Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 3, 2013

...Gambar Lawatan My Anis...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Jumaat yang penuh berkat.
sejuk kan haini.. kat Shah Alam.. Kol 6.30 baru start hujan.. sudahnye terpaksa gi keje naik kete. Ai, hubby drop kat KTM shah alam jer.
sampai opis pon dah 9.20pagi.. lambat~ hehehe

n3 haini nak tempek gambar kenang2an My Anis gi lawatan.
masa hari lawatan haitu My hubby ade bagi camera pada cikgu dia.
ye laa, bukan selalu anak joint lawatan kan~
nak jugak ade gambar kenang2an.

Tapiiiiii.. sayang seribu kali sayang, tak banyak gambar My Anis, Tapi ade banyak pic sorang kawan Anis.. ai syak cikgu dia dah tertukar camera. mungkin cikgu ingat camera KAMI tu kepunyaan parent kawan Anis tuh. kesian Anak ai~ nampak muka dia sedih sebab tak banyak pic dia dalam camera tuh. ai pun sedih jugak.. hahahaha.
tak pelah sayang~ x de rezeki mama nak tempek pic kakak banyak2 dlm blog mama, len kali kita pergi sendirik k~ kita snap pic banyak2 gittu..

so, layan lah 3 keping gambar reramai nih,
nasib gak My Anis duk depan~ dapat lah mama tengok anak mama dengan jelas.. hehehe.

My Anis.. Barisan Depan.. 3 dari kiri.
nih kat depan kilang Roti Hi5.
kilang nih sebenarnye dekat jer ngan umah kami.kekeke

ini plak gambar depan zoo negara.
My Anis yang yang ade tangan warna merah tuh.

gambar candid kot.. hehehe..
ini 3 keping jer lah yang ade pic My Anis~
tak pe laa.. ade jugak kan sebagai kenang2an.

sekian.. gambar lawatan My Anis.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

Eliss Mie said...

kot2 gambar anis ada dlm kamera budak yg tersalah tu. cherr try tanya cikgu :p

~aYu~ said...

alolo.. siannya dia. xbyk gambar yek. time anak ayu dulu cikgu dia masuk gambar kat FB. amik kat situ jela.

Cho Zila said...

zoo neraga... ha.. ha... seronok kan diaorang berjalan...

Nafira usof said...

Cho Zila..
hehehe.. typo lah plak..
kikikiki

Daddy Ziyyad said...

kilang Gardenia pun dekat Shah Alam jugakkk...haha

maszmadi said...

ala..... cakap la ngan cikgu anis kak, kut2 boleh tukar balik kamera tu (maksud masz tukar gambar dalam kamera) ngan parent yang lain tu...

Kakzakie said...

Simpan semua gambar ini buat Anis. Bila besar nanti dia akan terkenang zaman tadikanya..

Comel-comel kan.. kakak suka:)

Papa Mifz said...

budak2 pasti seronok dapat pergi zoo...

Myra Jay said...

Alaahi siannya Anis..

Tp mana tau gmbar Anis ada dlm kamera yg tersilap tu

azi said...

Salam Rindu Zura...
seronok tengok gambar Anis ni..percaya tak, akak baru dua kali sampai zoo teringat tau...he..he..sekali p kecik-kecik dulu dan last dengan Cik Abang dan Along tahun 2001 dulu...he..he..

lizz said...

ooo ni yang pergi trip hari tu ek...mesti seronok dier...siap buat peace lagi

Fifi Nadhrah said...

ade jugak kenangan kan kak zura..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...