Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 5, 2010

...Selamat Menjalani Peperiksaan PMR Adik Ku....

Scrapbooking at WiddlyTinks.com
Scrapbooking Photo Tinks by WiddlyTinks.com

Good Luck Adik Ku!!!

hari ini hari pertama peperiksaan PMR.. tahun ni adik bongsu ai amik PMR.. malam tadi dia SMS akak dia nih untuk doakan yang terbaik untuk peperiksaan dia hari ni...harap2 dapat lah dia menjawab kertas peperiksaan dia hari ini sampailah tamat peperiksaan.. aminnn

ini jek lah satu2nya adik ai yang masih bersekolah... ingatkan dulu abang dia sambung belajar kat politeknik.. skali rezeki dia dapat masuk MARITIM.. selamat dah sorang.. dah ade keje dah adik lelaki ai tu... tinggal lah yang nih jek seketul lagi belom tahu arah tujunya lagi..

semoga dapat jawab peperiksaan dengan jayanya...dan dapat result yang cemerlang untuk dirinya sendiri dan keluarga.. aminnn...

akhir kata.. GOOD LUCK to my lil sister.. moga dapat jawab soklan dengan jayanya..aminnn

caiyok2!!

sekian.. n3 wish untuk adik ai..

p/s: selamat menduduki peperiksaan PMR untuk semua pelajar tingkatan 3 seluruh malaysia..

15 comments:

chugie said...

good luck to her.. moga peroleh kejayaan yg cemerlang!

|| NaFiRaa || said...

chugie..
amin~

Dhiaqiud said...

good luck dik na..besor dowh..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

besar doh dikna.dulu masa kita belajar kat uitm kecik sangat lagik :P darjah berapa erk..hehehe

mamalieyna said...

ari ni bermula kan! good luck! issh tetiba terkenang di masa lalu lak..ihiks..^_^

mamaaerish@eb said...

gd luck juger... ;p

Farah-Izzaty said...

adik sepupu pun PMR jugak..!

good luck utk semua!!
=)

Fieza79 said...

gud luck utk adik tu..moga dpt menjawan kertas soklan dan lulus dgn jaya nya..!

Snoop said...

gud luck untuk adik tu...

az rina a.k.a jaijina said...

salam..good luck jigak tuk adik awak..adik saya pon ade amik PMR jugak ni..harap² keputusan boleh dibanggakan jugak sbb dia bnyk mainlah..

skycatcherz said...

wah gudluck2 to ur adik.. harap2 dapat la straight A's :)

abah_izz said...

good luck juga dkm PMR kat adik hang...Nak tunggu anak sendiri lak ambik PMR, itu pun kalau nanti ada lagi..or dah tukar tajuk..hu..hu2

mahira oya said...

good luck jugak...

fairuz n nani said...

Good Luck dik..=)
may God bless u..amin,..

Atia Adina said...

moga sukses

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...