Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 27, 2013

...Dinner Yang Penuh Dengan Kejutan | XTVT Family Day...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Hari ini agak tenang berbanding isnin yang lepas.

Sabtu ai MC. Cuti menyambung ini adalah sangat Heaven kan!
ai amik MC sebab nak menjaga anak dara kecik ai yang demam. 
x sampai hati plak nak tinggalkan dia. hari sabtu tuh demam dia dah kurang dah. 
cuma ai nak bagi dia cukup ubat. tu yang amik MC tuh.

AMARAN: n3 ini penuh dengan gambar.. sila lah bertabah!

okeh lah.. hari ini ai nak sambung citer pasal Family day @ BGRC. citer pasal dinner  yang penuh dengan kejutan. macam2 kejutan yang buat hati ini berbunga2.
My hubby ade cakap pasal dia dapat reward untuk long service reward. pekerja yang berkerja 10 tahun.. kalo ikutkan tahun nih my hubby dah 11 tahun dah.. tapi masa dinner tahun lepas. x cukup bulan untuk kira 10 tahun.

persiapan dinner KAMI cukup simple.. janji ikut tema warna. tak de nak grand2 pon~
tema malam tu adalah Merah Hitam.


Amacam?? cukup merah n hitam x??
muehehehe. Gojes ke tidak??*statment mintak pelempang.

sampai2 jer kat Dewan.. Kami satu famili di jemput ke bilik VIP..
errkk.. terkejut jugak memula tu.. lepas tuh dorang cakap semua yang terima anugerah long service kena tungguh kat bilik VIP.. OMG!! terkujat ai. special sungguh layanan untuk VIP..hahaahahha.. perasan jap jadik datin~ muahahaha

Datuk n Datin kat VIP room~ muahahahaha.

Anak2 dara kami~ 
merah hitam~
belakang sana, Famili belakang sana pon salah sorang penerima anugerah long service. kemain selesa kami bersantai dalam nih.

kiut kan?? kakak buat bentuk LOVE.. si adik meniru tapi x jadik.
ahahahaha.

PEACE.. kikiki

Dewan yang menjadik saksi.. ahaks..
Agak semua orang dah penuhi dewan.. orang yang handle VIP suh Kami siap2 untuk masuk Dewan.. pastu dengar hos dinner umumkan ketibaan VIP masuk dewan.. dengar tepukan dari semua staff..

OMG sekali lagi.. kena Red carpet u all!!!
Ya Allah, Selamat kan lah hamba mu ini dari terpeleot. ai doa dalam hati.
muka dah tebal 14 inci dah nih.. tangan kaki sejuk.
ceh!! ape lah punye gabralah.. time nih lah nak datangnye~

fuhhhh.. terasa panjang sungguh Dewan ini.. masuk dari pintu belakang dan meja kat kat depan sekali.. puas ler ai cover gabra.. hahaahhaha

Akhirnye.. sampai jugak kat meja Kami..*lap dahi
ai tanya hubby, nape x inform kena red karpet bagai.. hubby jawab.. dia pon tak tahu.. hahahahaha.. redho~

Hanafi Setapa a.k.a My hubby..hehehehe.. 
2 family n 1 single.
meja depan sekali ngandap stage. fumalakkkk.. syok abes~

Acara pembukaan.. persembahan dari staff2 TBU..
enjoy tengok dorang joget2 atas stage tuh.. hahahaha.
lagu pon boleh layan jugak.

sementara menunggu makanan di buka..
kita posing lah duluuuu..


My Anis yang semakin mesra camera.

Love..

My LOVE..

Mari lah kita santap..

sopan sungguh haih..
sape nak cop buat menantu?? muahahha.

Delisha layan sup daging..
pandai plak dia sudukan sup tuh..
walaupon lencun kain alas meja...tapi mama tetap bangga.. hahaha

semangat kan~ hehehe

lepas habes santap.. x makan byk pon.. makan ala kadar jer..
pastu datang staff yang handle VIP nih datang suh standby.. standby?? standby ape??
dia kata lepas nih acara penyampaian Anugerah Long service..
Wife n Anak2 di jemput naik stage sekali.

