Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 30, 2014

...Rezeki Kami...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
moga hari ini berjalan lancar. InsyaAllah.

Hari ini x bape sihat.
sakit tekak macam selsema. asik bersin2 jer.
badan pon dh sakit2 dah nih.
harap2 x melarat lah.. Amin~

RM160 voucher giant.
Alhamdulillah.. rezeki yang Allah kirimkan untuk kami.
boleh lah cover duit belanja dapur. hehehehe
topup sket jer lah pakai cash.
 Voucher nih dh selamat dah kami guna. :)


Rezeki datang memang kita x menduga kan~
Dan dalam pelbagai bentuk yang kita sendiri x terjangka.
itu lah rahsia Allah kan~
semoga kami akan sentiasa bersyukur dengan rahmat Allah.

Sekian.. 

P/s: lemau haini. harap2 selsema nih x lama. letih ler hidung sok sek sok sek nih.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Sura Mohd said...

alhamdulillah..rezeki..tapi memang best la dpt voucher camni..jimat duit sikit..:)

LYAfrina said...

Alhamdulillah.. murah rezeki zura ank2 branak. Jimat blnje dapur bln ni.. leh la shopping brg dapur zura

Sal Bee Yah said...

alhamdulillah..voucher macam ni memang best sebab kita confirm akan guna

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Bestnya ☺

Get well soon babe.

Mama Myja said...

Alhamdulillah, best nyer dapat. hehe, menang contest ker?

Kakzakie said...

Betul Zura rezeki Allah terlalu melimpah-ruah buat kita sebenarnya. Kena selalu bersyukur dan jgn lupa beri sebahagian yg kita ada pada yg berhak...

Tihara said...

Alhamdulillah, tumpang syukur :)
rezeki Allah ni kadang2 ia datang dari arah yang tak disangka-sangka
begitu juga dengan ujian..
walau apa pun redha dan syukur tu penting kan zura..

mamaarifakeem said...

Best tuuu... sopink jom ^_^

salmizah said...

Alhamdulillah...rezeki tu

lepas lah belanja barang dapur...

singgah blog saya..

εïзmummyHazaεïз said...

Rezeki...
Haza nak gunakan vourcher dr jusco. Xbanyak.. Syukur

Hazmin Hamudin said...

Boleh la buat beli barang dapurkan.. Rezeki namanya ni.

NzA said...

take care ye...jangan lupa mkn ubat....moga cpt sembuh.

siti alfakhishah aman said...

alhamdulillah.. rezeki dtg pelbagai bentuk kan.. nak 1.. eh

shark said...

same la kite sok sek sok sek hari nih..
harap x sampai esok la..aduhhh :(

hainom OKje said...

Banyaknya Zura....betul.....Kalau Allah nak bagi rezeki, dengan pelbagai Dia titipkan ...kan Zura....Mlm ni jugak ronda Gint haha kasi settle hihi

umi alya said...

untungnya aok zura, alhamdulillah rezeki Allah..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wa..rezeki tu ...syok la ...get well soon ya Zura

lovelywa said...

wahh banyaknye voucher?? syok dpt sopink nih..

Salam perkenalan dr saya..

Fifi Nadhrah said...

banyaknye.. alhamdulillah.. nak jugak!~

aLyNnZ said...

erm..semoga cepat semboh..skrg mmg musim kan..baby alin pun tak brp sihat dgn abgnyer..alhamdulillah rezeki..bnyk tuu boleh lar berbelanja keperluan rumah kan..

Bunda a.k.a KN said...

Alhamdulillah...rezki...tapi bunda tak pernah kumpul voucher camni...anak bunda ada...

eyeyou said...

camne nak dpt voucher mcmne? klo jusco ada jcard, beli rm100 dpt voucher rm10..kalo giant cane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...