Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 4, 2014

...Kedai Feberet | RM2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis~
Senyumlahh.. senyum itu kan sedekah yang paling mudah. :)

Hari i nak share bende best ngan korang.
kalo korang suka beli bende2 murah ler.. hehehehe.

Bulan pose haitu i ade tulis N3 pasal i dah jumpe kedai feberet i kat Shah Alam nih.
kalo dah nama kedai feberet, harus lah selalu pergi kan~
memang terapi betol kalo ke sini. cuci mata sambil cuci poket sekali. hekhekhek.

pergi lagi hari tu sebab My BFF mintak tolong tengokkan ade x bekas untuk susun atur alat2 menjahit dia. haaaa... bekas cam My Anis pegang tuh lah.
kalo isi pape boleh nampak dari luar.. x yah bukak2 tutup bekas tuh. 
senang kan!

macam2 saiz ade.
kecik.. serdahana.. besar..
yang belah kanan tuh saiz paling besar lah kot yang ade setakat i pergi haitu.
sape2 yang tengah gigih menyusun atur barang2 kat rumah. memang sesuai lah terjah ke sini. murahhhh.. semuanye RM2. hehehe

pilihhhh..pilihhh.. satu rm2!!
banyak kan! kan! kan!

tak nak yang kaler putih jer???
bolehhhhhh

yang kaler2 pon adeeeeeeee!
pilih..pilih..

i pergi haitu sebab nak beli pasu ngan tanah.
nak tanam pokok.. hahahahahaahha. i sendirik pon terkejut dengan diri i sendirik.. tetiba datang angin nak tanam pokok. layankan ajer lahhhhh.
hahaahhahahahaha

lupa plak nak snap pokok yang i tanam.
tapi bukan i yg tanam sebenarnya.. Cinta yang tolong tanam.
ahhahahahahahahaha.

OK ok.. sekian dulu.. lagi panjang tulis lagi banyak plak melalut ke lain.
selamat memborong lah..tetiba!

Sekian.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

Zee Suhaini said...

masuk kedai 2hengget ni rambang mata zura..raya aritu kat kampung dok pulun beli menan bebudak ni..setengah hari dah hancur tapi takpe la murah..hahaha..
kalo boleh sumer nak diangkut dah alang2 murah tu..redho jer la.
s.alam seksyen brape ni??cer bagi details skit..rasa cam nak terjah gak..

Rinna said...

Menarik tuh.. bekas gini mcam2 boleh diisikan.. :)

lieyalatif said...

uihh zura....jgn kate zura lieya pun suke kedai rm2 nie...rambang mate tgk semua nye...kalo tak betul2, leh semua nak beli ekekekekeke...lagipun byk barang2 rumah yg okey kat kedai rm2 nie...so mmg tak kuat iman laaa tgk barang2 rumah murah2 nieh...

kedai tu kedai baru ke zura...nampak kemas jek..selesa nak pilih barang kan...sebab mcm teratur segala susun atur barang...kedai rm2 kat kg lieya berterabur susunannye....

amboi rajin nak bercucuk tanam plak dah...bagus2...aktiviti yg best tu sebenarnye zura...tapi tu laa lieya pun mcm zura hubby jek yg tanam2 hahah seba tangan die sejuk...tangan lieya panas...

Petak Bunga said...

sy bolh mabuk terbeli,
bnda yg tak beli pun kalau masuk kedai rm2

Aiza Haris said...

wahh murah2... kedai ni baru buka kat area rumah... so bole laa terjah nanti...

shark said...

besday kita sama wei bulan 3 tp hang tua setahun ja dari aku hehe.,.:)

Kakzakie said...

Heee... bestnya Zura. Kalau dekat dgn kakak pun nak pergi sini. Semua-semua tu pun 2 ringgit juga ye Zura. Macam itu tak hairanlah kenapa Zura suka ke sini.

Sal Bee Yah said...

masuk kedai macam ni mesti akan beli at least satu, dua barang.ada je kan...haha

babYpose said...

cuci poket tu buat tersenyum, ringan skit berat bawak barang pulak ye :)

LYAfrina said...

Lya pom suka zura..
Biasa setiap bln wajib pegi..
Masuk je geram... semua mde nk ambk.. lg2 bekas plastik dia.. klo asya lak..rambang la tgk alat2 tulis n mainan kat situ

norhidana miswan said...

klu sume brg rm2 takpelah... borong banyk pun msh murah lg... klu yg seketui rm2 ada rm5 ada rm10,,, nahas je kalu pakai beli je heheheh... tp mmg heaven pg kedai gini... sume rasa cam nk amik beli

siti alfakhishah aman said...

kiter terpaling suka beli barang kat kedai rm2 tu kak.. kak pon tau kan kat mane hehe.. dari sekecil2 ke sebesar besar.. sekarang dah jual sayur pulak.. memang x g pasar dh beli sayur.. nasib xde jual ikan/ ayam..

Eliss Mie said...

menarik ni...letak la alamat kat mana..hahaha...

kak eliss gila kedai mr diy plak skang..

edah othman said...

kak, kedai ni katne

aLyNnZ said...

makoiihhhh..punyer ler colourfull gerammnyer ..mmg berbaloi2 lar dgn harganyer rm2..kalah kedai daiso..hihi

hainom OKje said...

Mmg best Zura kedai murah ni...
Kalau datang sini asal tak de tujuan boleh jadi ada tujuan tu hehe...silap haribulan boleh borong sakan....

eira eixora said...

kedai rm2 memang best. kadang2 tak sedar dah terbeli berpuluh-puluh.

mamaarifakeem said...

Kaaannn... tp klu g dgn anak2 sepoikam mood lah, tmbh2 anak2 akak bujang 2 org tu, kuat berlari2 main kejar2, tok syok round lama2..huu...

Myra Jay said...

Suka gak p kedai RM2 ni, lebih berbaloi membeli kan :)

Bunda a.k.a KN said...

wah tong besar2 pun ada....boleh isi air time catuan air...hehe...

Syazana Aziz said...

Kt mane kedai ni..bg la alamat ..plss

Syazana Aziz said...

Kt mne kedai ni..bg la alamat..plsss..

MR. M said...

Knp kedekut dgn ni bagi tau kedai kat mana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...