Hah!! nak kena naik stage.. OMG lagi dan lagi~ 
abes lahhh.. gabra datang lagi.. Ya Allah~ Kuatkan lah semangat hamba mu ini. 

Alhamdulillah.. Selamat jugak posing atas stage..
kemain senyum lagi khennn~ ahahahahaaha.
pic kredit to TBU group FB..  dapat jugak ai tengok muka ai atas stage kan~ hahaahhaha.

Long Service Reward..
My hubby terselit jer dia.. dah lah kecik jer.. pastu terlindung kat belakang. takpe lah bang~ hehehe

Fulammakkkk.. panjang cecah lantai dah.. ai sendirik pon naik juling nak memilih gambar.. bertabah lah korang.. kita stop sini dulu lah.. nanti sambung next n3.. kang ade yang pitam baca n3 ai haini kang~

bersambung.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Kakzakie said...

Apalah Zura ni sampai gabra macam tu sekali. Tahniah dari kakak. Pasti gembira bila terasa amat dihargai:)

Eliss Mie said...

tahniah buat abang nafi. lama dah dia yer. dpt hadiah apa tu ???

Nafira usof said...

Eliss Mie..
pasal hadiah kita citer kemudian eh.. panjang sgt dah n3 kali nih.. naik juling nak pilih gambar. :)

ct cheery said...

tAHNIAH TO HUSBAND SIS..TAHNIAH KAT SIS JGAK COST DPT DINNER VVIP KO..KO ADA??HEHE..ALANGKAH BESTNYA KALO COMPANY TMPAT CHEERY KEJE PUN ADA DINNER2X BAGAI NI...URMM...BERANGAN AJE LAH

Zee Suhaini said...

mak datin kemain lagi posing..

kalo zee pun cuak ni..kompem kaki tak cecah lantai rasanya..ramai pulok mata yang menengok kan...

zarena heeney said...

wah mmg la la hubby zura kerja kat situ
tahniah yea

izan mama mia said...

tahniah..wah semangat laa tgk bj merah tuu..ehe

Daddy Ziyyad said...

Tahniah :)

Yg paling lama servis berapa tahun?

Sidratul Muntaha said...

ayat bertabah tu tak boleh blah la zura
kena guna pakai pada ko je
sokmo debo2..
ahaha
nak sgt VIP kan..
terbaeklah

nea lopah said...

Tahniah lah yer ai...hehehe. hamboi..datin u!

SYANI said...

Fuh handbag pun merah tu.... boleh geng dengan redmummy..hahahaha

Aine Ainun said...

bgusnya...
sgt2 mnghargai staff..=)
bru la mkin smgat nk kje knn..

azi said...

Ikhlas..memang Zura nampak cantik pakai baju merah tu...:)

p/s Tahniah untuk Suami Zura ye...

Sura Mohd said...

cute la zura pakai merah n hitam tu..auw...memang dh mcm mak datin..

εïзmummyHazaεïз said...

tahniah.. Ni senior staff la nih.. hehehe merah + hitam warna cantik..

apalah agaknye hadiah tu ye..

TeacherAzimah said...

Wahhhhh zura mmg gojes mlm tu! Merah hitam mmg menawan. Eh eh dpt apa ek utk reward tu? Mesti best kan hehe...

umi alya said...

tahniah..

mmg cun hitam merah..

Cho Zila said...

bestnyer, akak tahunni dah 12 tahun keje tak penah naik pentas..... Alahai bezanyer kalau co cha ya nun alif punya,.....
Tahniah kerana dihargai

LiYa HaNiF :: said...

amboi syoknye... hihi adiah apa suami zura dapat tu hihi

Atia Adina said...

bestnye ra ... seronok ...

lizz said...

cantik tema merah hitam...suka tengok kakak n adik cute siap buat love2 lagitu...apepun tahniah untuk hubby ...

Fifi Nadhrah said...

tahniah hubby kak zura!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...