Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 6, 2010

...Mama VS Anak...

Ooohhhhh.. bukan mama gaduh ngan anak yep~ ini acara mama bergedik ngan anak dia.. allaaaaaa.. skali skala, kasi can k~ muehehehe

sila lah tahan mata anda melihat aksi kami menggeliat k~ jangan muntah ijo tau~

tadaaaa... memula sopan dulu..

yeahhhhhh... dia sudah lagi hebat dari mama dia!!!

tu diaaaaaaa... menggeliat dia menyandar kat mama.. nasib baik mama gagah perkasa.. kalo idakkk.. mau 2 2 masuk lam kolam~

eh eh!!! mama~ ape tu~ uik!!! tetiba plak ade bende menarik perhatian kami dari dalam kolam~

tadaaaaaaaa.... kura-kura laaaaa...

okeh~ jom gerak gi plaza Alam sentra.. papa nak gi amik camera kat sana.. jommmm

sementara tunggu papa gi amik camera.. ai ngan anis lepak kat air pancut depan PAS.. malas nak ikut naik sebab hubby ai nak amik camera je.. malas nak masuk parking kat bawah.. nanti kena bayar seringgit plak.. so park kat luar jek..

sambil layan my anis main air.. separa basah jugak lah anak ai tu.. biar dia.. ai basah jugak sebenarnya.. lawan ngan My anis main air..muehehehe...

sekian... mama gediks ngan anak


22 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

uuu..best2! rindunyaaaa kt kolam2 dengan kura2 ikan segala tu.hihihi!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah lepak depan air pancut tu :p

mamalieyna said...

sesekali pe salahnye kan..^_^! main air la pulok! seb baik tak jatuh kolam, posing tak hengat..hehe..

fairuz n nani said...

like mother like daughter...ngeee~

Atia Adina said...

macam best jer...nak ajak ibu g sini lah

Fieza79 said...

owhh berphotoshooting ye kamu berdua...!

Shiela Latif said...

seronok jalan jalan ngan anak... =))

bintangku said...

tetiba rasa nak pegi tasik lak.

mama qistina said...

ooo dah pandai posing maut yerr....skit lagi nak masuk kolam dah...hahahaha

Nobita Sensei said...

comelnya anak mama~

nur said...

kalau mandi situ mesti lagi best ye..

ALL IN ONE

|| NaFiRaa || said...

anis...
balik mesia hari tu x sempat gi dating kat shah alam ke??

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
sonok~ budak2 mesti suka.. pas nih ajak abang kak eliss pergi bersantai kat sana~

|| NaFiRaa || said...

mamalieyna....
kekekeke.. tu laaa.. nasib baik mama dia kuat~

|| NaFiRaa || said...

fairuz n nani...
hehehehe... mana tak tumpah kuah kalo x ke nasi~ muehehehe

|| NaFiRaa || said...

atia adina...
nanti ajak ibu pergi main air kat sana eh~

|| NaFiRaa || said...

fieza...
tu la pasal... skali skali menggeliat~kikiki

|| NaFiRaa || said...

shiela latif...
haah~ habiskan masa hujung minggu bersama~

|| NaFiRaa || said...

bintangku...
haaaaaa... elok tu~ gi hujung minggu.. sonok~

|| NaFiRaa || said...

mama qistina...
hahahaha... pantang nampak camera!!

|| NaFiRaa || said...

nobita sensei...
mama dia x comel ke??? hak hak hak!

|| NaFiRaa || said...

nur...
kalo yang kolam air pancut tu ok laaa kalo nak mandi.. tapi kalo yang ade kura2 tu.. baik jangan.. tak pasal kulit gatal2 pas mandi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...