Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 26, 2014

...Spontan Khamis [Edited]...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Semoga Hari ini memberi sinar bahagia buat kita semua..Amin~

Aiyyokkkk!
Betol ker neh??
Siapa kat sini penggemar nasi kandar??? cer komen sket!


*************************************************
Kesah anakda Delisha yang petah bercakap.
Alkesahnyee.. mama dorang selalu guna ayat "berBULU jer mata mama neh" bila bebelkan menan anak2 yang bersepah2. skali i terdengar Delisha bebelkan kakak dia.

" Adik rasa BULU-BULU jer tengok kakak nih"

Muahahahahahahahahahahahahaha.
adohaiiiii.

OK.. ini silap mamanye sebab guna ayat yang bukan2 depan anak2.
mama sorry k~

***********************************************
Semalam My Anis kena cucuk kat sekolah.
cikgu memang ade inform melalui surat pasal injection tuh.
balik sekolah semalam dia ngandu bahu tempat kena cucuk sakit.
pastu papa dia tuam dengan botol panas.
2 injection skali kena semalam. kesian~

****************************************************
Waahhhh.. Nuffnang dah berwajah baru!!
makin kemas dan cantek. 
Alhamdulillah.. nampaknye ade tambahan 2 CPUV baru.. 
Thanks Nuffnang.. Thanks advertiser!
Thanks jugak buat korang yang tak pernah jemus terjah ke sini.
Sayaaaangggg KOrang!


okeh.. itu jer nak gebang pagi neh.
nak gi BW jap sesambil buat keje.. big Boss OS haini.. lalalala

Sekian..



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

umi alya said...

Berbulu + bulu2, adoiiiiii zura, tak pasal2 masa mengarang kt sekolah guna perkataan tu...

NzA said...

comel je delisha bebelkan kakak...he3x...

kenapa ek bila check jd positif dadah.....????

Kakzakie said...

Adik.. adik... bulu-bulu pulak ye:) Itulah Zura cepat aje dia tangkap apa yg didengar kan...

Fiza Rahman said...

Ekekeke...bulu² pon voley.

Wah...byk tu duit tabung ☺

hainom OKje said...

Sapa yang tuam? hehe...
Rajin layan anak yeh Zura your Cinta tu...bagus ...bagus....

Tahniah le Nuffnang belambak lambak meh le campak sikit kat OKje hehe

Sura Mohd said...

makin petah berkata-kata Delisha tu..ikut mama dia la tu...petah membebel..hehe..:)

babYpose said...

pandainya tangkap perkataan, expresi dia kena pada tempat plak tu :)

lieyalatif said...

hah ye ke zura...kaskas leh wat keputusan air kencing positif dadah...tapi lieya percaya gak kot sbb kalo kaskas tu kan buat kite ketagih...tu org dok teringat2 ulang2 makan nasi kandar tu....tapi scary plak bace....lieya kalo pi penang wajib pekene woo nasi kandar sane....

hehehehehe tegelak2 lieya tau tang bulu-bulu tu...budak baru nak belajar ckp mmg camtu laa...pantang dengar org lain bercakap sure die ikut jugak kan zura....

alahai sian anis...kalo due injectin mau sengal2 gak tangan tu zura....tips org kat opis lieya ni soh sapu vicks kat tempat cucuk...in sha Allah kurang sengal die nanti....

wahhh sampai 4 iklan dok running tu zura.... masyukkkk tuuuu heheheeheh...tahniah2....lieya ni dah mule lemau2 nak update blog nie...adoiyaiiiiii....

sue zainun said...

pasal ada kaskas kot..dulu2 kan heboh pasal tu..hihi su kureng skit nasi kandar ni..sekali sekala boleh la layan..
alaa kita xde lagi iklan :(sobsob xpelah blm ada rezki lagi la ye..huhu..
**nanti kita tolong klik2 tau

shark said...

x la masyuk pun..sponser zalora diorang bayar cash voucher sajork..
okla buat bli baju raya hiksss ;p

norhidana miswan said...

akak ni nsb lah bkn peminat nasi kandar, boleh mkn kalu ada kalu takde pun takde hal...

ko mmg dik, salah penggunaan perketaan kan dh di ikut si kecik tuh...

Irrayyan said...

Salam singgah dari irra
http://www.irrayyan.com

Zee Suhaini said...

zee skang nih bulu-bulu jer tengok amount duit tuh..hahahahaaa mata duitan..

selalu zee perasan, tiap kali makan mamak or nasik kandar mesti ngantuk..memang tau ada kaskas..ketagih dier cam dadah gak..tu yang ramai gemar nasik kandar..skang zee dah tak berapa layan..hehe

Fifi Nadhrah said...

bulu bulu tu memang lawak!~ comel la anak2 besar ni.. seronok melayan..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Betul Zura.. dah jadi positif dadah lah pulak..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Betul Zura.. dah jadi positif dadah lah pulak..

Farra AM said...

Salam.. wahh bestnyer tgk balance kat uffnang tu.. $$$$ hahahahaha! tahniah..

seram jek plak nk makan nasi kandar ehhh.. kang tk pasal2 check positif.. huhu.. TQ for sharing.. meh singgah and follow blog saya plak.. :-)

Fara Menulis Tentang..

-Fara-



eB said...

bulu2? hik3...
wah zura... byk tuh. makcik kayoooo :)

maszmadi muhamad said...

lepas ni kena ati2 guna perkataan depan anak2.....

Myra Jay said...

Itula, baru bukak pg tadi terkejut gak dengan wajah baru ni..
tapi nasib tak berubah banyak sangat okla.

lizz said...

lizz dah la suka nasi kandar mamak nih ayooyooo...waa banyak nyer cpuv dia...haah la baru perasan tadi nuffnang dah tukar design webpage

Cho Zila said...

berbulujer tengok nuffnang zura... takler melawakjer... nampak lebih kemaskan nuffnang baruni... bestnyer zura banyaktu tak sia2 berblogkan...

akak suka nasi kandar... tapi sekali2 ler tak boleh selalu... dulu nasi vanggey kat ipohtu kita panggil nasi ganja.. ha... pasal orang panggil nasi ganja cer teka!!!

eyeyou said...

xder acc nuffnang..tgk jer org punya...;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...