Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 4, 2012

...Orang Beraya Tapi Dia?...

Salam Hari Selesa..
Moga semua Ceria2 ajer..

Mood ai sekarang nih sangat lah ke laut..
nape ntah.. Penyakit M sudah datang.. muehehe..

abaikan penyakit yang takde ubat tuh..
hari nih nak share XTVT di malam raya ke 4..
Bukan KAMI.. Tapi My Hubby..

XTVT nih My Hubby n the geng dah plan masa bulan puasa lagi..
punye lah semangat dorang nih.. tapi menjadik plan dorang..
walaupon masing2 kerja jauh dari satu sama lain..
hanya dengan ber"whats Up' saja sesama dorang..

Jom tengok XTVT malam raya dorang..

 Dorang aturkan perlawanan Futsal..
di malam raya ke 4..
Nama My hubby dalam team ENGLAND..
ramai jugak yang joint game nih kan~

My Hubby.. pakai baju putih..
ai ngan anak2 tak ikut my hubby gi main futsal nih..
sebab nye anak2 dah tido sebab masing2 penat mandi laut petangnya tu..
ai pon tumpang fengsan jugak..
keh keh keh..

sebahagian dari mereka..
bagus kan dorang.. curik2 masa time raya untuk jumpa kawan2 lama..
ye la kan~ masing2 kan semua merantau.. time raya jek lah boleh kumpul ramai2..
game futsal tuh hanya XTVT memenuhi masa mereka berkumpul jek..
Puji dengan cara dorang merapatkan kembali silaturahim antara mereka..

Alhamdulillah.. 
Team My hubby dapat tempat ke dua..
tak sia2 lah beli baju, seluar n kasut baru yer bang..muahahaha

menang kalah belakang citer..
ape yang penting! kerjasama! mereka dapat rapatkan silaturahim yang dah lama x jumpa..
pastu ade plak xtvt yang menyihatkan..
okey lah tuh kan~

malam tuh pukul 3.30 pagi MY hubby baru balik..
game start pukul 9 malam..
punyelah sonok berkumpul ramai2.. sampai tak hengat bini yer bang~
muahahaha.. ampun~

sekian.. citer xtvt masa raya..


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Nens Collection said...

sama gak ngn laki aku..jupe geng die x igt ke bini..haha..nk2 kalo ade liverpool game..nnt die, aku sokong MU..baru la meja sebelah2 kedai mamak..wakaka

Anamarza Sue said...

aktiviti sihat di malam raya..hihi bagus la buang segala lemak dari hidangan raya kan

eB said...

sj nk buang peloh lemak2 ketupat n rendang tuh. hik3...

wan habibah said...

ok ape.. buang kolestrol2 rendang

LYAfrina said...

xtvt y menarik & myeronokkan ni..lya suka tgk org main futsal.. & lya sndiri pon suka main futsal.. leni j..lama dh x sepak2 bola ni

Huda said...

aktiviti gini xpe zura..menyihatkan badan :)

Aishah Jahirah said...

bgs plan beridah bersama geng2 lama....mcm2 hal la cite tu.hee bini n ank2 ttp utama,kwn2 xdilupakan....kan2...

papa said...

untung lah....

zila manaf said...

join lah sekali hehe

mamalieyna said...

bestnyer lelaki camtulah..sesekali dpt jumpa geng bleh je planning baeeek punya kan.. kita mak2 ni, susah sket la..kalau berplanning pun, anak2 mesti disisi..hee~

Norzie hany said...

Aktiviti sihat.

..::..aRe-Na..::.. said...

zura,selamat hari raya yer..hehehe..lambat benor ana ucapkan
keikikei..sib baik rya sebulan kan..haha..waa..beh yer xtvt cik abe..
sama lah ngn cik rizal ana tuh..klu bab futsal..laju jek,nak2 time rya neh..
leh la kan bkumpui ngan kkwn lama blk...kan hehehe

Eliss Mie said...

sama la laki kak eliss. rela balik rumah dia jumpa kawan2 lama padahal turn tidur rumah kak eliss. seb baik pandai cari jalan pulang.keh keh keh

Myra Jay said...

Okla tu lepas beraya makan banyak exercise untuk kekalkan stamina balik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...