Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 29, 2014

...Hari Dating Sesi Petang | Setia City Mall...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Hari yang sangat Bizi.. tapi cuba jugak positif. Semoga semuanye baik2 saja. InsyaAllah.

Rest kejap dari keje yang banyak itu.
waktu lunch pon x sempat turun makan lagi nih.
kebetulan belom betol2 lapar lagi.. siapkan lagi sikit keje2 tender nih.

Hari ni nak tempek banyaakkkk gambar.
sambung n3 semalam. N3 hari Dating.
tapi sesi petang nih x berdating sangat..hehehe.
lepas My Cinta habes  solat Jumaat, kami lunch kat rumah sebab i dah siap masak masa Cinta pergi masjid. lepas makan dan nak pukul 3.

i ajak Cinta ke Setia City Mall, Oleh kerana agak jauh jugak nak kesana dan balik semula ke Shah Alam. Kami amik keputusan untuk Dating dengan Anak2 sekali.
kalo x bawa anak2, kami terpaksa berkejar balik secepat mungkin untuk amik anak kat pengasuh. lagi x bestkan~ So, bawa anak2 skali lah jawabnye.
kemain sonok lah anak2 sebab mamapapa amik dorang awal haitu.

Dating Sesi Petang..
bersama-sama anakda2 solehah.

kemain hepi boleh kacau daun mamapapa dating~
hahahaha.

menerai..
maknye nak terai segan.. hahaha

carik lokasi tujuan.
kemain tekun mencarik lokasi yang teringin sangat2 nak terjah!

Yes!!! jumpee!!
jom serbuuuu.



eh eh.. dia pulak yang lelebih memilih.
kalah maknye pilih barang okeh!
semualah dia nak amik. sabor jer lah.

Kasi Can My Anis pilih yang mana dia suka.
tapi hujung2 mamanye jugak yang buat keputusan. hahaha

jalan2 pusing2.. carik pasal.


Singgah mewarna kononnye. padahal nak paw belon. ahaks~

dan.. tak pasal2 kena paw. hahaha
pantang nampak dorang nih.

berehat sambil makan aiskrem.
sonok kemain dapat belon. mak dia penakut belon.. kecik besar kecik besar jer tengok belon2 tuh. 

meneruska perjalanan ke destinasi seterusnyee.
syurga dunia anak2.

yeaahhh.. melayan anak2 main kat taman permainan Setia City Mall.


kemain happy dorang kan!

mama papa lepak di tepi saja.
tengok dari jauh sambil habeskan ais krem anak2. hehe

macam2 permainan ade kat taman nih. lepas 1 1 dorang main.

Singgah tengok ikan pulak..
memula tengok orang bagi makan ikan.
kemain meriah ikan2 tu melompat makan makanan yg orang tabur.
ralit dibuatnye.

x puas tengok orang bagi makan ikan.
papa dorang belikan sebungkus makanan ikan.
sebungkus =rm2

tekun tengok ikan2 gemuk melompat makan.
sekejap je habes anak2 tuang masuk dalam air. hahahaha

Singgah pulak kat tempat orang main giant bubble.
sonok betol anak2 duk kejar2 belon besar tu.

meriahhh. happy jer tengok budak2 duk mengejar belon2 tuh.

Kaki berlari.. mata tengok bubble. lagi sikit nak masuk kolam.
urut dada mamanye. menjerit sampai nak tercabut anak tekak.
sabor jer lah.. sudahnye.. maknye jadik jaga kat tepi kolam tuh.
Semangatkan muka Delisha kejar bubble tuh.
aduhaiii.

Dah.. dah.. jom balik!
buat muka x mo balik nampakkkk.
balik! balik! nanti nak singgah umah Alisha(sepupu dorang) pulak.

Sekian.. n3 dating bersama anak2.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

untung la datim
ahahahha
sabar je ayah daiorg melayan anak dara.
nak2 plak mak anak dara jadi paparazi
kikikiki

Sura Mohd said...

ini anak2 yg terlebih seronok..takpelah ..kita pon tumpang happy tengok anak2 seronok kan zura...suka tengok pic delisha kat meja tu ralitnya dia...mengaler ke tu?

Eliss Mie said...

Apa rembatan di daiso tu? Lamanya x pergi sacc ..

εïзmummyHazaεïз said...

Zura.. Haza xsampai lagi padang ngan playground city mall tu. Hahhaa xdek mase nak ke situ. Round dlm mall je.

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

kite tak penah smpai sana.. huhu

GREENJADE said...

hamboi x singgah umah I pung..len kali turun setia city mall calling2 lah mai umah..i masak2 utk u... :

DAISO tu pung tempat pojaan hati ku..tak sah kalu snggah tu tak menderma kat cashier kans...kans...uhuhuhu

Afzan said...

daiso yg paling dekat dgn shah alam kat aeon bukit raja

hainom OKje said...

Haha...kalau org tu dating dgn anak anak okje tk jeles ....
Cantik pulak payung yg Anis pegang tu...yg tu ke yg belinya....
okje pernah sampai sekali jer mall ni...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kdg2 untung jugk bwak anak2 jln ni kan sbb ada tmpt yg sesuai utk knk2 shaja dan kita teringin jgk nak pergi...jd bila ada ank secara x langsung kita pn bley pergi jgk.....;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...