Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 2, 2014

...Ujian Kecil | Alhamdulillah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salan Hari Khamis.
Senyum lah.. senyum itu kan sedekah yang paling mudah. :)

Alhamdulillah.. hari ini semakin baik berbanding semalam.
Terima kasih buat semua yang mendoakan i. :)

Hari Selasa tu, seharian kat opis melayan bersin2.
tambah pulak duk dalam ekon.. makin lah menjadik2.
nak makan ubat takut lalok plak kat opis.

Balik rumah trus makan panadol 2 bijik.
tido.. dengan harapan makin OK.
Sekali x jalan uols!! selsema dah teruk.
terus Cinta ajak pergi klinik. sebab kat rumah dah x de stok ubat selsema.

Nahhhh.. hambek!
pakej dengan MC untuk semalam trus.
Doc tengok muka i yang dh bengkak pon x sampai hati x mo bagi MC.
makanye semalam adalah hari rehat untuk i.

Hari ini rasa makin baik.
cuma bila lama2 dalam ekon nih.. hidung mula kuar air paip.
kena minum air suam banyak2 nih.
kalo tidok cam ner nak raya kan?
huhuhuhuhu.

i raya kat shah alam tahun nih.
huhuhuhuhu.
siapa2 yang ade kat shah alam, jemput lah datang rumah.
calling2 dulu k. takut kami kuar merayap.

Sekian..




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

Miz Eija said...

get well soon dear :) sama la kita demam

SYANI said...

Musim selsema la sekarang ni kan.. Kat rumah saya pun satu rumah kena selsema..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

take care..skrg musim hujan sng kna demam

Sal Bee Yah said...

get well soon, sis. Salam Aidiladha!

Sura Mohd said...

semoga cepat kembali sihat seperti biasa...akak pon beraya kat p.klang jer..huhu..

Kakzakie said...

Betullah Zura dah nak raya lagi pula tak balik kg memang sendiri kena masak. Anak dara dua masih comel-lote lagi tolong sikit-sikit bolehlah...

Harap-harap semakin sembuh sebelum raya.

lizz said...

moga cepat sembuh yer zura...raya kat shah alam ek...saya taun ni balik kampung...selamat hari raya zura..lepas ni makanan semuanya daging la yer...hehhe jangan lupa makan ubat tau...

LYAfrina said...

get well soon zura,..
sabar ye.. ujian

lieyalatif said...

alahai sian zura..... lieya ni baru baik demam selsema..tak sangka jangkit kat zura plak hehehehe...jauh pun leh jangkit2 tu heheeheh....

mkn ubat ikuttime ye zura...bykkan minum air masak...bykkan mkn oren tau...vitamin c baik tuk pulihkan selsema dgn cepat....takleh jalan keje kalo selsema kan....rase nak sumbat tisu jek dlm hidung ni huhuhuhu......

hope2 cik abe ngan anak2 tak terjangkit tu....rehat2 betul2 key....kang raye aji tak dpt makan sedap2 sbb selsema tak elok lagi ....heheheeheh

Daddy Ziyyad said...

Moga cepat sembuh ya, Insya Allah..
Cuba lah try minum teh o suam perah lemon...:)

Masjid Unta kat Seksyen 18 tahun ni ada sembelih unta tak? :)

hainom OKje said...

Yeay dapat MC.....haha....Kalau selseme ni mmg bikin kepala bengalkan Zura....Dahlah kepala bengal hidung pulak kadang tersumbat kadang mcm paip.....tekak pulak gatal macam macam.... Hirup sup ar Zura ....baru fresh gitu

Rinna said...

Moga cepat sembuh.. dan rajin2 laa makan ubat yer.. :)

Zee Suhaini said...

tengah dok sok sek sok sek jugak ni zura..amik ubat takmo haa memang menahan jer la..konon selasa nak mc tapi datang gak keje..

kami pon tak balik..beraya jer kat puchong..petang raya kang kuar la merayap memana tuk ilang boring..

εïзmummyHazaεïз said...

Aloo kesian zura.. Get well soon ye.
Salam aidiladha.. Haza balik Perak..

shark said...

hahahhaha..heh kamuu makcik kemain poji makhencik..ikhlas ke tu hahah (gurau je eh ;p kikiki)

menten ke hapanya gemuk tu perut buncit kot haihhh..;p

aku semua beli online wei, senang kekdahnya..;p

get well soon, makan ubat, yang penting minum aor kosong banyak tau..:)

takecare!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nafiraa..kak atie doakn semoga cpt sembuh ya.Aaminnn

Ayu Ayunie said...

moga cepat sembuh dear..

babYpose said...

Moga cepat sembuh, betul, kalau. Selsema memang kena ubat selsema, vitamin c, sebelum menjadi. Ok. Guna tab ja keyboard out hmm.

mamaarifakeem said...

Huhu..selesema ye... get well soon...

TeacherAzimah said...

Oit tak balik ganu ke raya? Tak best ler gitu... kat sana ler meriah kan hehehe. Eh ganu ke kelantan?

TeacherAzimah said...

Sy doakan zura cepat sihat. Takmo sakit2 ok.

Fiza Rahman said...

Smoga cpt2 sembuh.

NzA said...

take care dear.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...