Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 1, 2013

...Susu Delisha Sale Kat Giant...

salam semuaaa...
bersiaran di hari cuti.
tadi kami gi shopping barang dapur kat giant seksyen 18. Rutin biasa awal bulan.

masa duk shopping tu mata ai terpandang susu delisha
.. ade sale lahh. Rm 17.99 jer.. murah tuuu.. bukan selalu leh dapat harga murah cam nih. terus sambar 2 paket. hihihi..

tiba masa bayar.. adik casher bagi 2 botol susu penuh krim. percuma sebab beli susu delisha tu. waaaahhhh.. sudah cukup baik nih.. dh ler dapat harga murah.. dpt pulak percuma susu penuh krim. berbaloi2.!!!!


beli 2 paket susy delisha.. dapat lah 2 botol susu penuh krim. berbaloi kan??.

ai tak pasti giant lain ade wat sale ini ke tidak.. dan sale ini hanya untuk hari ini!!!

so, pada yang ngah mencarik stok susu anak.. intai2 lah kat giant. mana tau semua giant wat sale ini kann..

itu jer nk citer. selamat hari pekerja semuaaaa..

sekian.. kesah sale susu.

posted from Bloggeroid

5 comments:

Raihana Rr said...

berbaloi baloi kn

Eliss Mie said...

hari tu mydin pun buat sales dengan harga ni. tengok kat checker semalam hrga dia 19.90 tak silap

Fifi Nadhrah said...

memang berbaloibaloi la..

iela said...

anak iela pun dah tukar susu ni skang tapi pegi giant batu caves sales gak rm 23.90 sepeket...huhu,sampai 5 mei kot...

Cinta Misteri said...

ank2 CiM dh tk minum susu formula...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...