Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 28, 2013

...Hadiah Untuk LOng Service Reward | TBU Family Day...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Selasa..
haini sangat lah bz.. terkejar2kan dokumen tender.
suka lah bagi keje last minit pastu cakap nak cepat. wak lu!!
suka buat ai hot ler~
abaikan bebelan ai tuh..

haini nak sambung citer Famili day.. n3 haini pendek jer sebab nak settlekan tender yang nak kena hantar kol 2 nanti. haini kita citer pasal hadiah yang My hubby dapat masa anugerah malam tuh k~ kita skip sket.. sepatutnye sambung citer dinner.. tapi oleh kerana banyak sangat gambar yang nak kena pilih dan buatkan ai pening.. kita skip dulu citer dinner tuh.

VaVavavava.. ferasan hadiah itu kepunyaan sendirik~

bertabah lah korang.. sila jangan fengsan~ 
muahahahahaha

asik2 muka ko jer! hadiah nye mana??

ini lah hadiahnyeeeeee.
sila tengok betol2~ ade sampul surat untuk SPOUSE kan! kan! kan!
sudah tentu lah ai yang punye khennnnnnn!

okeh.. kita bukak ape yang ade dlm kotak dulu..

bagi can lah My Chinta yang bukak sebab My Chinta nih cermat sikit bab2 bukak hadiah nih.. sikit pon x koyak kertas pembalut tuh.. eheheee.. 
cuba kalo bini dia plak yang bukak hadiah tuh.. selamat lah pembalut tuh di tong sampahkan~ gelojoh! muahahahahaha.
x menyabar gittu kekdahnye~

trofi hujung sinun lah isi dalam kotak tuh.
bangga plak dapat ade nama kat trofi tuh.. mungkin ai patut tulis nama ai jugak kat trofi tuh kan! ade seorang wanita di sebalik kejayaan lelaki kan~
harus lah kena ade nama ai jugak..Olalalalala.

Ahaaaaa... dalam sampul untuk My Hubby punye nama tuh adalah ganjaran untuk My Hubby. ade tertulis kat sampul tu "Amanah Saham Nasional Bhd"  kan~ my hubby pilih ASB sebagai ganjaran dia.. ade beberapa pilihan sebenarnye.. Emas, Jam dan x hengat. tapi My Hubby pilih ASB dan BERNILAI.. RM2,000.00. jelessssss

Sampul untuk isteri plak ade voucher Giant bernilai Rm100.00
jadik lah kan~ sape nak bagi free2 yer dok?

itu lah dia hadiah yang KAMI dapat malam tuh~ berbaloi2 kan~
ai pon nak keje kat situ jugak lahhh.

sekian.. kesah Hadiah.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

iela said...

tahniah untuk hubby zura n voucher tu pun dah sedap tu...leh sopping...

ct cheery said...

alahai..jelesnyer..i pun nak keje kat situ lah sis..ok aim dah company dia..hehe

SYANI said...

Untungnya.. ada jugak hadiah untuk spouse ye... Tempat keje hasben saya 15 tahun baru dapat award gitu.

Kakzakie said...

Ala Zura... Toyota memang dah kaya. Tengok ajelah boleh katakan setiap rumah ada kereta Toyota. Rumah kakak aje dari 5 kereta satu darinya Toyota.

Tumpang tuah suamilah Zura ye:)

Eliss Mie said...

wahh syoknya.. uitm ada jugak dpt hadiah2 gini tapi x sampai time lagi :p 15 tahun & 30 tahun x silap kot.

LiYa HaNiF :: said...

hihihi mmg berbaloi2.... siapa nk bg kan... :D

TeacherAzimah said...

Wahhhh mmg berbaloi sungguh hadiah tu...tahniah! Tumpang gembira!

azi said...

Tahniah!!!
woooo...seronoknya dapat ASB RM2,000.00, oklah untuk simpanan..akak pun nak..he..he..dan pas tu boleh pi shopping kat Giant lagi...tahniah ye..

::NureeN:: said...

wahh.. tahniah...
suka tgk hadiah.. xcited nk bukak mcm budak2 plak klau dpt kat nureen hehe

zarena heeney said...

WAH MMG BESTNYA HADIAH
ok la tu dpt voucher

Huda said...

yeay! pasangan pun dapat hadiah..bestnye la kan company husband zura ni..rezeki2..leh shopping pas ni :)

lizz said...

waa bestnyer...banyaktu...

Aine Ainun said...

weeeeee...bestnya,....=)))

cepat shopping...200 tu=))

izan mama mia said...

tahniah,..er..jom p giant..ehe..

nea lopah said...

memang berbaloi2 lah... bnyk jugak dapat susu delisha tu. hehe

Atia Adina said...

wow bestnya ... nampak company sangat menghargai staf ... best2

~aYu~ said...

wah.. mmg lumayan hadiah2 dia tu..

Fifi Nadhrah said...

bestnye kak zura.. boleh main pilih2 hadiah.. nape tak suruh hubby pilih semue? waarghhh.. lari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...