Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

...Yabedabeduuu!!!...


muehehehe.. ape ke hal happy sangat neh!! muahaha.. mau x happy u!! big2 bos sume x de hari nih.. lalaalla.. big bos cina outstation gi sabah.. big bos melayu on leave anak dia tamat belajar kat MRSM.. tinggal bos kecik jek kat opis.. makanye ai jadik bis bos lah hari nih..muahahaha...ferasaan!!!

wahhhh.. terasa opis ini ai yang punye..kikikiki.. TAPI!! ai kan pekerja contoh lagi berdedikasi.. mesti buat kerja jugak walupon bos tadakk.. see~ baik kan ai..lalalala

masa big2 bos x de nih lah ai berpeluang nak wat kerja remeh temeh kat bilik dia.. contohnye.. buat filing personal document dia.. ye laaaa... kabinet nak simpan dokumen peribadi dorang kat belakang meja dia.. kalo dorang ade.. malas lah ai nak menggeliat kat belakang meja dia tu..kang tak pasal2 ade file langgar kepala plak.. haru nanti..

makanye... time dorang x de kat opis nih lah bulih wat kerja2 tu~ harap2 dapat lah buat sebanyak mungkin kerja kat opis hari nih.. sambil2 tu bulih lah ai merayap ke blog u all..hehehe.. still jadik blogger tegar kan~

okeh lahhh.. n3 pendek dulu.. nanti update lagi.. selamat buat kerja semua~ jangan malas2 tau!! nanti dapat bonus sikit~ hehehehe

sekian.. n3 gembira..

p/s: korang bz ke hari ni???



25 comments:

mamaaerish@eb said...

jom kiter meronggeng nk?... ;p

Kancilbiru said...

haip...ooo lu ini macam ka? gua talak lu belog walking? haiyaa ini macam bonus gua talak bagi manyak...selinggit sudah..


*ni bos datang....

hahaha

CiK QiQi said...

qiqi ek...qiqi xbz sgt rsenye.heheh..bole le nk mlwt2 lg
..keh333333

Atia Adina said...

hahaha...sama lah kita....bos2 tak der....horeeeyyyy gakkkk

chugie said...

bleh update blog selalu!!!

sampai sini sy rasakan kemeriahan awk! ekekekek:D

GaDis CoMeL said...

hehe. ada 1 file je nih. tp pending. tggu info tak dapat lg. hoooreyy.

Lady SharpShouter said...

ceh ceh ceh. suka bukan main noo. apa lagi, buleh karaoke sambil wat keje la kat opis tu.hahaha

munna said...

...sukanya nafira.. bos takde ye... munna pun suka klu bos takde ...lebih2 lagi klu dpt tender baru.. bos sokmo takde.. munna hooray

Fieza79 said...

jom beronggeng...!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun gembira jugak kalo time tu :p syokk woo tadak boz..aku dah seminggu boz tadak ni..

mama qistina said...

wahhh..patutlah gembira sakan ye...selamat berjuang ye bos kecik..hikhikhikhik...

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish@eb...
jommmmm.. ronggeng!!!

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
muahahaha..kasi terkijut jer..ingatkan bigbos ai ade blog dah..muahahaha

|| NaFiRaa || said...

cik qiqi...
ooooo.. cik qiqi mengulat cam sis jugak yer~

|| NaFiRaa || said...

atia adina...
uik!! bos x de jugak??? horeeyyyyy!!! ronggeng!!

|| NaFiRaa || said...

chugie...
muehehehe... skali skala bos x de memang sonok~

|| NaFiRaa || said...

Gadis Comel...
ohhhh.. free jugak lah nih~ jommm!!!

|| NaFiRaa || said...

Lady SharpShouter...
mueheehe.. bukak radio kuat2!! sonok wooooo~

|| NaFiRaa || said...

munna...
sonokkkk... bulih mengulat..heheehe..

|| NaFiRaa || said...

fieza...
jommmm!!! VERONGGENG!!!

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
seminggu dah!! wew~ nih baru betol2 SERONOK!!

|| NaFiRaa || said...

mama qistina..
muehehehe.. bergumbira~~

zurazari said...

hehehehe...
samer la zura pun tgh boss takder sampai isnin...
last week zura yg cuti sampai 2 minggu.. minggu ni masuk keja boss lak yg tak der... so melangut la kejer nyer=))

|| NaFiRaa || said...

zurazari..
wew~ lamanye cuti.. sonokkan kalo boa tadak.. tenang jek nak buat keje.. kalo dorang ade..sibuk nak melayan kerenah dorang lagi..1 keje pon payah nak siap!!

nur said...

bigbos buat apa ni.. lepak2
ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...