Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 7, 2012

...Hantu Laksa!!...

Salam Hari Jumaat semua..
Hari ni ai dah back to normal..
Jumaat baru nak normal..hahahha.. esok cuti dah.. :))
banyak ke jemputan rumah terbuka korang weken nih??
ai ade 1, Hari sabtu.. tu pon dh mintak izin dengan tuan rumah datang lambat sebab My Hubby kena Full Production Hari Sabtu nih.. kalo OT leh ngelat lagi..
nasib tuan rumah kata OK.. kikikiki
Hari ini ai nak citer pasal hidangan di rumah terbuka..
ade beberapa buah rumah yang hidang laksa untuk tetamu mereka..
ai nih kalo laksa x de lah feberet sangat.. 
bukan tak makan k~ makan tetap makan..muehehe

Pengemar Fesyen terkini! Jom Cuci Mata!

Tapi.. tak sangka anak ai ade yang 'Hantu Laksa' muahaha..

ini dia 'Hantu Laksa' Itu..
bersemangat plak tu makan laksanye..
kuah pedas pon dia bedal jugak.. tapi papa dia takde lah bagi dia hirup kuah..
bagi dia mee laksa tu jek..

Dah masuk mulut semua laksa kat tangan dia.. 
dia mintak lagi ngan papa dia..
x mau dia orang suap.. nak makan sendirik~

Waaaahhh.. nikmatnye makan laksa..
hahahaaha..

selerakan dia makan.. sama naik dia makan laksa ngan papa dia..
ai time nih makan nasi himpit + kuah kacang..
dia tak layan plak.. 
lagi sonok makan laksa ngan papa dia..

kalo My Anis, nak makan bersuap.. kalo dia makan sendirik mesti x banyak..
cuba kalo mamanye suap.. nasi himpit 5 ketul sekejap jek dia makan~
lagi manja dari adik dia neh~

sekian.. citer pasal 'Hantu Laksa'

P/s: Anak korang gemar makan ape kalo gi open house?



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Saya Disini said...

sy pon hantu laksa

Mrs. Norrie said...

comelnya hantu laksa tuh

salam BW

Cho Zila said...

anak sayapun hantu laksa.. dia hirup kuahtu... memang tak kasi tapi dia tak peduli siap angkat mangkuk lagi...

SYANI said...

Sedapnya... tapi saya masih trauma makan laksa insiden muntah2 masa bulan pose hari tu..

maszmadi said...

hehe seronok jerk tengok delisha makan...

Huda said...

hehehe..peminat laksa ye..anak2 huda mcm husna suka almond london je la..lukman x kisah bantai je ape kita suap :)

LYAfrina said...

auummm..mmg suke laksa ni..asya lak suke mee..

Nens Collection said...

br sdh mkn laksa pahang..sedappp giler,menambah..huhu

Daddy Ziyyad said...

saya kalau balik JB, mmg suka laksa johor yg mak saya buat :)

Daddy Ziyyad said...

ps: ada rezeki, mmg saya sefamili akan berhijrah ke australia...takde rezeki, kat malaysia aja lah..:P

nida husna said...

nafira sama dgn aunty la. aunty pun suke laksa =)

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Delisha boleh geng dgn auntie... Sama2 hantu laksa!!!hehehe Kebetulan sungguh...smlm gigih try buat laksa tp ala peru lah... Guna ikan kat sini yg xde kat Msia & mee udon! Sb mee laksa cari2 xjumpa... Alhamdullillah taklah kempunan sgt nak tunggu tahun depan balik! :))

Aishah Jahirah said...

delisha meh geng ngan auntie,kita hantu laksa.kih2

TeacherAzimah said...

wahhhh delisha kuat makan patut beza dgn saiz badan kakak anis hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

leh geng ngan aunie.. hehehe
pergh, auntie tu.. makcik dah! ;-P

mamalieyna said...

boleh geng dgn acik na la..hantu laksa jugak...sedapnyeee laksa kan..^_^

azi said...

Nafira..
Boleh kawan dengan family akak yang semuanya "hantu laksa"...he..he..

- GC - said...

sabtu lepas sy buat open house jugak. ada laksa, tapi sy tak ingat langsung nak bg anak teruna sy mkn laksa tu. kot2 dia pun boleh join mak dia jadi hantu laksa. haha

Eliss Mie said...

nuha pun hantu laksa gak.

..::..aRe-Na..::.. said...

rindu kat c comei ni,lama x tgk dia hehehee..kat blog neh la,klu kat luar ntah bila bkesempatan kan hehehe...hantu laksa yer...sama hero acik laaaaaaaa hehehheeeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...