Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 23, 2013

...Hi Tea & Sukaneka...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis..

Malam tadi Demam Delisha datang balik..
panas betol badan dia.. susu x nak~ makan x nak.
harapkan air masak jer.. huhuhuhu.

tido malam tadi pon cam x selesa.. dah bagi ubat terus tido atas bebear dia. takmo tido atas bantal.. agak lena sekejap.. dia muntah.. kuar air.. kesian sangat.
nak jelum kepala x bagi.. nak tempek coll fever pon tak bagi.. haih~
sudahnye paksa jugak tempek cool fever.. pastu terus sambung tido.

ingat haini nak cuti.. tapi mengenangkan esok cuti wesak day. serba salah plak.. dengan kerja yang agak banyak jugak kat opis nih. cekalkan jugak hati hantar dia ke rumah ibu dia. pagi nih suhu badan dia dah sejuk sket.. cuma susu masih x mo lagi.
harap2 ok lah dia kat rumah ibu dia. huhuhuhu.
susah hati betol kan~

okeh lah.. haini nak sambung citer famili day kat BGRC.. 
citer bab xtvt petang tuh jer lah ek. x banyak sangat gambar untuk n3 nih.

Baju TBU day yang di sediakan oleh kampeni my hubby jugak.
sorang dapat sehelai.. kena pakai masa xtvt sukaneka.


Zoom sket Baju Family Day kami..
simple tapi cantek~

lepas masing2 dan mandi n makan..
kami pon siap2 nak ke acara seterusnye.
Hi tea & Sukaneka. buat kat padang~ tapi masa tuh cuaca amat lah panas.
kalo ikutkan hati memang nak melepak jer kat bilik.. muehehe


sampai2 kat padang kami di hidangankan minuman petang.
pada yang x bawa bekal memang sangat2 perlukan minum petang nih.
tapi kami kan dah santap siap2 nasi lemak kat bilik.. kenyang dah masing2.


so, ai layan kuih muih n buah jer.
macam2 makanan di sediakan.. mihun goreng, ayam goreng, pelbagai kuih muih dan buah serta air. My hubby layan gak sikit mihun goreng tuh.


memang layan kalo dapat makan tembikai panas2 cam nih kan~


lepas semua dah selesai makan.
acara sukaneka di mulakan.. ini acara santai untuk kanak2.. kena menari lagu oppa gangnam style. tapi My Anis x mo joint.. berkepit jer ngan mama papa dia. 
dah abes lagu Gangnam, dorang sambung plak ngan lagi giyomi yang femes tuh.
comel2 budak2 nih buat giyomi.. hehehehe


see.. panas bedering~
kesian kat budak2 ler.. kita nih pakai tudung.. terpaksa lah mama papa jadi tugu nak lindung anak2.. tapi x de nye reti duk diam.


Kami x joint ape2 sukaneka pon..
jadik penonton jer.. nasib gak ler my hubby x register nama My anis.. kalo x haru!  dia x mo main pape pon~


ohoiiiii.. panas oiii~
My Anis pon dah berpeluh2.. mood dia pon x baik.. asik ajak masuk bilik jer.


mama asik duk mengipas jer.. x tahan wohhh!


okeh lah.. posing dulu sekali sebelom larik masuk bilik.
memang x tahan sgt2 dah.. sudahnye My hubby ajak masuk bilik. Hubby ajak rehat2 dulu sebelom ke xtvt dinner malam tuh.
cantek gak tuh.. sempat rehat kejap.

sedang elok jalan2 nak masuk bilik.. ternampak pulak kolam renang.. memang melompat lah budak 2 orang bersama papa mereka.. nak balik rehat ilang ke mana dah.. sudahnye dorang naik salin baju pastu trus gi mandi pool.. tinggal lah mamanye kat bilik sorang2.
mama malas nak ikut.. penat~

okeh.. next n3 kita citer pasal dinner yang penuh dengan kejutan plak. gambar masa dinner pon berkoyan2 nih.. bertabah lah korang yer~

bersambung...


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nafiraa,semoga Delisha cepat sembuh ya.Bestnya family day syarikat....tp cuaca panas sgt,mmg tak tahan!

lizz said...

tema biru...delisha cepat-cepat sembuh yer...

Eliss Mie said...

memang kalau panas2 buat x de mood nak buat apa2 kan.. haisshh..

cantik beg :p

Daddy Ziyyad said...

Terbayang panasnya kat situ....hihihihi..sebab sekarang mmg musim panas...

Semoga Delisha cepat sembuh demamnya...cuba check tekaknya(kalau doktor tak check lagi), mana lah tau kot2 tonsilnya bengkak...

Sharidawati Shahrudin said...

lawa tudung u! moga Delisha cepat sembuh :) Amin

izan mama mia said...

mg cepat kebah yer delisha,...
wah nampak slim laa tuan blog bla berbaju biru gitu..ehe..meriahnya suasana

εïзmummyHazaεïз said...

Kesian delisha..cpt2 sht.. musim skrg ni.

Tema biru yer.. me tgh tggu en somi blk bwk bj warna ape. Hehe

Norlizayati Othman said...

Semoga delisha cepat sembuh...

eyndayusoff said...

Moga Delisha cepat sembuh....

ct cheery said...

kuih muih tu nmpk sedap la..terliur dah ni..hehe

LYAfrina said...

owhh... rupanya family day kat gambang ye... best tak hotel situ...

zarena heeney said...

delisha dah baik deman ker

nea lopah said...

mmg cuaca panas sgt skrg ni. tk sesuai xtvt outdoor.

mama lieyna said...

Wah kaler biru gini cantikllah.. :-)..meriah program..

Huu..delisha dh ok ke.. akeem pun dr hari rabu, demam, cirit, muntah.. cirit smpai skrg blm baik.. berjangkit plak dgn si abg ni.. aduhai dugaan anak2 nk mmbesar..

Mood minggu ni, keluat la nk buat n3 tuk stok seminggu..huu..

LiYa HaNiF :: said...

biru mata hitamku... hihi

Fifi Nadhrah said...

tgk akak pon sikse.. kesian nak kalau panas.. memang merengek la derang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...