Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, June 14, 2014

...Tambahan Koleksi Halfmoon Shawl | Terjebak Ler Tuuu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu.
Indahnye kalo hari sabtu x keje.. hehehe.

Okeh... Oleh kerana mood malas menguasai diri pagi nih. 
jom lah layan n3 menunjuk2 Halfmoon shawl baru i neh.
merangkap n3 pomot skali lah nih yer.

Tadaaaaaaa... Tambahan 4 koleksi Halfmoon shawl!!!
Auwwwww.. sonoknyeeeeeee!

Ohwww.. sebenarnye i oder 2 helai jer.. warna kelabu n merah.
Tapi owner kepada WashuraBeads merangkap BFF i neh buat surprise, ade 2 tambahan shawl yang dia pos sekali. memula i ingat dia dah salah hantar bungkusan dah. tapi 2 shawl yg i oder memang ade skali dlm bungkusan. bila i tanya salah hantar ke?
dia jawab.. tak lah.. saja bagi.. 
Allah.. rezeki sangat kan! sekali dapat 2 helai free shawl. gembira tak terkata. rasa nak lompat2 bintang jer masa tuh. hahahahaha.

masa share pic kat atas tu kat wasap group adikbadik i.
adik Na berkenan sangat dengan tudung warna hijau tuh.
i pon berkenan!! raya neh i nak carik baju kurung warna hijau. tudung dh lepas dh kat situ. lalalalala. best2!

Tadaaaaaaaa! amacam??? gojes ke tidokkkkkkkkkk?
haini i rasmi 1 shawl tau! water mark kat tengah2 hidung tuh sebabnye i malu. kakakakakakakaka. selalu x malu pon.. tapi pagi nih rasa malu pulak nak tempek muka i yang gojestembam itu. hari malu sedunia kot haini.
*usahabersungguhsungguhbulatkanmatayangsepet!

Okeh.. nak pomot sket..
sesiapa yang tengah usha2 shawl/halfmoon shawl/veil.
boleh terjah ker sini..



i pasti korang kagum dan puas hati dengan hasil service nye.
lagi satu kelebihan halfmoon shawl dengan BFF i neh.. kain nye x jarang dan x nipis tau!
kain nye sejuk dan selesa sangat bila di pakai.
tak perlu nak pakai anak tudung ninja dah. cukup dengan pakai shawl tuh jer.
kalo x caya boleh cuba.. i yakin korang puas hati! sama cam i puas hati dengan shawl nye!

untuk mereka yang bakal bertunang or menjadik raja sehari pon boleh usha kat WashuraBeads.. macam2 Veil yang gojes ade.. contoh2 Veil yang cantek2 pon banyak. boleh jugak mintak ownernye buatkan veil ikut selera anda.
Cuba lah~ anda pasti puas hati.

Sekian..n3 menunjuk2 merangkap pomot skali.

P/s: haaaaa.. raya dah hampir kan.. jom lah usha shawl kat sana. boleh request nak warna yang sedondon dgn baju raya..:)


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

Zee Suhaini said...

malu la sangat...hahahahaaa
tq..elok sangat ni zura..zee tengah dok carik shawl jugak..baju sumer settle dah..

TeacherAzimah said...

Kita lansung takde koleksi halfmoon shawl ni. X reti arr nak pakai. Tgk zura pakai elok comel jer. Maybe sbb kita pakai spek kot so bila pki shawl lilit2 muka jd pinggan batu huhu

siti alfakhishah aman said...

kite memang suka pakai shawl kalau time jalan jek.. time keje pakai tudung instant sebab malas gosok.. hahah

kite suka la corak paisley tu.. kena sgt ngan muka gebu akak.. keh3.. hijau lagi la terpaling suka.. kaler pebret alise tu..

tudung dah ade.. tinggal beli baju je kan.. jimat di situ..

Eliss Mie said...

Tak pnh ada half moon ..tingin jugak ni..

dalila said...

org cakap klau ber shawl ni nmpak lebih muda.... dela pun nak bertukar jgak la nanti :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi...comelnya ngan shawl bru ;)

Zasillah Ariffin said...

gojesnyaaa mamaaa..hihihi :)

Faraa Mahmud said...
This comment has been removed by the author.
NzA said...

waaaaaa.....bestnya, dpt xtra lg 2...brtmbah brseri2lh pasni.

LYAfrina said...

mmg comeysss la..
lya pon berkenan y kaler ijau tu

Sura Mohd said...

zura..U always gojes...hee..kaksura tak pernah pakai halfmoon shawl..kalau dah terbukak hati nanti bolehla terjah FB WashuraBeads tu..

hainom OKje said...

Zura katanya nak pomot shawl halfmoon...tempek le gambo belakang tudung gambo depan tudung ....nak tengok pesennya...Suka gak pakai halfmoon ni tp gi keje kawen ajos hehe...
Yelah...sesekali nk jugak mencipta kelainankan...
Zura pakai shawl pun cantik!

Fiza Rahman said...

Suka pakai halfmoon sebab senang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...