Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 2, 2013

...Kegembiraan Berganda!! Senyum Lebar2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis..
hari nih monyok jer nak gi keje.. malas~ hahaha.

sampai opis awal haini.. bukak blog jap.. BW awal pagi.. sekali ternampak n3 keputusan teka n menang FM beger kat blog Masya. terus cepat2 klik..
mana tau bertuah kan~ tapi selalunye ai bab meneka neh kureng sket.. selalu tersasar~

takpe lah, baca jer.. bleh wish tahniah kat pemenang kan~
SEKALI!!

OMG!! ai menang OKEH!! *sambil goyang inul~
happy kemain.. terus mood baik datang menerjah ke dalam diri~
senyum2 sampai ke telinga.. hahahaha.

ini lah dia hadiah kemenangan itu.
FM buger! terliur pulak tengok FM nih~ 

Terima Kasih Masya.. Len kali leh wat lagi Teka teki camtuh~ hehehe
mintak izin amik gambar kat blog yer..hehehe

dalam duk senyum2 mood happy tuh.. tetiba abang posmen masuk bawak parcel dan parcel tuh untuk ai.. terus teringat ade kawan Blog n FB send hadiah hari selasa haitu.. Waahhhh.. kegembiraan berganda hari ini~


ini lah dia~ dari Huda. 



hadiah nih hadiah sebab joint GA kat FB on9shop huda.
Husna Lil Shop FB.
semua peserta dapat hadiah~ bestkan! kan~ 

bekas yang veri de kiut miut!
comel okeh saiznye.. boleh lah isi kacang2 untuk delisha.
dan yang bestnye!


bekas kiut nih brand Tuppeware yer kawan2~
sila lah kagum dengan ai, sebab inilah bekas pertama dari Tupperware yang ai ade.
muahahahaha. x mampu den nak kolek bekas brand Tupperware nih.

terima kasih Huda~ U Make My Day lah~
hari nih ai senyum + sengeh sampai telinga.. hahahaha.
Seronoknyeeee~

sekian.. n3 tunjuk2 Hadiah~ lalalala

p/s: mood korang camner haini??


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

wawa syaida said...

tahniah akak :)

Cho Zila said...

wah.. wah tahniah.. memang suka hatikan kalau dapat.. seronok sesangat .. bahagia rasa hati...

Eliss Mie said...

suka nya dapat hadiah :) kalau dealer tupperware, barangan hok kecik2 ni dia dpt free2 jer. arwah nenek ai pernah jadi dealer tupperware :p ai skang baru jinak2 beli tupperware tapi sket2 jer.hehehehe

Huda said...

hihi sama zura..kecik je hadiahnya yg termampu diberikan :)

iela said...

syoknya dapat adiah...kita lagi la satu tupperware pun takde lagi ..hemm lenkali la kot...

Daddy Ziyyad said...

Tahniah!!

FM beger tu mmg unik la...hahaha

Kakzakie said...

Tahniah Zura...memang nasib baiklah dan murah rezeki betul:)

Papa Mifz said...

syoklah menang hadiah...:)

FM burger pun ada yer...hehe

Cinta Misteri said...

comelnya, seronok dpt hadiah

Fifi Nadhrah said...

jangan makan pulak beger tu nanti kak zura.. :)

tahniah dari fifi..

nea lopah said...

tido pun senyum lah kalau mcm ni..hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nafira...Tahniah ya sekali dpt hadiah 2,paling best tupperware tu la :)

ct cheery said...

leh tak cheery nak cakap ni "sis memang berjodoh dgn FM Okey!!!"haha..tahniah sis :)

lizz said...

tahniah...murah rezeki nafira..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...