Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 19, 2014

...Nestum Free | Sedap!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis~
Senyumlah~ senyum itu kan sedekah yang paling mudah..:)

Ooohh.. haini bz sket. big boss ade mmg gittu lah gayanye.
takpe lah.. settlekan mana yg penting dulu kan~
haini i nak share 1 bende ngan korang.

bulan lepas ade iklan nestum kat blog..
korang perasan x??? i klik kt iklan tuh utk tgk video2 yg dorang post pasal nestum nih. 
masa duk tengok2 video tuh.. skali ade butang request sample. 
hehehehhe.. memang rajin lah tangan i klik butang tuh khenn.

isi detail address sket.. siap! 2 3 hari lepas tuh..
i dapat call dr nestle.. dorang nak konfemkan alamat utk hantar sample.
i ingat hantar sample paket kecik jer.. skali hah kau!
sepeket  besar! tapi dlm peket besar tuh ade 10 paket kecik2 pulak.

3 in 1 punye.. i dah try dah.. sedap uols!!
selalunye i minum pepagi sebelom gi keje. mmg boleh tahan perut dr lapar yang x sekolah sebelom tiba waktu lunch.. kiranye minuman nih boleh bagi perut kita kenyang dlm masa yg agak lama lah. 
hujung bulan time beli barang dapur nanti i nak beli lagi nestum nih. rasa mcm berbaloi2 jugak kalo beli nih.. lagi pon minuman nih menyihatkan jugak kan!

i tak pasti boleh request lagi ke tak sample nestum nih.
korang cuba lah google.. mana tau ade rezeki korang jugak.. boleh dapat nestum free! hehehehe.. 

sekian.. kesah nestum free.

p/s: ade sesiapa yang dapat nestum free jugak??


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Sura Mohd said...

untung ...dapat free..hehe..tu yg bertambah sedap sebab free..
kaksura slalu jugak beli nestum ni..slalunya beli 2 jenis..original(utk anak) dan yg ada oat tu..utk akak..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

eh..kenapa tak perasan boleh request sample..nak jugakk..hahahah

babYpose said...

bestnya dapat free, kat umah ni ada nestum tapi bukan 3 in 1, saja untuk goreng fish ganti serbuk roti, ni, Nafira ceta pasal kenyang tu kena makan untuk bulan posa nanti, thanks ye.

BUNDA a.k.a KN said...

Bestnyer...nanti bunda pun nak try lah..kot dapat gak sample free...

Kakzakie said...

Kakak ada belikan utk bapak kakak nestum ini Zura tapi dia kurang suka jadi kakak bawa balik semula kakak buat serbuk utk keropok popia kakak. Kakak sebab breakfast pun dgn quaker itu yg nestum ini jadikan sebuk popia goreng..

Kalau buat popia gulung senang dah - tinggal tumbuk dan tabur aje..

maszmadi said...

memnag sedap nestum ni, kalu dapat free lagi sedap... hihi

uncle gedek said...

Nes-tum suka

Nes-kepe lagi suka...

hehe

hainom OKje said...

Alahai....bestnya dapat Nestum free....nak cuba jugaklah lepas ni....Okje mmg selalu beli ni Zura .....mmg sedap ...selalunya ambik yg oat katanya nak jantung sihat...hehe

εïзmummyHazaεïз said...

Haza dulu suka req sample pampers. Hehehe

mamaarifakeem said...

Untungnya :-)

Cho Zila said...

ha... tak buat ler pulak..kot idak save 10 hari sarapan pagi...

NzA said...

wah...rezeki bergolek tu...brtmbah sedap bila dpt free...he3x

lieyalatif said...

ishhh lieya ni pun zura...bende free sape taknak hahaahah...lieya rajin mintak sample contack lens.... freshkon rajin buat ...

kire berbaloi gak dpt tu kan zura dah mcm beli kat kedai jek hah...selalu sample dpt yg kecik2 jek...ni sekali sepeket besar hah....leh wat stok kat opis...tp ni dah nak puase nie.... cepat2 kasi abis kang time puase dok jeling2 jek kang hahaahahaaha....

hepi weekend zura....

norhidana miswan said...

best2... sapa tak nk yg free nih dik non oiiiii

eB said...

eB boleh ke mkn nestum jerk... hik3...
kebulur kot . hu3

Fifi Nadhrah said...

bestnye!~ nak try jugak lah..

Myra Jay said...

Wahhh!! untungla..
Myra nak cari kena kat rmh la, kt opis ni sah2 la takleh view video

Haslinda Hassan Ali said...

wah bestnya..rugi tak klik2
ari tu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...