Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 8, 2013

...Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Anak Mama...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..

hari ini nak wat N3 special untuk My Delisha.
06.05.2013 haitu ulang tahun kelahiran My Delisha yang ke 2.
masa tu masih kat kampung dan Kami sibuk celebrate birthday My Delisha n Ayah Teh (hubby Nens) dia kat umah My Ma. 

so, haini mama amik kesempatan untuk buat ucapan buat anak mama..

Happy belated Birthday Delisha Cayang..
cepatnye masa berlalu.. mama rasa Delisha masih lagi baby mama.
rasa baru jer mama lahirkan delisha.

sekarang pon mama dah susah nak pelok n gomoi2 delisha..
bila mama mintak pelok.. delisha kata x boyeh~ hahahaahaha..
semua x boyeh.. nak cium pon x boyeh~ hahaha.
bijak sungguh berkata2.. sabar jer lah..

Moga delisha sentiasa menjadik anak yang solehah~
pandai jaga diri.. tak kira walau di mana delisha berada.

semoga Delisha sentiasa berjaya dunia dan akhirat.
mama dan papa sentiasa mendoakan yang terbaik buat Delisha dan Kakak Anis~

sayanggggg Delisha!
selamat hari lahir yang ke 2 sayang~

Sekian.. ucapan Hari lahir buat Delisha..

p/s: maafkan mama sebab lambat buat n3 khas buat Delisha..:)

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

TeacherAzimah said...

happy belated birthday delisha! be a good girl ok..

Masya said...

happy belated bestday buat delisha... sayang dia...

nea lopah said...

Happy belated besday..sama besday dengan cik bieha.

Kakzakie said...

Ucapan lewat selamat ulangtahun anakanda Delisha.

Rasa cepat je masa berlalu kan dah 2 tahun :)

azi said...

Selamat Ulangtahun Yang kedua buat Delisha wpun dah terlambat 2 hari..semoga jadi anak yang baik ye...:)

Zee Suhaini said...

heppy belated besday dear delisha..

izan mama mia said...

hapy besday delisha...

Atia Adina said...

happy besday delisha ... moga jadi anak yang menggembirakan hati mama & papa

SYANI said...

Happy belated birthday Delisha... Makin comel Delisha ni..

maszmadi said...

happy belated besday delisah..... be a good girl ok.....

ainnoraini said...

hepi besday delisa cayangggg...

~aYu~ said...

happy birthday delisha.. moga menjadi anak yang baik, solehah dan bijak.

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday Delisha :)

Sebaya dgn anak saya rupa rupanya...besday anak saya 23 may ni

lizz said...

happy belated bestday buat delisha..moga sentiasa sihat n ceria

Tihara said...

selamat hari lahir si comell :)

Papa Mifz said...

selamat hari lahir buat Delisha yang comel...:)

mama lieyna said...

Happy belated besday delisha.. be a goodgirl ya :-)

nens cellection said...

HEPI BESDAY DIK CHA..MOKTEH MLS NK BERBLOG, AYAH TEH NYER BESDAY PON X WISH DI BLOG..EKEKE

Sura Mohd said...

happy belated birthday Delisha..smoga sihat n pnjg umur..jadi anak yg solehah..:)

Cho Zila said...

happy belated birthday Delisha... panjang umurmu... semoga berbahagialah anak kecil yang comel ini...

Salina@IbuAqil said...

Happy birthday sayang delisha..
Semoga dirahmati diberkati dunia & akhirat amin!!!! ;)

Fifi Nadhrah said...

happy belated birthday delisha!~
jadi anak yang solehah ye..

Zura Zue said...

heppy bday delisha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...