Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 17, 2014

...Dipraktiskan Dah!! | Korang Bila Lagi??...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selesa.
semangat! semangat! semangat! hoihoiyahoiiiii!

Hari nih i eksesais satu kali ganda dari biasa. selalunye jalan kaki 15 minit dari kelana jaya medical centre (KJMC) ke opis. Tapiiiii.. haini jalan kaki 30 minit dari paradigm mall ke opis.
driver bas kata x mo lalu depan KJMC sebab jem teruk. kijam sungguh! sekilo lemak i ilang haini. ceh!! takpe lah.. anggap lah sebagai eksesaisss!

ingat lagi tak keratan akhbar iniiiiiiiii????
x hengat baca SINI.
i ngan Cinta dah praktik kan dahhhhhh.. uols bila lagi??? utk yang dah berkahwen ajer k!
 yang belom kahwen pelok mak ayah sudehhh. 

Kejadian pagi tadi.. OTW pergi keje. macam biasa.. naik motor.. Cinta drop i kat komuter shah alam dan Cinta pergi kerje naik motor. jarak dari rumah ke komuter dalam 3-5 minit naik motor. 

Cinta : Kata kena pelok 10 minit kan sehari.. pelok lah.

BiniCinta: ye hor.. *terus pelok sambil cium bau tiak cinta(penggemarbautiakCinta)
                     Tapi x cukup 10 minit nih.. apa kata abang pusing2 dalam taman nih cukupkan 10 minit peluk..

Cinta: Mana boleh sayangggg.. dah lambat neh.. Nanti balik keje pelok lagi 5 minit.. cukuplah 10 minit. hehehehe.

hahaahahhaha... ingat senang nak praktik kan??
kalo kat rumah lagi susah! ada ajer orang x puas hati kalo mama papa felok2.
ade jer yang tetiba mengaku papa dia.. x boleh pelok.
sabor jer laaaaaa.

lagi satu nak tanya korang??? siapa ade tabiat suka cium bau tiak suami masing2?? dengar macam menggerunkan kan? tapi itu lah hakikatnye.. best woooo.. x percaya try eh!!
nak tido malam2 tu.. tido kat celah tiak suami.. fulammaakkk.. lena terus. sangat menenangkan! hahahahahaha.. 

sekian.. macam n3 18 tahun ke atas jer. :P



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Cho Zila said...

ha... susah nak komen sebab jarang buat...

lieyalatif said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa tak acik laa zura....zura ade gak naik motor ngan hubby so ade laa kesempatan nak peluk2 hahaahahah...lieya ni mane ade.... kalo 10 minit kene peluk kang takut jadi bende lain kang kahkahkahkah......

zura ni tegelak2 lieya tang cium ketiak suami tu.... tapi takpe lieya suke bace, tu menunjukkan zura ngan hubby romantik selalu ...auwwwwwwww....

ni kalo ade anak dara bace ni bahaya ni zura haahahahahah...

Sura Mohd said...

susah nak praktik 10 minit..5 minit pon kira nasib..haha.(dah tua)..
betul zura..memang rasa tenang duk bawah ketiak suami..akak pon suka..:)

ct cheery said...

wow!!ahaha..takut nak komen 18sx ni kihkihkih..

Fiza Rahman said...

So sweet. Bley lah polok hari2 sebab naik motor. Dah lama tak merempit ngan hubby.

SYANI said...

Saya tak dapat la 10 minit.. 10 saat pun dah mujur dapat..hahahaha

LYAfrina said...

Hihi.. semestinya praktis jgk zura.. sblm eksiden mmg fain htr lya kje naik motor sbb nk.elak jem kat bkt kuang tu... tp sjk eksiden tercmpk dr moto mmg dh fobia n xkan naik moto lg. Ni start keje mmg ato dgn kete je la.. xpela.. dlm kete tu.. pgang tangan je la.. hihi..

Kelako la dialog zura n en.cinta tu.

Kakzakie said...

Kalau anak dah besar-besar macam kakak ni lebih lebih 10 minit pun boleh aje Zura. Banyak masa terluang hihi...

Zee Suhaini said...

hhahhaa..kena jalan kaki 30minit pon takpe la..harini hati ada bunga2 kan??

zura, start esok kena turun keja awal..leh la pelok lama2 skit..tapi pandang kiri kanan gak..kot ada mata2 pelik sebab kat public kan..wakakakaa..

sue zainun said...

hahahaha kelakar la..xsuka cium tiak asben..kalau baring boleh ler..hihi..

maszmadi said...

tetiap ari peluk hubby 60 minit... 30minit pi keje 30minit balik keje... tapi atas moto la...

kalu peluk kat umah n anak yang umur 6 tahun nampak, nanti akan keluar statement "eeeee, mama ngan papa bercintaaaaa"... dah banyak kali kene, hehe

Zasillah Ariffin said...

tabik kat mama..memang susah nak pratikkkan pelok 10 minit tu sesaja..lama tu seploh minit..hihihi

inshaaAllah nak cuba jugak nanti. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

haah la..hahaha..kalau macam tu maknanya saya dah lama la practice sbb tiap hari husband hantar ambik kerja naik motor ofkos la peluk kan ....hahahaha perjalanan 15 minit pergi 15 minit balik ....so dah 30 minit ...hahahhaha

eynda said...

Peluk la masa nak tido...sampai ke pagi... lagi best hihi... ;-)

Daddy Ziyyad said...

kena ronda2 la dari stesen komuter tu...gi ke Ole Ole ..gi kat SACC Mall....cukup 10 minit...hahaha..

nanti saya nak tanya wife saya dia suka ke tidak cium bau ketiak...hahahaha

NzA said...

bestnya p kerja naik moto...bkn setakat 10 min tapi boleh peluk lebih2x...hik.hik.hik...

akak pulak xsuka bau ketiak suami ..nk tidur confirm tiap2 malam akak akn spray n berbedak utk hilangkn bau tu..he3x...
suami pn dh faham, tiap2 mlm confirm dia bedakkn akak smpai berhabuk2 cadar dgn bedak........

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

insha Allah...

tp kalo lewat masuk opis jgn salahkan kite ye boss,
salahkn artikel nih...
hahhahaha

norhidana miswan said...

muahaahahahah tak menahan akak baca ntry ko kali nh dik.... ni kalo laki ko baca msti dia senyum2 kucen malu2 tau...

Atia Adina said...

lama sangat kot 10 minit ... memang praktis pelok ...biasa buat ...tapi rasnya dalam beberapa saat jer kot ..

Zura Tahir said...

Xromantika de amor...hehehe

hainom OKje said...

Peluk jugak tp sebelum pegi keje.....tak sampai pun seminit kot...hehe....
Wow....ni mmg hobi luar biasa ni cium ketiak suami....hehe...tak bacin ke Zura.....haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...