Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 26, 2010

...Love Bite...

Amacam??? cantek x kesan love bite nih??? ini lah kesan love bite dari seorang anak kepada seorang papa... dasyat2~ ai tengok pon ngeri u!! x hingin ai nak merasa love bite gittu~ huhuhuhu

ini lah dia~ terukkan~ hubby ai kena gigit ngan my anis.. sampai merah cam tu haaa! nampak kesan gigi atas dan bawah..

kesahnye.. papa dia naik atas nak masuk bilik.. My anis nih memang suka mengikut papa dia.. masa kat dalam bilik.. dia ajak papa dia turun bawah.. papa dia buat derk jek.. apalagi.. dia gigit belakang papa dia ko~ pastu dia turun tangga sambil nangis.. macam dia plak yang kena gigit..

bila ai tanya nape dia nangis.. dia cakap papa dia x mo turun bawah~ haih!! dia yang mengikut papa dia naik atas pastu dia paksa orang tu turun bawah.. bila x mo turun dia gigit papa dia.. nasib lah dapat papa yang baik~ kalo mama dia.. konfem pastu dia plak yang nangis sebab kena pukul ngan mama...

sian tengok belakang hubby ai.. sampai merah kena gigit.. x de plak dengar hubby ai menjerit masa kena gigit tuh~ mungkin sebab dia dah biasa kena gigit ngan anak dia kot..muehehe..

haaaah!! ni la dia muka tuan empunya gigi tuh!! ganas x??? kalo dah ade anak nie memang kena sabor banyak2!!!

sekian.. citer orang kena gigit..

p.s: anak korang kuat menggigit x????

13 comments:

eT said...

hehe...dia sayangkan papa dia tu yg gigit tu..hehe

Zaidah said...

gigitan manjalah....hehehe

Atia Adina said...

semalam ayah bg saya gigit2 jari dia....ayah pikir gusi saya gatal....so dia rela jari dia menjadi mangsa...tetiba jer....saya tergigit kuat2 jari ayah guna gigi garham....punya lah ayah menjerit....ops....ayah kata sakit sangat jari dia....bedenyut2 rasa....

mamaaerish@eb said...

msh gatal gigi lagi eh?.... nk tmbh geraham bongsu la tuh... ;p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha pun selalu geget orang.abah dia selalu bagi lengan yang keras utk dia geget.amik ko surrender :p

chugie said...

amboi.. anis, gigit apap ye.. selamat x luka. Papa nangis tak? ekekekek:D

sama lah raa.. anak sy pun suke menggigit gak.. tp ikut mood die lah!

HaNTwO said...

hahaha pandainya dia wat luvbite hehehe..

Lady SharpShouter said...

ganaih ni anak sapaaa nih.. haha.

geram sgtlah agaknya tuh kak. dah ajak org tak layan. hehe.

aNiS tHe BumbleBee said...

hahahhaa!ingat mama dia yg gigit...keh3x!

Dhiaqiud said...

ish2..anis yg kejam..hahaha..

GaDis CoMeL said...

love bite = gigitan cinta


kalo cubitan cinta, cmne lak?

nur said...

nafira-hehe..ingatkan love bite sapa la tadi
ALL IN ONE

azieda razak said...

wah...
ganasnya anak dara ni...
kihkihkih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...