Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 14, 2012

...Sorang Bawa Kereta Sorang Bawa Motor...

Salam Hari Jumaat untuk semua..
moga kita semua mendapat keberkatan..amin~

Hari ni lambat sket bersiaran..
BZ sket pagi nih~
dah tengah hari baru ok sket..

hari ni nak citer pasal anak2 lagi..
melayan kehendak mereka.. sekali sekala boleh lah kan~
kalo selalu boleh pokai poket papa n mama..

Anak2 request nak naik kete ngan motor menan nih..
sebelom raya lagi My Anis dah request..
tapi tak dapat di layan sebab bulan pose tak larat lah mama nak ke sana lepas berbuka..

lepas raya hari tuh baru dapat tunaikan permintaan dorang..
My Anis memilih motor untuk di rempit..
motor nih ade pedal minyak nye sendirik.. so, budak2 kena handle motor tuh sendirik..

Delisha.. nak tak nak, terpaksa pilih naik kete..
selamat lah untuk kanak2..

pandai tak dia handle kete dia.. hahahahaha
bawa kete sambil pandang belakang okeh!!
terer kan!!

baru drif 2 3 kali kete abes bateri plak..
terpaksa lah tukar kereta baru.. hahahaha

okeh.. sambung drif balik..
handle kete sebelah tangan okeh!!
dasyat tak anak ai?? hahahaha..

okeh2! sebenarnye..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sebenarnyeeee
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
My Hubby handle kete Delisha pakai remote control..
muahahhahaha..
ye ye jek Delisha.. cam dia pandu sendirik..
kalo x nak pakai remote pon boleh kete nih.. kete nih pon ade pedal minyak dia sendirik..
bagi budak yang bolem reti handle.. kena lah orang dewasa yang control remote..
muehehehe..

charge yang di kenakan..

RM5 hengget untuk 10 minit.. boleh laaa.. 
sekali sekala melayan permintaan anak2..
kami main menan nih kat Care4 seksyen 24.. SA


sekian.. citer pasal permintaan anak2..

p/s: kalo ade menan utk orang dewasa teringin jugak nak joint sekali..muahahaha.. kasi can laaa.. hahahaha


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Nens Collection said...

wahh..pelik jgak td tgk delisha bwk..hehe

raa, tgk header aku buat sdirik lawo x terletak..nnt komen ek..

Dhiaqiud said...

ingatkan betul2 delish bawak kete..tertipu...gegege..

Eliss Mie said...

dah agak mesti pakai remote sebab sama dengan nuha punya. nuha yang besar gedabak tu kadang2 malas, terpaksa abah dia pakai remote :p

Eliss Mie said...

nak main marilah rumah kak eliss lagi, tapi kena berebut dengan nuha...hehehehe

ct rahani said...

kalau dpt main benda alah nih sepuluh minit mesti x cukup.. tu anak2 sy la tu.. hehe..

::NureeN:: said...

dah lama x singgah cini...sweet tol...

ct cheery said...

bestnyer bebudak tu.jom lah merempit ngan adik anis tu..hehe

maszmadi said...

sekali sekala x per kan kak ra, kalu selalu xbleh la, kan...

Papa Mifz said...

dah agak dah mmg ur hubby yg kawal guna remote...hehe

Aishah Jahirah said...

nanti dia dah reti bawak bantuan xdiperlukan le....heheh

ainnoraini said...

seronok melayan kerenah anak2 nii..nnt dah besar tak de dimintah naik tu lagii...

Norzie hany said...

Seronok layan kerenah anak2....rm5 utk 10 minit,okay la tu.

LYAfrina said...

hehe..itula..lya ingtkan delisha dh pndai kontrol kereta tu..hik2.. tertipuuuu

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Dulu ni pun kereta favorite Iman main kat Tesco! La ni xjumpa pulak kat sini... Tak lama lagi Delisha pandailah drift! :))

Cho Zila said...

anak akak dah terer.. memang pantang nampak mintak nak main.. tuler akak kata kalau beli sendiripun dah boleh kalau selalu sangat main... RM5 10 kali main dah RM50kan.. kalau dua orang anak.. ha.. ha..

Zura said...

kalau nmpak dek anak buah sy mahunye xnk turun2 dah...

Myra Jay said...

Hheee, baru nak puji Delisha pandai bawak kereta ha :)
Memula heran gak camne Delisha bawak, sebab Firas umo 2 tahun++ pun jenuh kena tunjuk ajar :)

Izan Ishak said...

si kembar pun suka aje kalau dpt peluang naik nih. kalau balik umah nenek kat lah kami rajin singgah kat tesco nilau tu... sorang ngan ayah, sorang ngan abg muhaimin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...