Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 28, 2014

...Hari Dating Bersama Cinta...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Semoga hari ini lebih baik dari semalam.. InsyaAllah.

Tajuk mesti gempak khennn~ hahaha
minggu lepas i amik cuti hari Jumaat. kebetulan Cinta Cuti Depavali dari Hari selasa sampai hari Ahad. jadiknyeeee.. i amik cuti sehari hari jumaat.. terus menyambung hari sabtu cuti Awal Muharam. Sonokkan cuti panjang! hehehehe

Hari Jumaat haitu di istiharkan Hari Dating Kamiiii.
dh lama x kuar berdua2an sambil berjalan berpegangan tangan. hahahahahaha

Auwww.. dah lama x kuar datim kan bang??
last kuar datim masa Anniversary tahun lepas kan. 
Anniversary tahun nih jatuh bulan pose. x dapat lah nak berdating khennn.

Oleh kerana Hari Datim jatuh hari Jumaat. *Bukanmalamjumaat.
makanye x dapat lah melangkah jauh2. nanti Cinta kena pergi solat Jumaat pulak.
lepas hantar anak2 pergi umah pengasuh dan sekolah.. Kami siap2 untuk kuar gi bekfes kat mamak. makan nasi lemak bungkus yang sedap!

Nasi lemak nih kalo makan 2 bungkus pon boleh jer.
sebab sedap.. hahahaha.
tapi amik sebungkus sorang jer.. tapi Cinta oder telur separuh masak 1 set untuk dia.
Sonok kuar berdua nih.. dapat makan dengan tenang sambil bersembang ngan Cinta.
kalo ade anak, asal mamapapa nak borak.. dorang pon bukak citer jugak.. kalo x dilayan, merajuk.. saje jer dengki mamapapa nak bersembang. hahahaha

lepas makan.. Ajak Cinta singgah kat Checkers jap.
x pernah singgah lagi kt situ. ramai yang cakap kat sana ade sesetangah barang yang murah. memang betol.. ade beberapa barang yang murah kat situ.
Tapi yang satu nih memang murah sangat2!!!

Tadaaaaaa... buy 1 free 1.
1 = rm8.90
harus lah i menggelupor nak membeli kan.
sebelom nih tengok kat Giant, harganye nye rm14 hengget 1.
jauh tuh beza harganye.

beli 2 percuma 2. hahahaha.
tujuan singgah kat checkers untuk cuci mata jer. skali TERcuci poket skali.
redhoo.. hehehe

Balik rumah.. sementara menunggu solat Jumaat.. Cinta pasangkan cermin yang dah berkurun beli. bukan Cinta x mo pasang. tapi semua mata Drill Cinta x boleh menembusi dinding rumah kami. Dinding rumah kami jenis pasang siap. keras yang amat sangat.

Alhamdulillah.. akhirnye dapat jugak Cinta carik mata Drill yang boleh menembusi dinding rumah kami tuh. Harga Mata Drill yang kami beli tuh RM24 hengget.
walaupon mahal.. tapi puas hati.. Cinta kata senang jer masuk dlm dinding.

Kuat lagi bang!! kuat lagi bangggg!!!
hahahaha.*jadikpompomgirl

Akhirnyeeee... dapat jugak tengok cermin tuh tergantung di dinding.
rasa nak melompat bintang jer masa tuh.
x sangka ade jugak mata Drill yang mampu menembusi dinding tuh. 
hahahaha.

Auwwww... rasmi skali!!!
Haruslah bergambar dengan Cinta. kata hari detim~ hahaha
masa nih siap2 nak kuar datim sesi petang, lepas Cinta balik dari solat Jumaat.
tapi sesi petang nih Datim lain macam sket.
nanti i citer k~ panjang dh neh.
hehehehe.

Sekian.. Kesah Detim Kami.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi2 kome detim yer...
Kemain lg hah...
Jelus nengok nyer..
Hikhikhikhik
Bodyguard x der bebas kome beraksi nyeh.. ;D

Sura Mohd said...

Hehe..memang betul2 amik kesempatan bila anak2 takde..syoknya..:)

Tihara said...

gambo yang terlast tu romantiknya
di bawah sinaran lampu gitu :)

ct cheery said...

eh..anis and delisha xtanya ke mamapapa g mana??hihi

Kakzakie said...

Anak dara dua org tu sebaik balik dari rumah pengasuh mesti ketawa besar seronok tengok ada cermin dah tergantung cantik...

SYANI said...

Syoknya gi dating berdua.. Saya lepas bersalin ni belum ada can nak dating berdua dengan hubby..

εïзmummyHazaεïз said...

Hamboihhh detim ber2. Kami ni ha entah bile nak kuar ber2 lagi. Bz.

Eliss Mie said...

Bestny deting.. teringin gak nk deting tp biasanya x jadi sbb tmpang ms nk buat benda2 pntg mcm nk settle sek anak tp lps tu jd penat terus blk rmh...huhuhu

Zura Tahir said...

dating cmnie sure xkena tangkap kan...selamat...

Daddy Ziyyad said...

Sesekali, kita mmg perlu luangkan masa berdua..supaya hubungan bertambah intim....gitewwwwww..hahahaha

Tu tawaran yg sangat gila!!! harap ada lagi la buy 1 free 1 tu...nak gi checkers!!!

norhidana miswan said...

i like sgt.... suweet muweet sungguh momen2 itu....

eyeyou said...

makan nasik lemak ke, telo ke? hehe

hainom OKje said...

Gambo bawah tu mmg susah nak dapat haha.....Ambik gambo separuh kotnya bawah tu tak pakai kain haha....maklumlah hari dating.....
Pasang cermin time budak budak tak de senang sikitkan zura tak sebok dgn depa...
Tak pernah beli fitness tu Zura....nak try beli jugaklah....asal nampak org beli dia pun nak beli jugak haha....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboii...dating sakan la ye...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...