Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 19, 2014

...Tesco Tempat Isi Masa Lapang Kami...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Penghulu segala hari.. Moga sama2 mendapat keberkatannya. Amin~

Dah petang baru sempat nak up n3.
bz betol haini. siapkan big boss punye petty cash. boss dah pokai dah. ahaks~
petang2 nih nak tempek gambar lama jer.
gambar kami menghabiskan masa lapang.
pusing2 kat tesco.. jalan2 carik pasal kekdahnye.. hehehe

cer tengok muka Anis tuh.
muka org tak puas hati kena kurung dalam troli. hahahaha
bukan bulih lepas budak berdua nih. tak cukup kaki nak mengejar nanti.
tu yang tak pepasal mamanye jadik tarzan kat mall.
duduk dalam tu diam2 yang nak.
muncung anda tak mampu mencairkan jiwa mak. hahahaha

budak kena kurung lam troli.
hahahahahahahahahahaha.
Delisha tu pakai kakak dia punye tudung. elok kena ngan muka dia kan~
kakak dia plak x mo kalah.. tudung lilit2 pastu pin kat atas kepala.
nak overshadow mama ler tew!! hahahaha

nak suh duk diam dalam troli.. umpan tab. hahaha
biar dia layan citer. tenang sket mama papa nak cuci mata.
kalo dapat cuci poket lagi sonok. ahaks.

Kalo pergi mana2 mall dengan niat nak cuci mata 'jer' selalunye tidak pernah berjaya. ada saja bende yang berkenan di hati kan?? korang pon camtu gak kan! kan! kan!
muahahaha..

Sekian.. Kesah jalan2 carik pasal.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Mama Myja said...

alalala, kakak masam nyer muka. Tapi kak dah besar tu, lepaskan jer lah kakak tu. Malu kot dia duk dlm troli. hehehe

Zee Suhaini said...

zura dua anak..zee tiga2 pon sumbat dalam tau..bab nak menolak troli kena soh laki kalo tak kang tak bergerak..hhahaha..

Sidratul Muntaha said...

memang setenang air dilaut dpt tgk video budak2 ni

Sura Mohd said...

Sama cam akak kalau beli barang dapur umpan tengok creta nak suruh dok dlm troli....tapi lama2 tak mau jugak..hihi..

uncle gedek said...

ini bukan isi masa, ini isi troli...!

haha

Kakzakie said...

Sekarang bolehlah kurung dlm torlley tapi kena 3-4 tahun lagi dah tak adalah kurung macam ini Zura. Mahu-mahu tudung mereka akan lebih canggih dari mama punya...

Itulah anak perempuan Zura:)

siti alfakhishah aman said...

oh.. upah tab dalam troli.. ingat senang2 buta je masuk dlm troli..

em tak kan la g mall x bw balik upah kan.. mesti ade jugak selit 1/2 plastik

tenku butang said...

Haii.. cakkk..
done follow sini no. 755..
jom follow me back.. leh kita saling kunjung-mengungjung pasni kan..
salam kenalan yea.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

kalau minat kucen meh le follow sini jugak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

mekasih.. =)

tenku butang said...

heee.. kalau dok dalam troli tak risau kita nak membeli belah kan.. kalau tak.. asik risau bebudak hilang

Liza Razak said...

samalah dengan saya..kalau masuk mall mesti membeli..x pernahnya window shopping..hehe

Tihara said...

laa kesian akaknya muncung tapi adiknya banyak sinyum :)

**kenapa comment box ni lambat loading eh zura?...blog akak pun macam ni jugak ke yea..cer zura test sikit.

Miss Sasu said...

assalam ..

salam perkenalan ye. jemput ke blog saya. kisah saya dalam menurunkan berat badan dan bekerja dari rumah.

thanks. nice blog!

NzA said...

he3x...macam je muka kakak kena kurung kt dalam tu...
kalau akak pn confirm mmg kempis dompet

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Alolo..masham nye anis..xpe mama awak buat mcm tu utk kebaikan o.k....masham pun tetap comel.....

LYAfrina said...

kalo asya mmg xjln ltk dlm troli..nk jln sdri gak

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

lama dah tak pi tesco. paling dekat kat nilai.. huhu... p aeonbig alamanda je laa

Fiza Rahman said...

Hahaha...samalah kita. Isi 3 orang skali dalam troli tu ☺

εïзmummyHazaεïз said...

Alolollo kesian muka kakak marah sgt tu.. Hehehe

hainom OKje said...

alah budak pompuan....ligat manalah
sangat....Ohhh mau si Anis pakai tudung belit belit ye Zura.... anak OKje mmg tak mau ....geram tau...teringin nak tgk dia pakai shawl...
Biasalah Zura kata je nak beli tepung....kang sampai package ikan ayam semua terbeli hehe

Myra Jay said...

Hheee, memang muka kakak muka tak puas hati..
Takpe asal diorang depan mata kita pun senang hati kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...