Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 17, 2013

...Bukit Gambang Water Park, Tunggu KAMI!!!....

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat. Moga sama-sama mendapat keberkatan Dari NYA.

sonoknye hati haini. hehehe
esok KAMI 1 famili akan bertolak ke Bukit Gambang Water Park..
ade event kat sana..

Toyota Boshoku UMW Day.
2 hari 1 malam @ Bukit Gambar Resort City.
Firts time famili day dorang buat luar dari lembah klang.
Heaven kan!

ai nih harapkan famili day dari kampeni My hubby jer lah.
kalo kampeni ai nih memang x boleh harap.. memang x pernah ade!
mencik jer kan~

XTVT sepanjang berada di sana~
kami pergi naik kete sendirik jer. x daya eh ai nak naik bas dengan 2 askar prebet tu. 
baik lah berperang dlm kereta sendirik.. hehehe

dari minggu lepas KAMI sibuk carik baju untuk dinner.
tema Red N Black.. haru gak nak mencarik baju weh!!
nasib lah baju anak2 senang jumpa. tinggal baju My hubby je belom beli lagi.
dah ade dah yang berkenan. cuma x beli jer lagi.

Esok pagi gerak dari shah alam.
awal sket gerak, so x yah kelam kabut sgt nanti kan~

oklah.. doakan KAMI selamat pergi dan balik.
moga anak2 hepi di sana nanti.

Sekian.. Kesah Famili day esok~

P/S: Selamat berhujung minggu~ ai amik cuti 2 hari.. esok dan isnin.. Heaven!

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Zura Zue said...

semoga bergumbira kat sana...semoga hilang stress

MRS. K said...

bestnye cuti2. kite penah pegi sini tapi tak masuk mandi pon huhu

shark said...

enjoy!!

Kakzakie said...

Yg pasti anak-anak seronk main air di Bukit Gambang ni Zura..

lizz said...

waa mesti seronok ni...saya pernag gak masa family day konsep hitam merah ni...cantik...

Norlizayati Othman said...

Have funnnn! Bestnya...

izan mama mia said...

selamat bergumbira

Daddy Ziyyad said...

Have fun!!

Sharidawati Shahrudin said...

serius best tu dapat pegi spend time dgn family... enjoy dear!

inazamri said...

selamat bercuti.mesti hepi anak2 semua.akak tggu cuti sklh nnt.rasanya destinasi bajet je la kot cuti akak sefamily nnt bulan 6..maklum dekat nk posa&raya masa tu..roadtax insuren keta lak mati time tu hehehhe

wahida said...

enjoy ye nok...tak sabar tunggu ko update citer Bukit Gambang...aku teringin nak pi sana...

Aine Ainun said...

weee...bestnye..
nak itotttt

azi said...

Zura..
selamat bercuti ye...:)

nea lopah said...

wah best nya..... dlm 45 minit dari umah saya. hehe

Papa Mifz said...

teringin juga suatu hari nanti nak ke sana...amacam best tak..??

GreenJade said...

selonok nye..geram nye nk berjimba2 kt water park ...sabo sabo...hihihihi

Fifi Nadhrah said...

da selamat balik da kan.. baru fifi nak komen.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...