Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 30, 2014

...Hasil Tangkapan di Daiso Setia City Mall...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Khamis.
Senyumlah.. senyum itu adalah sedekah yang paling mudah.
Jom bersedekah senyuman. :)

Hari ni masih lagi sibuk. tapi sampai pukul 12 jer.
sebab kol 12 nanti tender dah di hantar.
Sekarang pon semua dokumen tender dah settle. cuma masih menunggu big boss masuk opis untuk sign dokumen tender.
Legaaaa.. settle satu tender.

Hari nih nak tempek hasil tangkapan di Daiso Setia City Mall.
Dah lama sebenarnye nak gi Daiso nih. tapi kat Shah Alam takde Daiso.
paling dekat pon kat Setia City Mall nih lah.
sempena hari Dating haitu, harus lah ajak Cinta pergi Daiso.
tapi kena bawak anak2 solahah skali.
memang huru hara dalam Daiso tuh. hahahaha
dorang lagi banyak bende nak dibelinye. dahlah maknye bajet ciput jer.. maklumlah tengah2 bulan kannnnn.. hahaha

tak yah citer banyak lagi. moh kita tengok hasil tangkapan yang x seberapa nih.
ikut bajet yang ade kekdahnyeee.

seplastik besor jugak lah dalam2 x de bajet tuh.
takpelahhh.. sesekali pergi ke tempat idaman hati.
beli jer lah mana yang teringin sangat nak beli tu kan~

bulatkan mata anda untuk pencerahan menakjubkan. hahaha
gambor blur. kah kah kah kah.
yang teringin sangat miliki mop Daiso nih. beli lah sebatang dengan tisu basah dan tisu kering mop tuh. Mop nye yang warna hijau tu yer kawan2. hahaha
yang warna biru tuh payung anakda solehah. sepatutnye ade 2 kaki. tapi lagi sekaki payung dengan tuan dia.. tengah melaram dengan payung baru. hehehe.

Mop daiso nih memang memudahkan keje.. tapiii.. kalo untuk orang yang gelojoh macam i neh mcm x sesuai sangat. batang mop tuh halus sangat. 2 3 kali i tenyeh dah menggelongsor turun batang mop tuh. adehai.. rasanye 5 kali i mop lantai, ade harapan mop tuh patah 2. hahahahahahaha. tapi boleh laaaa... membantu jugak lah.. muehehehe.

Sonok jugak lah dapat masuk Daiso nih.. semua barang RM5.
tapiii.. x boleh nak lawan lah kedai RM2 kesayangan i ituuuu.
hahahahahaha.. nak jugak pertahankan kedai rm2 dia.
ape2 jer lahhhh.

Sekian.. kesah hasil sopingan di Daiso.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

SalbiahM said...

kalau gi Daiso memang tak sedar borong macam-macam kan kak..hahaha.
halusnya batang mop.tak sesuai untuk yang ganas cam saya..hehe

Tihara said...

kedai rm2 tetap di hati haha,
akak pun suka soping kat situ..
daiso ni akak tak pernah jumpa lagi
almaklumlah duk kat pinggir kampung :)

babYpose said...

saya pun suka shopping kat Daiso, kadang ada barang kat luar bawah rm5, jadi kena pilih juga :)

Daddy Ziyyad said...

dah dekat dgn rumah saya tu...hihihi
saya boleh kata dlm seminggu, 5 hari minimum mmg ke SCM tu...sebab gi gym...tapi tak pernah sampai pun kat Daiso..hahaha

Masya said...

hahaha... mengelongsor yer mop tu .... skrg ni tgh musim mop yg ltk air tu kan.. lg senang.. tgh usha kat diy ni .. kat jusco kemahin mahal rm 39.9 huhuhuhu..

kalau g daiso ni tak sah tak membelikan...

SYANI said...

Tengah gatai tangan juga nak cari mop tu.. tapi tak pegi2 Daiso lag..

siti alfakhishah aman said...

nasib la daiso jauh dari rumah.. kedai rm2 tu kalau masuk memang time2 duit cikit je baru bole singgah.. lau x memang memborong lagi banyak.. nafsu sngt..

εïзmummyHazaεïз said...

Haza suka daiso. Kaison. MrDIY. Kedai 2hinggit. Termasuklah kedai tukang2 yg jual paku2 ni. Hahaha aneh skt

LYAfrina said...

tu dia...
suka jugak ke daiso.. semua nak ambik rsanya... barang2 pon elok je ..

eyeyou said...

xpenah pegi..kesian kann ;(

hainom OKje said...

Zura patutpun senyap seribu bahasa 2-3 hari kebelakangan ni buat tender rupanya....awak buat prizing ke Zura....

Kedai Daiso ni kalau masuk mmg ralitkan......dari sekecik kecik barang sampai sebeso besonya....kat Aeon rumah okje ni pun ada gak Daiso tp tk besar sangatlah....bolehlah nak cuci mata hihi

Ni ambik gambo dari jauh ke zura....kecik jer okje tgk payung tu haha

NzA said...

akak kalau ke daiso or D.I.Y mmg kempis la dompet.....mcm2 disambar sbb byk brg comel disana....

Kakzakie said...

Kalau nak banding yg satu kedai semua 2 ringgit dan yg ini 5 ringgit memanglah baik pergi yg RM2 itu Zura. Kakak nampak hari itu Zura beli bekas-bekas besar itu pun baru RM2. Geram aje tengok...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Macam-macam benda yang berjaya di tangkap di daiso kali ni..

norhidana miswan said...

tp akak prefer diy or kedai rm2 sbb brgnyer boleh tahan lg, daiso sume rm5 kecik beso sama jgk harga heheheh... lg cpt kempis poket

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

susah la nak leave komen tak jumpa kotak komen. kena bukak main page baru ada komen huuh.. takleh bukak link entry terus

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sy selalu jgk ke daiso...tp yg dkat the curve tu...best..mcm2 ado...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...