Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, September 8, 2014

...Misi Yang Tidak Berjaya | Misi Payung & Detail Kedai RM2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Mulakan minggu ini dengan aura positif.. hehehe

haini nak citer banyak bende dlm 1 n3.
malas nak asing2kan.. korang layan jer lah eh.

Semalam.. xtvt kami.. pergi kedai RM2 lagiiiiiii.. hahahaha
tapiiii.. bukan gi saja2.. ade tujuan baik*alasansentiasaada!
nak beli pensil box My Anis yang x nampak ruper dah.
pensil box tuh dari 3 tingkat tinggal setingkat jer. hahahahaha.
masa tinggal 2 tingkat maknye yang patahkan.. mau x geram.. senget jer..berbulu mata maknye nengok.. hahahahahahaha.

Pensil Box My Anis dan barang2 sampingan..hahahaha
termasuk jugak barang2 opis sket. hehehe

Bil sendirik dan bil barang opis.*nakclaimbalik.
haaaa... siapa yang nak alamat kedai RM2 haitu.
kat bil tuh ade alamatnye.
landmark untuk ke kedai rm2 adalah.. sampai trafik light KFC kat taman sentosa trus amik kanan (Dari Shah Alam ke Klang). masuk simpang sket boleh nampak kedai RM2 nih.

gambar kedai rm2 itu. hehehe

habes shopping kat kedai RM2.
Cinta berhenti isi minyak kete kat petronas. skali perasan cop untuk tebus payung dah penuh. Cinta isi minyak kat petronas Taman Sentosa. tanya kat situ, katanye payung takde stok.

Misi menebus payung..
pastu singgah petronas kota kemuning.. pon x de jugak..
adehaiiii.. susah jugak nak tebus payung nih..
Cinta kata dia nak pusing2 carik petronas untuk tebus payung nih.. i ok jer.. hahahaha.

Singgah lagi Petronas kat Sri Muda.
x de stok jugak.

cuba nasib di petronas Seksyen 20.
pon x de gak.. huhuhu.

cubaan nasib seterusnyaa.
Petronas federal hiway. xde jugakkk.

masuk semula ke seksyen 15.
pon xdeee..

last skali.. petronas seksyen 18.
pon x de.. huhuhuhu.
x de rezeki nak tebus payung.
Misi payung adalah tidak berjaya semalam.
tapi dapat lah jalan2 pusing2, carik pasal. hahahaha
Anak2 tanya.. apsal papa pusing sana pusing sini?
jawap papa dorang.. kata nak gi jalan2 tadii.. hahahahahahahaha.

tarikh akhir untuk tebus payung adalah 15 hb september 2014. harap2 dapat lah tebus payung walaupon sekaki payung jer. nak wat koleksi nih.
pleaseeeeeee! 

Sekian..

P/s: korang dah dapat tebus payung ke??
petronas mana yang masih ade stok yer???



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Eliss Mie said...

orang siap kecoh2 dah kat media sosial kata tak der stok. hahaha..seb baik ai x main isi minyk kat petronas so x terjebak payung free.. x skt hati...ai bonus link punya payung jaa..hahahahaha.nk terjah gak kedai tu mcm menarkk ja...terima kasih laa bg alamat :p

Petak Bunga said...

mm..
ramai yg cerita.. payung tu meng payh nak ada..
sini rawang hulu ni..pun tidak ada..

ct cheery said...

hhahaha..sabor ajelah..papepun gud luck sis!!hihi

Zee Suhaini said...

alamakkk tak boleh nak tolong yang payung tu..haitu pegi petronas kat umh pump minyak ingat nak cop sekali katanya promosi dah tamat 30 ogos sebab stok abis..

jauh ler ke klang sana..huhuhuu

Kakzakie said...

Kakak rasa kita dah tertipu Zura. Kakak rasa memang dah tak ada lagi payung tu. Boleh katakan kakak cuba redeem di Pontian dan JB pun tak ada. Hari itu lalu di Air Hitam pun sama kata tak ada lagi...

hainom OKje said...

Zura...amboi shopping sakan nampaknya hehe.....Ni dah banyak kali dah ni pergi mmg best sungguh ni nampaknya...

Emmm payung tu OKje dah malas nak tebus dah...hari tu dh ada 6 kad promosi. Asyik tak de jer Pak Jilap pun dah malas kumpul lagi dah

hainom OKje said...

Zura...amboi shopping sakan nampaknya hehe.....Ni dah banyak kali dah ni pergi mmg best sungguh ni nampaknya...

Emmm payung tu OKje dah malas nak tebus dah...hari tu dh ada 6 kad promosi. Asyik tak de jer Pak Jilap pun dah malas kumpul lagi dah

umi alya said...

Xyah berharap payung free, kuciwa weyyhhhh... Kami dah ada beberapa keping kad penuh berchop n cuba terus merata tempat, malangnya sampai loni habukpn tarak, alasan yg sama, xder stok..

Sepatah kata itu cuma JANJI2 PALSU...

umi alya said...

**tebus

Daddy Ziyyad said...

sana sini orang menggila nak cari payung petronas ni kan...ekekekekek..

pencil box tu RM2 aja? boleh la saya borong 10 utk anak2..boleh pakai utk 2-3 tahun...hahaha

dalila said...

amboi... banyaknya shopping... :)

Bunda a.k.a KN said...

Memang cantik pun payung2 yang hadiah camtu...besar...
Bunda dah lama tak dapat payung free ni...yg lama pun ntah kmana2...

norhidana miswan said...

kelasss ko dik... mmg sgt nipis iman di dada... hahahah

Sura Mohd said...

cam best jer shopping kat kedai 2 hengget tu..klu dekat rasa nak terjah jer..zura x tau ke kecoh pasal payung petronas tu..memang dah takde..hehe..hubby akak cakap sampai masuk radio pasal payung tu..:)

Atia Adina said...

kak ad dapat satu ... masa tu kat petronas faderal ... masa ngah topup touch n go nmpk payung tu dia display... sekali tanya...dia kata ada...dapat lah jugak...sebelum tu asal benti petronas jer tanya payung mst x der stok...smpi lah mls nak tny...rmai org x puas hati psl payung ni

Sal Bee Yah said...

rata-rata orang komplen payung petronas tu takde stok..huhuhu

inazamri said...

akak dah dpt satu time antar anak gi sklh kul 7,tu pun dia ckp dah last ni kak,mmg rezeki akak katanye.peliknya mlm tu kt petronas yg sama asben nk tebus dia kata stok lum sampai lg..esk br sampai...ntah lerrr....payung ni mmg besar tau.puas ati

Rinna said...

Wahh rajinnya pusing2..sabo je laa.. Moga terus berusaha dan dpt laa payung yg dihajati tu..

eira eixora said...

kami ada sekeping pun tak tertebus juga. husband cakap dia dah malas nak tanya. kalau ada rezeki insyaAllah.

LYAfrina said...

tp ramai y complain nk claim payung tu xde stock..

Fiza Rahman said...

Tu dia. Menjelajah pertonas demi sekaki payung...hehehe...

Cho Zila said...

ha... ha.. kitapun suka gi kedai RM2 tu berbaloi3.. tapi kena pandai2lerkan.. kalau setakat barang sekolah budak2 elokler sesangat sebabnyer capat sangat hilangnyer..
ooo kita tak isi petronas tak tau pasal payungtu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...