Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 29, 2013

...Ragam Delisha @ Gala Dinner | TBU Family Day...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Rabu..
haini tenang sket sebab big boss out station. bos kecik tak nampak muka lagi.. biasa lerrr tu.. Makanye ai jadik boss ler haini.. ahaks~

haini nak sambung citer Dinner yang semalam dah skip citer hadiah.
tapi kali nih kita layan gambar Delisha melasak dalam Dewan.
naik pening jugak lah mama papa nak handle dia. 
yang buat mama nye berbulu tuh, dia nak main bende yang x leh main a.k.a  bahaya.
kalo korang dinner kat hotel kan, mesti pekerja hotel akan letak 1 meja untuk dorang letak barang2 dorang cam jug air, penutup makanan.. haaaaaa.. meja itu lah yang Delisha nak wat main.. hangin jer mama nye.. hahahaha

layanlah gambar dia melasak tuh..

haaaa..ini lah meja yang dia berkenan sgt tuh..
atas meja tuh ade segala mak nenek plak tuh. kalo terlingkup tak ke naya.
geram betol sama ini budak.

pujuk punye pujuk suh tukar meja yang tak de muatan.. 

nasib lah dia nak!

main lah sampai lebam nak~

Esok2 dah besar, boleh lah tengok balik peel Delisha nih~



sabor jer lah banyak2 haih~
kalo kat rumah dah boleh dengar bunyi tarzan dah.. nasib lah kat dewan. kang ade plak yang pengsan dengar bunyi tarzan nanti.

haaa.. itu baru kesah dia ngan meja.. nanti a upload gambar dia nak naik pentas. melalak2 dalam dewan tuh bila tak bagi naik pentas.
haru sungguh!

sekian dulu... nanti sambung lagiii..

p/s: anak korang suka main pelik2 cam delisha tak?



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

izan mama mia said...

hihihi..delisha...boring le tuu...tu buat mcm karenah..saja tarik perhatian mak dia..kikiki

Kakzakie said...

Gelihati juga kakak baca N3 Zee ini. Bagus Zee buat N3 bila dia besar dia tahulah betapa ligatnya dia dulu:)

Atia Adina said...

hahaha... sama lah ngan kak ad ... kalo kat umah dah jerit dah ... tapi bila kat luar ... ramai org ... layan jer lah ... bdk2 ni pun ... dia tau kita tak leh marah ... lg menjadi perangai dia ... grrrr

Eliss Mie said...

hehehehe..kelakar laa delisha ni. memang bikin amarah mamanya :p kalau kak eliss geram sgt buat perangai, cubit kuat2 then buat dekkk..hahahahaha

ct cheery said...

hahaha..noty lah delisha ni..i loike..kihkih

akubiomed said...

Suka main bawa meja. Bimbang juga kalau dulang jatuh atas kepala.

εïзmummyHazaεïз said...

heheh suka main bawah meja macam si tomato.. klu ibu dia yg ini mmg jadi tarzan kat taman ni ha kot :)

nea lopah said...

cik bieha tu dh besar ni baru bole bwk g mjlis...kalau tak, jgn harap.

Papa Mifz said...

biasalah budak sebaya tuh memang lasak, boleh geng dengan Mifz nih...hehe

zarena heeney said...

hehehhehee sama jea peel bdk2 baya delisha nie

~aYu~ said...

hihi.. adui delisha. sian kat mama tu. nak happy-happy pun xleh kan. time tu mmg geram je rasa kan. tp kenala tahankan diri. sabar je byk2..

mama lieyna said...

Hehe..hakeem k.eina pun sure mm ni, dpt bygkan.. dia jns mcm delisha... tak heran orang ;P

Norlizayati Othman said...

Biasala budak2. Yg kita larang la dia suka. Haha

nea lopah said...

Tak apa lah dia tak bole duduk diam jer....daripada dia melalak...menangis kan? nk jugak merasa naik pentas yer. hehehe

lizz said...

delisha nak explore t...hehe comel delisha berbaju pink gitu...

Aine Ainun said...

heheee...comey je tau awak ni tau delisha..=)..
bdak2..sabar jela..=)

Meh datang umah acik aine, main ngan Irfan,
Irfan pn melasak skrg ni..=)
Boleh geng..=)

Fifi Nadhrah said...

comel.. fifi tengok gambar delisha pon terketawe sorang2.. cerdik!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...