Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

...Ape Yang Tak Best Kalo Big Bos Tak Ade???...

muahahaha... ingatkan big bos x de sonok.. skali x sonok sangat jugakkkk!! ai kena jadik guard kat opis ni haaaa u!! mana yang lain??? haaaa.. nih nak citer nih.. dorang sume keluar makan awal berjemaah u!!! tinggal ai seketul jek kat opis nih!!!

nape ai x ikut??? oh oh oh oh.. tidak boleh ikut kecuali dorang ajak joint.. mereka semua cina..dan kalo dorang x ajak tu makanye mereka berjemaah nak makan Bak kut Teh babi.. mueheehhe.. x kan dorang nak pelawa ai plak kan~ pepaham jek laaa... ini lah yang x bape nak best kalo keje kat opis x ramai melayu..

ai 2 ketul jek melayu kat opis nih.. 1 big bos.. pastu ai.. dulu ade 1 driver melayu.. tapi sekarang dia kena jadik driver kat site..bawa staff JKR.. so.. tinggal kami berdua jek..

jadik guard pon jadik guard lah~ tapi ai sudah tutup pintu opis rapat2 dah.. dah pesan suh bawak kunci.. jangan nak harap ai bukak pintu opis yek~ ai bukak radio kuat2 pastu ai merayap kat blog..muahahahahaha..gelak setan~

okeh.. tinggalkan citer ai jadik guard.. kat sini ai nak share gambar anak buah ai yang seketul tu.. Ammar Haziq.. dah besar dah anak buah ai nih.. rindu sama itu budak!! rindu nak gomol2 pipi dia yang bulat tu~

Ammar ngan ibu dia.. bulat mata!! geram jek tengokk!! elokk jek ibu dia pakaikan topi.. x de pon sibuk nak bukak topi dia..

masa nih dorang sume nak kuar gi shopping.. ai x ikut.. duk umah jek~

My anis ngan Ammar haziq.. my anis ikut nenek dia gi shopping.. dia tak kesah dah mama dia x ikut~

apsal kakak anis ngan adik Ammar sama besar jek!! kakak anis slim sangat nih~ kena mam nasi lagi banyak...

okeh lah.. saje jek nak luah perasaan + share gambar.. maklumllah big bos tadakkk.. muehehehe

sekian...

p/s: plan nak makan ape korang??? ai dh tak tahu nak makan ape nih!! asik makan bende sama jek!!

14 comments:

mama qistina said...

emmm makan lah yang goreng goreng ..megi goreng mamak ker...iela tadi da bekpes megi goreng so...rehat tak yah nak makan kita gi tido je....kuangkuangkuang....

mahira oya said...

makan pon boring kn...smpi xde idea kan..
ammar cubit kang..comey sgt..hehe

Zaidah said...

diorang mana kira yang penting perut diorang berisi ngan b*** tu dah cukup dah...

Shiela Latif said...

ekekeke...siannyer..dok opis sensorang tak dapat makan2...

chugie said...

nampaknye kena suh bos employ sorang dak melayu lah ek?

NoRMie said...

hahaha.. jadik mak guard pon ok jugak.. tu.. pintu tu.. tutup rapat-rapat sebelum merayap kat blog.. kehkeh..

ibu ammar said...

x pasan bile amek gambar lg 2 ketul tu..hehe..sama besar kepala ngn kakak anis..kekeke

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik ofiz tu tak berhantu..hahahahaha :p

kak eliss pernah tau tido ofiz dengan kak mimi n loy sebab esoknya nk submit tender..

Atia Adina said...

sama lah...pala duk pikir nak makan apa gak ni.....

fairuz n nani said...

sis, mcm x best jek keje ngn ramai2 cine..kenpae boss sis x amik org melayu..hehe..maknanya disini sis ni antara org yg spesel la sbb terpilih oleh big boss..=P

Dhiaqiud said...

anis slim la chantek..mcm cik ya dia..slim g2..hahaha..

nur said...

kak anis kene makan banyak kalori ye
ALL IN ONE

cintatehO said...

haha dh terbalik besa org hepy kalu xde big boss...

aNiS tHe BumbleBee said...

haaa..time ni lah nk hapdet blog puas2,donlod muvie,penggil sedara mara dtg melawat opis ke...ye tak?kekekkee!


nah award!ilebiuuu!! http://anisthebumblebee.blogspot.com/2010/11/award.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...