Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010

...Panggilan Haji Untuk Mak Mertuaku...

Last week cuti panjang balik kampung kat terengganu sebab nak hantar Mak Mertua ai berangkat ke Makkah.. Penerbangan Mak mertua ai hari Rabu 20.10.2010 lepas.. kira2 dah seminggu mak mertua ai berada di tanah suci..

inilah dia airport Kuala Terangganu yang akan menerbangkan peserta Haji dari pantai timur terus ke Madinah atau Jeddah.. ni kira first time ai gi airport nih.. x nampak sangat keadaan sebenar airport sebab orang terlalu ramai..

see!! kat depan sana tu pintu untuk bakal haji masuk.. memang penuh dengan manusia jek..

rombongan yang menghantar Mak mertua ai kat airport.. kami nih kira satu kereta lah.. kena jalan kaki dari parking.. jauh jugak laaa.. dah ler panas.. muehehe

Mak mertua ai yang pakai tudung biru tu.. masa nih ngah register beg besar kot.. orang ramai x yah cakap ler...

dah register beg.. kami semua carik tempat lapang sket.. kat luar nih panas.. so kami mencari tempat yang teduh sket..

masuk balik bawah bumbung.. tapi jauh dari orang ramai berkumpul..

budak nih keje dia melasak jek!! pakai baju kurung pon dah x de rupa baju kurung dah~

penat jalan dia suh papa dia dukung plak.. time nih dia ajak papa dia pergi toilet..

lepas mak mertua ai masuk ke dalam balai berlepas.. kami pon gi skodeng kapal terbang.. memang besar punye kapal terbang.. boleh nampak sayap jek.. dah agak2 penat dah.. kami pon gerak balik terus umah mak ai plak..sebab esok pagi nak gerak balik shah alam..

selamat menjalani ibadah haji buat mak mertua ai.. semoga segala urusan di sana di permudahkan oleh NYA..aminnnn..

sekian.. citer orang pergi makkah..

7 comments:

fairuz n nani said...

selamat menjalani ibadah haji kepada MIL sis..hehe..semoga peroleh haji yg mabrur..amin...

abah_izz said...

Semoga selamat berangkat..dan selamat Kembali ke tanah air...

p/s: cam slalu gi jer tempat tu...hi.hi..

mahira oya said...

amin...

Atia Adina said...

moga dapat haji mamrur dan dipermudahkan urusan di sana

Kancilbiru said...

moga selamat semuanya dan mendapat haji mabrur..amin!

GaDis CoMeL said...

semoga mak mertua akak dpt haji yg mabrur

Zura said...

semoga selamat pergi selamat balik... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...