Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 15, 2013

...Tambah Koleksi Delisha Lagi...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..

Bz sket minggu nih. macam2 bende nak kena settle~
sampai kan ai jadik blur, tak tau nak update ape. fenen jadiknye.
ngah duk godek2 gambar dlm hp.. tetiba nampak gambar delisha.
terus rasa nak mengilai~ muahahahaha

jom layan gambar anak bertuah dengan hobi dia yang satu itu.

tudiaaaa.. dia ngah mulakan hobi dia tuh~
kali ini storage box menan dia jadik mangsa. 
bila tengok dia nk masuk lam storage box tuh.. cecepat ai snap gambar.
tu yang gambar blur sket tu.. ahaks.
*sila abaikan keadaan rumah ai yang gaya lori menan terbalik itu. kerja dia jugak tuh.

waaahhhh.. dapat dah landing kan vontot dia.
bangga lah tu..

bila mama suh tengok mama, kemain lagi menyengih.
dia dah tau mama dia suka sangat amik gambar dia.
elok nak angkat tangan wat PEACE. 
gedegengggggg.. terlingkup ngan dia2 skali!
muahahahahahahahahahahaha *mama mengilai sampai 1 taman boleh dengar.
kah kah kah kah.
aduhaiiii anak~ nak pecah perut mama gelakkan Delisha.

tapi dia tak pernah serik. dah bape kali dah terlingkup ngan bekas yang dia masuk. bekas kecik.. mana nak balance ngan dia. sabor jer lah banyak2.

sekian.. kesah Delisha ngan hobi dia~

p/s: anak korang ade hobi pelik x?


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Sidratul Muntaha said...

bab masuk bakul mena tu mmg confident tau zura weih
jgnkan delisha..
dak ara pun bakul baju pun confident je masuk!

Dhiaqiud said...

Delisha mmg bleh jd maharatu lawak..hehehe..

Fifi Nadhrah said...

hahaha.. saye bace pon tersenyum2.. gelagat anak kan kak zura..

Zura Zue said...

jgn kat sekolah nti dia tolak kerusi nk duduk dlm box...hehhe

shark said...

anak saya tgk ipad dalam tudung saji..
haihhh..
:P

ct rahani said...

bila besar delisha mesti gelak balik klu tgk gambo dia nih.. comel je kan.. hehe..

lama x mengomen kat blog zura.. tp setiap entry daku x miss tau.. selalu follow cuma x tinggal jejak jer.. hehe..

TeacherAzimah said...

Kena cari bakul yg lbh besar utk dia lolos dgn mudah...mesti dia lg bangga

Wak Gelas™ said...

dh cerdik tuuu.,eHHee

Cho Zila said...

budak2 gituler kan.. baruler best...

Zee Suhaini said...

gud girl la delisha ni..bagi mama wat keje lebih skit kan,tu yang nak menyepah..ahaha

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..nak masuk dalam tapauware!

ct cheery said...

haha..mcm2x la pe'el delisha ni..wow!!umah mcm dilanggar tenuk gara2x delisha sowang..hehe

izan mama mia said...

mai tumpang gelak lah jugak...hahahaahahhaahah.. delisha ni... sama cam mia kecik2 dulu,... sekarang tak lagi..huhu

mama lieyna said...

Hahahaha,. Ada aje delisha ni, kalako..

Akeem k.eina suka masuk dlm drawer, ada pnh sekali snap gambo dia, nnti up n3 tu..

Ragam anak2 mencuit ati :-)

Myra Jay said...

Tahap imaginasi tinggu tu..
Mesti Delisha bayngkan dia mampu masuk ;D

Kakzakie said...

Hihi.... Delisha... Delisha... kalau bekas tu boleh bergerak lagi best kan..

nens cellection said...

hahaha..dik cha2..comel sungguh!

~aYu~ said...

adoi.. delisha.. ingat kecik sgt ke tu leh muat masuk.. anak ayu suka masuk dalam baldi baju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...