Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 15, 2014

...WW | Syurga Dunia Buat Anak2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
Layan WW dulu lah haini. :)






ye ye jer..
macam sampai jer kaki dia nak tekan minyak.
takpeee.. yang penting ade gaya. hahahaha.

sama kiut kan!




macam tahu jer main nyer kan~



Sesekali melayan kehendak anak2.
banyak yang main tipu2 jer tuh ( x masuk coin).
hehehehe.

Sekian.. WW anak2.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Bunda a.k.a KN said...

Kalau kami bawa zarif kelur, benda2 alah ni wajib kena untuk zarif...kalau tak tak bergerak lah dia..sentap...siap jer syilingnya banyak2..

Tihara said...

wahh seronoknya budak berdua ni
macam2 menan diorang main tu :)

Kakzakie said...

Mama kena sediakan ajelah duit utk beli tokennya. Selagi tak letih dari satu tempat ke satu tempat di jelajah kan Zura:)

umi alya said...

Budak2.. mmg menan dorg ni, layan jerlah zura...

Mar Mansor said...

dah naik nanti tak nak balik pulak..adeii

norhidana miswan said...

mmg syorga dunia betul.. bdk mana yg tak suke naik kan.... kalu aiyan pun kalu blh sume dia nk cube... kite je lah yg mls nk menunggu

lizz said...

bebudak dapat pegi tempat gini ajak balik pun tak mo...puas la duk nunggu satu2 dierang main...sara la pling suka abang dah malu2 kucing sikit nak naik mendalah ni skang...

siti alfakhishah aman said...

ni kalau bawa anak sedara sekali pergi shopping.. memang acik dy kena pau jelah nak main benda alah ni..

mls nak layan cakap je xde syiling.. hahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

biasanya budak2 akan tertarik pada benda macam ni kan ..huhu

LYAfrina said...

semestinya...
asya klo masuk..nak keluar punyalah payah..kalo msa kecik kena angkut time dia nangis lagi..

Zee Suhaini said...
This comment has been removed by the author.
Zee Suhaini said...

sama jer anak laki ngan pompuan zura..minat benar ngan kete..
kejap jer ni dapat main tapi fulus boleh tahan laju jer kuar..

Sura Mohd said...

afif kalau dpt main pon..tak nak balik...10 hengget kejap je abis..:)

Zasillah Ariffin said...

hehehehe jadiklah dapat naik je pon dah cukup happy kan...

kenmain ha semua mainan dia nak main..

Sal Bee Yah said...

salam kak nafirs..saya dah tukar alamat blog. ada problem sikit. nanti singgah ye

iniblogsal.blogspot.com

sayang sangat tapi apa kan daya.huhu

εïзmummyHazaεïз said...

Ni klu anak2 haza nampak... Aduhhhhh 6 kepala tu... Ongkossss kikiki

lieyalatif said...

aduh mmg zura...kalo lieya kat pay & ride ni laa duit siling biasenye licin....mule2 berat purse, tapi kejap jek leh licin kene sedut hahhahahahah...kdg2 rase mcm nak beli sebijik leta kat umah ahahahahahha......

tp skrang ade yg pakai duit kertas kan...adoiii tulagi laa takleh nak bagi alasan siling takde hahahahahah....mak redhoooooo!!

hainom OKje said...

Si SA yg dah besar tu kalau gi Aeon pun nak jugak main kat Syurga kanak kanak tu Zura.......
Nampak seronok sangat budak 2 org tu walaupun tk masuk coin hehe

Fiza Rahman said...

Hahaha...memang syurga sangat. Kalau dpt naik keta berlagu tu memang tak nak turun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...