Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 18, 2012

...Kami Bela Penyu...

Salam Hari Isnin..
bz sket hari ini.. maklumlah hari selasa selepas cuti panjang..
macam2 hal nak kena settle hari ini..

Hari ini ai nak tunjuk binatang peliharaan KAMI yang terbaru..
haaaa.. gempak dak?? belasah jek lak korang~

penyu ituuu..
My anis yang punye..
kekekekeke

Besar tau penyu nih..
kalo kira gemok..penyu nih lagi gemok dari tuan dia..
tapi kalo kira panjang.. panjang tuan dia sikit..muahahaha

tengok! tuan dia sekeping jek.. tapi penyu dia punye lah gemok..
makan banyak penyu neh~

kalo kira panjang..
tuan dia panjang sikiitttt jek dr penyu dia..
posing maut dengan binatang peliharaan~

alaaaa... cian adikk..
nak masuk lam blog mama jugak eh??
separa vogel pon boleh jugak..
muka masing2 baru bangun tido..keh keh keh..

Kalo kakak dengan bela penyu..
si adik bela bear.. bear nih lah yang dia peluk tiap2 malam.. 
mamanye yang gebu cam nih x mau plak peluk..
nasib ade papa tolong peluk.. eh!

sekian sahajalah cerita binatang peliharaan KAMI..

p/s: anak korang bela binatang ape??

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

sue zainun said...

haha ingatkan penyu betul tadi..tekejut sekejap..:p
**Amira xsuka sangat patung2 nih..xtahulah nape..hihi sb dia jenis tido tanpa bantal, tanpa selimut..

Masya said...

besarnya penyu dgn bear... anak sy ade bantal busyukk jer hihihihihi....

- GC - said...

besaqnya penyuuuuuuuuuu

Nens Collection said...

haha...naseb balik aitu kakak x bwk penyu ni balik..kalo x papa kene beli kete besar lg la nk muatkan mereka ni.haha

Zura said...

bwk tido best tue..mahunye tido xnk bangun2 dah..hehe

ct rahani said...

hahaha.. ingat penyu betul tadi.. anak2 pompuan suka la ngan bear2 camnih ek.. anak2 daku x layan.. klu kete menan ok la.. hehe..

ct rahani said...

hahaha.. ingat penyu betul tadi.. anak2 pompuan suka la ngan bear2 camnih ek.. anak2 daku x layan.. klu kete menan ok la.. hehe..

SYANI said...

Hehehehe... besar penyu dari tuan..

Mummy Chubby said...

hai cik kak...baru sempat nak baca blog & bw..wah, cik khaleesa pun de bantal princess..2 biji & siap bg nama.tak ingat plak mummy nama apa dia letak..he he he

azi said...

Besarnya penyu Anisss....aunty pinjam boleh???...:)

Atia Adina said...

besarnya penyu anis

wahida said...

cis...mati2 aku ingat ko bela penyu betul2...tipah tertipu...

maszmadi said...

haha, penyu biru gitu kan, sempat lak balik kampung ambik penyu ni bawak balik SA yerk kak.. hehe

TeacherAzimah said...

Wahhhhhh bela penyu biru gitu ya ;-) ingatkan penyu betul td hehe

LiYa HaNiF :: said...

macam-macam ragam budak2 ni kan... qalesya dengan bantal ucuk mickey mouse dia...

LYAfrina said...

oihhhhh.. lya igt betul dh bela penyu..mana tau balik trg baru2 ni leh jupe ank penyu ke kan...

mamalieyna said...

besoonye penyu anis, ingat saiz kecik je mula2 tu... best la anak2, masing2 ada belaan.. gegirl sesuai la ada binatang belaan camni, kalau boy..ihiks.. bela kereta je kot..ngee~

*tp hakeem ada jgk penyu, saiz kecik joo..

Myra Jay said...

A'a, besar tul penyu Anis, terus tenggelam Anis ha:)

Okla 2 2 beradik ada membela 'binatang' baru tak berebut :)

Izan Ishak said...

alolo... besarnya penyu kakak anis. kalau anak2 izan mmg takde bela2 'binatang2' ni pun... hehe

Aishah Jahirah said...

hampir sama besar dengan tuan dia je penyu ngan bear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...