Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 20, 2014

...Jom Amalkan~...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat yang penuh berkat.

di hari yang mulia nih.. rasa nak share bende baik jer. ahaks~



Jomm! sama2 amal kan~
dan sama2 sihat~

Sekian.. peringatan utk diri sendirik jugak.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

Masya said...

bgn sebelum subuh?? tp telinga ni azan je baru nak sedoo huhuhu ....

mkn jgn berlebih tu insyaallah blh lg ... mmg skrg ni kena bnyk jaga kesihatan.

Zee Suhaini said...

selamat beramal..
pemarah tu yang zee kena kontrol skang nih..

Haslinda Hassan Ali said...

salam jumaat

ct cheery said...

jom!!selamat beramal

Kakzakie said...

Satu yg pasti kakak kurang dan jarang buat Zura adalah jalan kaki. Kalau jalan kaki shopping adalah jalan kaki utk beriadah macam tak ada - kena ubah tapi entah bilalah kakak ni Zura..

maszmadi said...

jom.....

Fifi Nadhrah said...

kalau boleh nak cut bab jalan kaki tu.. lepas ni tak boleh cut dah..

norhidana miswan said...

jom kite amalkan bersama.... cube amalkan kesemuanya

NzA said...

Rasulullah sebaik2 umat n sesempurna insan.

Tihara said...

insha Allah
bagus kan kalau istiqamah semuanya :)

Myra Jay said...

InsyaAllah aminnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...