak dapo dh letak penghadang x leh la dia praktiskan hobinya tuh.. bakul kain ibunya jelah yg jadik mangsa.. hehe..

cute jer gambo delisha yg last tuh.. hehe..

Mummy Chubby said...

Delisha sangat cute dalam besen tuh...geram tgk sbb dia tembam pastu dok nyelit dalam besen...tba2 teringin nak de baby tembam..he he he

Atia Adina said...

adoi...kelakar lah delisha ni....semua tempat dia nak memasukkan dirinya...hahahah

eyndayusoff said...

Agak2 apa reaksi Delisha bila tengok balik gambar2 ni masa dah besar nanti? hehehe...comel jek! :-)

Nens Collection said...

hahaha..macam kucing plak..suka duduk tempat kecik2 cenggitu..naseb die x masuk dlm songkok papa die..ekeke

ammar plak..suka kembahkan barang mainan die kt tempat tido..kalo aku kutip masuk bakul menangis marah..last2 tido tgh mainan kembah gitu..lps tdo br leh kutip..hoho

Salina@IbuAqil said...

Kalau si Aqil rumah x berterabur ngan bekas2 camni..
Tp idak jg kemas nya..
Bersepah ngan koleksi2 kete mainan segala van lori kapal terbang..
Skrg yg terbaru keteapi menan dia..
Semua bersepah..
Dah macam apa je ruang tamu umah opah dia..
Kekadang smpai terpijak2..
Ada yg dah simpan dikoreknya blk..
Last2 kita dia marah..
"Ibu simpan kenapa?!!!!!" Katanya.. Adoiiiiiiii!!

Anamarza Sue said...

jangan bawak ke besar dah la ya, nanti ada terlekat vontot plak hihihi

Saya Disini said...

haha...semua bekas dia nk masuk..

maszmadi said...

delisha dan bekas x dapat dipisahkan... agak2 masa preggy dulu kak ra suka kut dok dalam bekas2 gini, tu yang dia ngikut tu..... haha

eB said...

eB suker gambar yg last boleh? ha3...
cute la delisha nih :)

NUR said...

Kreatif betol la dia ni.. Budak budak suka explore..

wahida said...

kehkeh...lawak la..tapi comel!!

aku suka first pic..tak menahan aku gelak kat ofis ni nok...

budak2 mcm2 ragam kan...ekekek...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahah..
muat² aje kan..
alya suke duk dlm bakul aje,
dlm bekas gitu lom pernah wat time die kecik.. heheheh

Aishah Jahirah said...

comel je....bekas kecik pun dia nak dok jugak...kih3 delisha2...

Myra Jay said...

Hheee, Delisha suka masuk dalam bekas ye.. Nak uji diri kot lepas masuk ke tak :D

Cho Zila said...

ha... ha..
biarkan mereka meneroka..
kalau akak tak kisah punya.. tapi tak lehler sebab suami akak tak lerh tahan... tension dia nanti...

Izan Ishak said...

ahahaha... senyum sorang2 je bila izan tgk sume gmbr2 delisha dok dlm bekas2 tu. nak2 yg last tu... seboleh mungkin nak muatkan diri dia dlm tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...