Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 23, 2014

...Macam-Macam Kesah Hujung Minggu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Cuba untuk mulakan minggu ini dengan aura positif. yeaaahhh!
*lemaujugakkkk

Untuk menaikkan aura positif itu.. meh la jamu mata dengan hidangan bekfes yang cukup lazat ini..

Tadaaaaa... hek hek hek hek.
oder kat kedai mamak jer. x sempat nak bekfes kt umah. udah lambat.
hehehe.


putu piring.pasar malam seksyen 19. shah alam.
 dah lama teringin nak makan.
tapi selalunye org ramai que utk beli putu piring nih. jadiknye i malas nak beratur.
kebetulan sabtu lepas org x ramai.. dapat lah i merasa putu piring nih.
sedappp.. banyak inti manisan kt dalamnye.
Rm2.50 utk 5 keping. ok lah kan~


siapa sedang mencarik2 storage box??
haaaa... meh dekat2 sket.. nak storimori neh!

Kak Elissmie.. pinjam gambar 2 keping ek~ jumpe kat google tadi..:)
haaaaa... ade 1 kedai kat area pasar malam seksyen 19 nih. mana kedai nye My Diy. macam2 ade jual.. semua lah ade.. x larat nak citer.

nak di jadikkan cerita.. bangunan kedai neh terbakar haitu. bukan keseluruhan bangunan lah.. bila i mengintai.. boleh kata banyak jugak lah bahagiam dlm bangunan nih rosak. dan nak di jadikkan cerita lagi.. banyak barangan plastik yang masih selamat dorang jual murah2!! termasuklah storage box kat atas nun!

hasil tangkapan i sabtu haitu.
ini pusingan ke 2 dah neh! pusingan pertama i beli minggu lepas.
untuk storage box besar. dari harga rm17.90 diskaun sampai dpt harga rm14.
barangnye elok cuma ade kesan asap hitam sket2 lah.. boleh di cuci.

ini plak storage box yg kecik.
berbaloi2 lah kan~ 

saiz sebenar storage box yang i beli. heheeh.
ade pelbagai saiz tau~ nak yg lagi besar dari ini pon ade.. yang lagi kecik dari ini pon ade.
boleh dikatakan semua ade diskaun.. bakul2 plastik yang kecik2 semua jadik rm2.. naik juling jugak lah mata i neh.. huhuhuhu.

sapa yang teringin nak pergi memborong barang plastik. boleh guna alamat nih.

pinjam lagi sekeping yer kak elissmie.
lokasinye.. belakang De Palma hotel Shah Alam.
selamat memborong! *tetiba.. hehehe

okeh.. itu jer nak gebang pagi2 isnin. kalo bab membeliiii ade ajer bende nak gebang yer. bertabah lah korang. dah dah! sambung wat keje.. tatatititutuuuu.

sekian..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

Kakzakie said...

Untunglah siapa yg tinggal berdekatan Zura boleh beli lagi-lagi nak dekat puasa ni banyak boleh guna utk storage...

norhidana miswan said...

sedap tuh putu piring... akak suke mkn time panas2... heaven tul rasa... teringat putu piring kt kampung akak warna kunin tp kt kl nih warna putih lak...

akak pun suke lah pg kedai diy ke kedai rm2 ke tak kisah lah sbb barang murah2... kadang rambang mata... dr barang murah sampai2 kt kaunter boleh total rm40 hahahah... dh sume nk di ambik nyer kan

TeacherAzimah said...

Masa pi check up pregnancy kat salam hr tu ada singgah cni tp keluar dgn tgn kosong.. mahal huhu. Selang 3 4 hari lps tu keluar citer kedai ni terbakar..

::NureeN:: said...

nureen ada 1 jer storage box ni.. mkn ruang ckit la.. so nureen beli almari bertingkat2 letak semua brg menan drg hahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

o.k la harga tu tak la mahal sgt

hainom OKje said...

Lama tak makan putu piring tu....
Zura.....tak beli bekas air ke? Dengar dengar mcm nak kena catu lagi jer....
Okje pun suka gak tengok tengok barang plastik ni....puas rasanya walaupun cuma dpt soping mata jer

Daddy Ziyyad said...

belakang de palma ye? okey...saya nak terjah! :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Nape akak tak perasan ni.. semalam baru lalu kat belakang ni.. nak kerja terjah juga ni Nafira..

Fifi Nadhrah said...

untunglah duduk shah alam.. fifi jauh.. kat kajang ni ha.. kak.. lapar ni.. putu piring satu..

umi alya said...

kt sini ada kedai RM2, sekali borong tak tolak kiri kanan..

kiranya murahkan bekas2 tu..

NzA said...

murah tu...selamat memborong.

Sura Mohd said...

untungnya dapat beli ngan harga murah...
*terliur pulak tengok putu piring tu..

Nora Karim said...

Murah sgt tu... untung siapa yg dkt2 situ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...