Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 21, 2014

....Membizi Dengan Tender Dokumen...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Semoga Hari ini lebih baik dari semalam.. Amin~

Hulaweehhhh.. dah petang baru sempat jenguk blog.
kesiann.. bizi benor jer gayanye. letih mengejarkan urusan duniawi nih. hahahahahahahaha.

Bizi menyiapkan dokumen tender.
semuanye nak kena hantar minggu depan.
dah ler minggu nih banyak cuti.
harus lah kelam kelibut kan~
cuba siapkan sebanyak mungkin.. agar minggu depan x kejung sangat nak siapkan 2 tender nih. Harap2 sempat lah siap. huhuhu

nampak x kertas nih kat atas fail dlm gambar atas???
ntah kenapa lah.. dalam i duk membizi dengan tender.
dah 3 orang tegur pasal gambar dlm kertas nih.
hahahahahaha.

Semua tanya itu gambar ape???

Sebenarnya, main point pada kertas tuh bukan lah gambar kacang Kelo tuh.
tapiiiii.. stiker kuning tuh!!
hahahahahahahaha.. hadoi lah.. tabah jer i menjawab.
rasa menyesal pulak guna kertas tuh sebagai tempat tempek stiker.
tak pepasal nk kena ulang jawapan sama sampai 3 kali.
hahahahahahahahahah.

stiker tuh i guna utk tandakan mukasurat yang i dengan boss besar kena tanda tangan. ini semua dokumen tender punye bende.
Bertabahlah~

Sekian.. kesah orang bizi.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Kakzakie said...

Kalau buat tender document memang busy Zura. Silap-silap kena bawa balik bila tak siap. Bab nak binding/file ok juga boleh bawa balik buat kat rumah.. yg penting due date tu kena kejar...

εïзmummyHazaεïз said...

Bz sungguh.. Ingat zura duk kaji cam ner nak berkebun tanam pokok kacang kelo kikiki. Happy working...

Sura Mohd said...

happy working Zura...:)
Semega dipermudahkan urusan Zura..:)

Zura Tahir said...

dh lama xtgk mber opis mengadap tender...hehe

lizz said...

Samala kita sibuk gak nih huhu....tak sempat ngapdate blog...takper zura..janji heppi buat kejer...bila dah siap puas hati kan

Fizalinolie said...

Part2 tender... Sapa yang handle memang busy. Hehe...

LYAfrina said...

Haha.. xpela.. atkeast pic tu leh release tension sikit. Hehe. Lya biasa klo siapkan tender besar.. mmg ot smpai k mlm la. Mmg penat hadap tender ni. Insyallah.moga ade rezeki company zura dpt tender ni

umi alya said...

Harap2 dpt le tender ni, nnt dpt bonus besar... Aamiin

NzA said...

emmmmm...akak pn membizi kat padangdh lbh 1 minggu...rasa kulit dh rentung n sesuai sgt utk smbut deepavali...muhaha...

Salina@IbuAqil said...

Sama lah kita...
Kalo kat opis tu x ada nye fail rendah2..
Semua bertigkek2..
Ngalahkan flet..
Sabor je ler..
Ibu jenjalan cuci mata..
Windu kome.. Hihi

Zee Suhaini said...

ouhhh keje2 yang melibatkan dokumen gini la zee palinggg tak suka... rasa stress giler..lebih baik jadi account, kita main nombor jer..kehkeh..

tengah bizi gak ni takde masa nak hapdet blog sendiri..

LiYa HaNiF :: said...

lama tk jenguk sini...
bizi erkkk ... hehe

hainom OKje said...

Kerja OKje dulu gitulah Zura buat tender...nyampah tau! Lebih lagi kalau ada date line.....lebih lagi kalau nak cuti ada tender kena hantar. Sakit kepala dibuatnya. Sekarang tak payah pikir dah.... yahoooo haha

eyeyou said...

zura secretary ke? buat dokumen tender? dah macam QS pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...