Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 13, 2012

...Sambutan Hari Kemerdekaan Dan Hari Terbuka Aidilfitri Tadika Kemas My Anis...

Salam hari Khamis..
Moga semua ceria2 selalu..

Di hujung2 Syawal nih.. 
ai nak meriahkan jugak hujung2 Syawal dengan n3 Raya..
tapi special sket Majlis raya nih..
sebab gabung sekali dengan sambutan hari Kemerdekaan negara kita yang ke 55 tahun..

Majlis nih berlangsung di Tadika Kemas My Anis..
Sambutan hari Kemerdekaan dan Hari terbuka aidilfitri..
memang meriah lah..

jom layan gambar suasana di majlis itu..
kalo ikut surat jemputan.. semua kena pakai baju raya..
tapi ade jugak yang pakai baju biasa..

Gambar ulangtayang..
KAMI selalunye mesti ikut tema..
semua pakai baju raya merah kami tuh.. cuma papa pakai kemeja kaler merah..

Nak di jadikan cerita..
cikgu2 dah aturkan XTVT untuk parents yang hadir..
ade acara mewarna okeh~
muahahahaha..
dapat jugak mama tunjuk bakat mewarna mama yang dah lama terkubur nih.. hahahahha..

haaaa.. tengok!!
penuh semangat kan! kan! muahahaha

ibu bapa kena bekerjasa dengan anak mewarna lukisan tuh..
lukisan bertemakan Hari merdeka lah..
keh keh keh..

Hubby amik tugas monitor si kecik..
tau2 jek lah Delisha tuh.. kuat menyakat.. hehehe..

Sape lagi semangat??
kakakakakakaka..

My Anis asik cakap.. lenguh lah tangan kakak mama~
so, terpaksalah mamanye warna laju2 untuk kejar masa..
keh keh keh..

jom tengok kemeriahan suasana majlis itu..
semua Famili bekerjasama menyiapkan lukisan tuh..
Meriah sangat!!


Yang tangan warna kuning tuh menunjukkan lokasi KAMI mewarna lukisan..
hahahahhahaha



Atok2 pon amik bahagian tau..
kikikiki




Meriah kan! kan!

si kecik sampai ke luar dia melasak..
papa dia layankan jek laaa.. kalo x di layan.. tak siap lukisan KAMI tuh..
hahahahaha..

haaaaa.. dah nak siap dah masa nih..
masa pon dah hampir tamat dah..

sengaja besarkan gambar neh..
ini lah hasil kerjasama kami 1 Famili.
boleh laaa.. janji siap.. 
hahahahaha

Dah penat melasak..
Delisha isi minyak dulu..
tambah tenaga.. hehehehe

Dah tamat masa mewarna..
semua murid kena kumpul kat tengah2 kelas..
dengar ucapan dari wakil penduduk kat situ..

Anak Merdeka!!
Comel tak saya??

dah abes ucapan..
episod makan2 plak.. banyak menu yang di sediakan..
sedap2 plak tuh~
dah abes santap.. KAMI pon beransur balik..
sempatlah bermaafan dengan cikgu2 n staff kat tadika My Anis tuh..
bagus jugak adekan majlis cam nih kan..
cikgu2 boleh kenal rapat dengan ibu pelajar2 dorang..

dan hasil dari pakai baju sedondon anak beranak..
setiap kali salam dengan cikgu2..
mesti cikgu tanya.. ini Mama Nafisha yer?? 
Nafisha tuh nama panggilan My Anis kt skolah.. kekekeke..

sekian.. citer raya KAMI..

p/s: skolah anak2 korang ade wat majlis cam nih jugak???




Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

azi said...

Adaaa...kat sekolah anak akak pun dah buat dah minggu lepas...ibubapa bawa sorang sejenis makanan untuk jamuan tu...

Eliss Mie said...

sekolah nuha tak der pulak. best jugak ni :) siap boleh tunjuk bakat terpendam :)

SYANI said...

Hehehe.. merasa la tunjuk bakat terpendam ek..

ct rahani said...

beshnya ader sambutan camnih.. sklh aidil ader buat jugak tp khas utk murid2 jelah.. sesekali klu dpt join aktiviti camnih sonokkan..

inazamri said...

sekolah anak akak lak takde pulak jemput ibubapa

Atia Adina said...

nmpk mcm mk budak yang excited mewarna.....heheheh

Masya said...

masa² macam ni lah dapat mengeratkan silaturahim sekolah, ibu bapa dan anak kan..

maszmadi said...

meriah kan.....

school aisha ada buat ari sabtu ritu tapi kami x dpt pi coz hubby keje, tggu taun depan lah pulak...

eB said...

meriahnyer. suker3 :)

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Kalau tanya Marya mestilah jwbnya tak ada...hehehe... Sedondon gitu! :))

Nens Collection said...

seronoknyer..sume join hehe, ade adiah2 x masa mewarna tu..hehe..;)

Huda said...

meriahnya sambutan raya dan merdeka sek anis ek :)

Aishah Jahirah said...

mama dia mmg excited...hee

Myra Jay said...

Anis Kidal ye Zura? :)


Peraduan mewarna sekeluarga ye, menang tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...