Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 18, 2014

...Ayat2 dia kannnn!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu..
bz sket haini.. nak settlekan bil2 kedit kad big bos.

sementara tuh.. layan dulu kepetahan mulut anakda Delisha...
malam tadi dia main2 ngan kakak dia. kakak dia pulak suka mengusik.
sekali dengar Delisha menjerit sekuat hati.

Delisha: Kakak nihhhhhhh! suka sangat usik adik!
tengok! adik dah MASUK angin dah!

Kakak: hahahahahahahaha.. MASUK angin!! orang cakap NAIK angin.

mamapapa: gelak terkekek2 tapi sembunyik2.. takut orang MASUK angin marah! hahahahahahahahahahahahahaha.

adoiiihaiiii.. ayat2 Delisha nih kadang2 boleh buat mamanye mengilai macam puntianak!
tapi malam tadi x boleh nak mengilai kuat2.. sebab dia tengah MASUK ANGIN.. nanti dengan mama2 skali dia bebel. hahahahahaha.

Sekian.. kesah anakda Delisha.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Zee Suhaini said...

kembung ler masuk angin..kahkahkah..lawak

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahahahahhaha...comel giler la Delisha ni ...buat sy gelak depan PC sorang2 :P

Sura Mohd said...

tunggu la..sikit lagi ..lagi pandai budak Delisha ni tau..silap2 mama dia pon kalah...pas ni ayat apa lg yg keluar dari mulut si comel ni...

SYANI said...

Ha kau... bila budak2 bercakap, kelakar pun ada.. Diaorang pulak konfiden je dangan ayat2 diaorang kan..

norhidana miswan said...

ptt zura ckp kt dia... pasni adik kembung lah sbb dh msk angin hehehehe...

Atia Adina said...

kih kih kih ...bdk2 ek...time marah pun kelakar

Tihara said...

yang pandai cakap jawa tu yang mana?
delisha ker?
masuk angin mentu asap yo delisha, hihi, kelakar la dia :)

eynda said...

Masuk angin nanti kembung satu badan hehe...comel :-)

eB said...

naik angin=masuk angin kluar asap ye? ha3....

babYpose said...

pandainya Delisha, adik masuk angin dah kakak duk usik sangat, comelnya ayat tu "masuk angin" :)

lieyalatif said...

kehkehkehkeh...tegelak2 lieya ni zura oiiiii...

delisha...delisha...panjang akal sungguh.... lieya boleh bayangkan mulut die mcm mak nenek membebel je kat umah tu kan...tapi tu yg seronok sbb jadi periuh rumah.... sampaikan ayahnye nak gelak pun cover2 takut anak majuk yeak haahahahahaah.....

kalo betul2 masuk angin, abis laaa delisha lemauuuuu ...tak rangup lagi dah hahahaahaha...

lizz said...

Hehe comel tau keletah dia...delisa2 masuk angin yer...hehe

umi alya said...

Ha3... tak terkata..

mamaarifakeem said...

Hahahha.... adoiiii lawak la... baca tulisan zura dh rasa nak mengekek gelak... kalau dgr live ontah ler.. harus mengilai2 ketawa... hahaha... masuk angin, kembung perut tu yg buat delisha jerit tu...angin byk dlm perut ha...

Kakzakie said...

Hihi... itulah Zura dengan anak-anak ni walau ada masa nak marah tapi lebihnya kepada keceriaan. Kalau mereka tak sihat satu rumah pun tak ceria kan.

hainom OKje said...

Haha.....Delisha ni pandai jer buat mama papa happy...Manalah mama papa tak sayang kalau cenggini punya perangai....
Dengan kepetahan dia cakap...

Myra Jay said...

Heheeeee..
Comel je..
'masuk angin ye'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...