Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 24, 2014

...Kerana Piala Dunia | Semua Curik2 Tido...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Semoga hari ini lebih baik dari semalam. InsyaAllah.
*lebihbersemangat!!

Hari ini i nak citer ragam di musim piala dunia neh. ragam kat opis lah nih.
kat opis i neh ramai lelaki dr pompuan.. bila tiba musim demam piala dunia nih. ade ajer adegan2 tertido kat opis. yang lagi bertambah parah bila big boss ade pon boleh tertido. siapa yang kena jawab?? i jugakkkkkk!

i neh bukan ler nak cover line opismate.. tapi i kena jugak coverline opismate2 i neh.. kalo tidok nanti.. big boss bebel i dulu.. cakap i x monitor pekerja2 lainlah.. dia hengat i neh pengarah syarikat gamaknye!! 

jadiknye.. untuk memberi nasihat secara berhemah.. i hantar nasihat2 yang sinis2 kot wasap.. nasihat ape??? haaaa... meh nak share!

haaaaaaaaaah! nampak?? nampak!
cukup sinis tak?? hahahaha.
 Patrick = Bos kecik = kaki bola. :))

bila i baca paper.. pastu nampak kes2 berkaitan bola.. i snap.. pastu i hantar kat wasap dia. hahahahaha. tu tengok dia reply ape. hahahaha.
kalo i citer pakai mulut jer.. dia suka patahkan balik cakap i.
"ye ke ade kes kematian??" haaa.. snap trus.. baru dia percaya!
hehehehehehe.

nasiblah Cinta bukan kaki tengok bola sampai tak tido malam.
dia lagi rela tido dari tengok bola.. pastu esoknye dia update jer lah kat tenet result game malam tu. senang kan! x yah seksakan diri berjaga malam sampai x leh buat keje esoknye.
haihlah bola~ 

Haaa.. siapa isteri2 di sini yang berdepan dengan suami yang kaki bola??
cam ner korang handle?? ke biar jer?? ceciter~
Sama2 lah kita berdoa agar piala dunia cepat2 berakhir. Amin.. hehehe

Sekian.. kesah ragam piala dunia!



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

Sura Mohd said...

suami akak kaki bola..namun nak berjaga malam..idok ler..paling lewat pon kul 1 dia dah masuk tido..
nanti ada ulangan..baru dia tengok.:)

norhidana miswan said...

mcm2 hal kan... alah yg fanatik je... laki akak tak tgk sgt bola.... selamat lah... astro pun akak tak amik sport... bkn ada sapa nk tgk... sesekali kalu mcm bandminton ke bolasepak sesekali tgk, tp tak tgk pun takde hal punya

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hihi..husband saya tak la kaki bola sgt ..sikit-sikit je...tapi ade jugakla sekali dua dia bangun tengah malam layan bola

Kakzakie said...

Tapi kakak rasa ramai lelaki suka bola cuma sampai tak tidur semalaman tu jaranglah apa lagi kalau esoknya kena kerja kan..

Pandai ZUra nak ingatkan kawan ye:)

sue zainun said...

hahaha..mana nak carik gambar tu..nak kasik kat asben..musim bola nih memanjang 2,3 pagi balik kalau ada geng ngajaknya lepak kat kedai mamak..

lieyalatif said...

helo zura...sihat tak? heheheeh

hahahaahah lieya gelak dulu..sebab suke cara zura buat...betul tu zura kalo kite cakap ade jek jawapan nak patahkan hujah kite...baik2 ckp elok2 leh jadi gaduh kang sbb dok pertahankan hujah masing2 heheeheh...tapi siyes lawak reply die tu...hahaahahha...

tapi nak buat camne zura...lumrah welkap...bukan tiap2 tahun pun kanso redhooo jek laaaaa....mcm llaki lieya mmg kaki bola...tapi die tak layan bola malaysia nieh...welkap mmg die berhantu laaaa...mujur tgh cuti belajar lagi so syok le die siang qada tdo hahaahahahahah

TeacherAzimah said...

En.suami kita kaki rugby..world cup rugby next year. 4thn sekali gak which is next after world cup football. Siap ler kita thn dpn huhu

mamaarifakeem said...

Kiki.... kalau tak sentap jugak taktau la kan..
Samelah husband k.ina, rela tido dr berjaga kerna bola... esok nya nak kerja, mana bleh.... :-)

hainom OKje said...

Hubby Okje pun sama zura kurang minat ..... layan layan jugaklah tapi taklah sampai nak berjaga malam... Hish tension jugakkan kalau dapat hubby yg fanatik bola ni....tak dapat tengok TV kita Zura...asyik bukak channel sukan jer hehe

Fifi Nadhrah said...

suami fifi lagi suke katil dari bola.. haha.. kadang2 kalau larat je die tengok bola.. tapi sambil jage baby.. tu yang best.. sambil tengok bola sambil tengok baby meragam.. fifi? tidur jela.. hahaha..

Nora Karim said...

Masa2 ni la berterima kasih pada astro beyond... encik hubby saya rekod je semua games.. lps subuh catch up balik... hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...