Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 10, 2013

...Mood On9 Shopping Sudah Mari!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
salam hari Jumaat.
minggu nih lemau betol rasanye. tak sabar nak habeskan hari bekerja untuk minggu ini.
fenat~

kalo nak ikutkan, dah lama ai tak shopping on9. 
bukan x de bende berkenan tapi duit yang tak bape nak berkenan..
hahahahahaha. 

start balik shopping on9 tempah tudung 3 layer. pastu berkenan plak baju tido anak2.
baju tido love mom n love dad tuuu.. beli kat blogshop Huda.
pastu hubby kata cantek baju tido tu, dia suh survey lagi.. tapi kali ni my hubby suh carik yang tulis love mom n dad dalam satu baju.

feremfuan kalo bab survey shopping memang laju jer kan.. hahahaha
dalam duk survey2 kat FB baju tido tu, terjumpa plak baju tido nih masa gi pasar Ahad kat stadium shah alam.

I LOVE MOM & DAD
1 untuk kakak dan 1 untuk adik.

kiut kan~

sudah beli lagi sepasang~ haih x puas ati jugak.. dah kata suh bini survey kan~ mesti lah kena oder..hahahaahahha. ai jumpe 1 FB yang wat sale baju tido nih. 
5 pasang RM100 hengget. FREE postage pulak!
OMG!! pompuan mana leh tengok offer cam ginnih kan~ trus cakap kat my hubby.. hubby kata cuba tanya kalo 6 pasang bape RM? anak 2 orang kan~ positif di situ!
dah tanya penjual dia kata RM120. hubby kata oder! hahahaahahha

HASILnyeeeeeeee..

tadaaaaaa... 6 pasang baju selamat sampai..
3 pasang untuk kakak dan 3 pasang untuk adik~
kualiti kain pon ok. berbaloi2 jugak beli on9 nih, cuma kena pandai carik. baru leh dapat harga yang berbaloi2.

nanti nak snap pic anak2 pakai baju sama, tempek kat sini..
mesti comel kan~

sekian.. kesah shopping baju.

p/s: korang selalu shoppin on line tak?



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

25 comments:

nens cellection said...

comel2..itam tu nk tgkk..hehe..comel2..aku lama dh dok beli..tggu ade adik la baru leh beli sedondon..mcm kakak ngn adik cha..hehe

weh..kapet aku dh smpai..comelll..merasa pgg bulu alpaca..hehe

inazamri said...

syoknya ada anak ppuan kecik2 lagi camni.baju pun cantik2 cute je.geram akak tengok.

Atia Adina said...

baju gap ni ... ada sehelai jer yang kak ad beli mmg ok kualiti dia ... yang lain semua mengembang kat leher ngan tangan dia... grrrr

Dhiaqiud said...

Waa..cantiknye bj dia...jeles2..bl la c.ya dpt g shoping bj bb gak...

Dhiaqiud said...

Waa..cantiknye bj dia...jeles2..bl la c.ya dpt g shoping bj bb gak...

TeacherAzimah said...

wahhhhhh 6 pasang terus best gila! baju anak2 pompuan mmg cute2 kan. ni kira baju tido raya lar..blh gitu? hehe

Masya said...

lama x beli baju onlene utk amir.. sejak salah size..

Daddy Ziyyad said...

saya shopping online barang2 berkaitan kamera ..:)

Fifi Nadhrah said...

waaa.. best nye shopping online.. mesti cute 2 2 pakai sedondon..

Myra Jay said...

Sekali shoping nak pasang terus.. tp memang syok abes kan.. ;)
Klau kualiti kita puas hati kira berbaloi la kan ;D

Kakzakie said...

On9 ni senangnya tak payah buang masa dan petrol, tahu-tahu depan mata.. cantiklah Zura.

nea lopah said...

comel nya...pasal shopping mmg laju jer.

Eliss Mie said...

kak eliss suka gak belui nuha baju2 gini. selalu rm20 - 25 laa..

Tihara said...

cantik la, pandai zura pilih..senang kan beli on9 ni :)

MRS. K said...

kite dah lama tak soping baju anak online. beli baju mak je kat poplook. huhuh.. tapi klu baju camni kena tgk gak. ade jenis kain mengecut. pastu saiz kena amik besar skit

lizz said...

cutenyer bajunyer siap ader love lagi...saya pun berkenan ni...

izan mama mia said...

pandai pilih baju yew..saya takut nnt silap saiz...

eh..header baru lorr

NinaAz said...

Comel baju sepasang tuuuuu

Aine Ainun said...

sameler kiter...
skrg kemaruk soping on9, cuma kredit ja kekadang x kemaruk...hehee

lg bahaya soping online ni, laju je tekan maybank2u kan...

lame da nk update pasal soping online ni, x nyempat je...
sebab ade cite baik buruknyer...=)

mama lieyna said...

Comei2x... tmbh2 tuk gegirl.. :-)

K.eina pun suka beli gak, tp lately ni, anak2 tak suka berbaju tido lengan pnjng..dok usha baju n seluar pendek plak.. baru grap sorang sepasang.. :-)

Zura Zue said...

xberani sgt nk soping online nie...

umi alya said...

ha'aa akakpn suka gak sbb senang, semua di ujung talian

Izan Ishak said...

semuanya cantik2!!! betul zura, kena pandai pilih kan. kalau kualitinya ok... boleh beli lagi dan lagi.

..::..aRe-Na..::.. said...

Waaa...cantik2...ana x pnh beli on9 lgik bju tuk hero2 ni...pnh beli i pad tuk knk2 tu jek hihihii...bju dak boy ni sdh ckit..kena tgk dpn2...mesti chomeiii ank dara bdua tu mlaram nti hihihiii....

Jemah Menjemah said...

comellll jer. mesti ank2 2 org tu tido dgn nyenyak. jemah2 pown nk tengok2 jugaklaaa mana tau ada yg berkenan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...