Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 21, 2013

...Cerita Pagi Isnin | Usaha Tangga Kejayaan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin yang indahlersangat.

Korang pernah x ade orang pomot ape2 produk?
pastu gigih lah orang tuh duk pujuk suruh try produk dia~
ai neh memang bekeng. tapi budi bahasa sangat tinggi tau.. hahahahahaha.
Tak caya??? cer baca chit chat ai dengan seorang adik yang ngah pomot korset dia kat FB.

ini kali ke 2 dia try pujuk ai. 
kali pertama ai dh cakap x berminat.
ini percubaan dia kali kedua beliau.
Usaha Tangga Kejayaan. tapi sayang, belom cukup kuat utk menghasut ai agar TERbeli.
sila cuba lagi.. kalo berani sahut cabaran ailahhh.







Haaaaa... Amacam?? berbudi bahasa tak??
penuh sopan santun kan! kan!
siap ade tawaran2 gittu.. hahahahahaha.
win win situation mesti lah kena ade khennnnnn~
kata produk baguuusssss!

oleh kerana dia tak berani nak sahut cabaran.. maka selamat lah diet ai..
hahahahahahahaha.


itu jer nak share haini.

Sekiann.. Kesah di pagi Isnin.

P/s: Jual produk pape pon, kita mesti yakin dulu dengan produk tuh. baru boleh yakinkan pelanggan kita.. betol x??

P/s: Kepada pemenang teka dan menang.. sila hantar detail anda untuk urusan penghantaran hadiah~ Senarai pemenang di SINI.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

26 comments:

Kancilbiru said...

kaedah sekarang dah jimat kos kan...hehe..

ckp kat dia, lagi pun, cukup2 la kita nak cantik kat dunia ni..

yg penting jaga kesihatan cukuplah...

nea lopah said...

ingatkan nak bagi free..kena bayar jugak yer. Xpayah lah zura, skrg pun dh cukup bagus.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu...kalau saya susah sikit nak layan...malas..dah tau dah diorang ni cume nak jual barang je ...macam2 dia cakap ...hasilnya kita tak tau berkesan ke tidak

umi alya said...

kiranya dorang suh kita berhutang ke tu..

lieyalatif said...

kehkehkeh...terbaik la zura....suke care zura handle situasi nieh....ape pun die takleh pakse kite...pilihan care diet pada diri kite....lagi pun atkins mmg sah2 free tak keluar duit so buat ape kite nak abiskan duit kan......

tapi tgk dari care die tu mmg bersungguh mempengaruhi zura kan heheheeh...tak putus ase die mencube.....bagus semangat die tu....

lieya plak kaki korset zura...mmg kalo ari keje tu pakai laa .....eh tapi lieya tak jual tau....ni mmg pilihan ati lieya nak berkorset....gare2 tgk che ta laa yg mmg kaki korset tu ekekekeekek

ape2pun kite ade pilihan kite sendiri...syabas zura sbb berjaye menepis pengaruh dari kawan zura tuh....

Zee Suhaini said...

panjangnya celoteh..kalo zee awal2 lagi tak layan zura..sebab kalo dah panjang gini, mesti tersungkur gak..kalo face to face lagi la..mudah goyang..

Sidratul Muntaha said...

mak nenek la korset sgt
konsep dia niaga tu pun dh haram dlm Islam
beb
org ni klu dibutakan dgn perhiasan dunia..
seme dia kate halal
all the bst tuk diet ko
aku?!
thun depan sambung blik

miazara ina said...

mia x yakin sgt dgn korset..bengkung masa bersalin pn ada..pe guna..pakai ja..bengkung ms bersalin beli yg x sampai punggung..kan mudah..

mahal benar korset tu

εïзmummyHazaεïз said...

Wahhh gitu... hehehe berusaha sungguh la org tu ya..

Kakzakie said...

Kakak rasa cara Zura diet dah terbaik dah... Mujur juga zura tak terpengaruh. Lainlah kalau free nak juga ye Zura kan...

Sura Mohd said...

wah..bukan main dia promote kat zura..tak cukup kuat untuk pengaruhi zura..hehehe...doc akak pun ada beli korset yg ribu riban tu..dia beli 2!

ros_reeza said...

suka dengan cara akak.. berpendirian.. tak mudah termakan dengan pujukan orang..

Ros pun dah pernah dipelawa untuk join bisness tu.. memang tak berminat buat setakat ni,, tapi yang pelik orang tu jenis memaksa. bila dah cakap tak nak, still paksa2..

diana said...

adoi...kalau saya memang tak layan dah mesej2 dia..pening kepala..heheh

Papa Mifz said...

no 65 di dunia , kalau no 1 di dunia ok lah kan...haha

mama lieyna said...

Hehe..mcm2 cara org nak meniaga skrg...
Syabas zura, teruskan dgn cara diet awak tu, janji sihat... :-)

Hazmin Hamudin said...

Saya kalau dah memaksa tu memang dah tak nak la. Hehe.

p/s: Eh. saya menang ke?

Cho Zila said...

gituler teknik orang nak berjaya ... memang dasat gak yerk... akakni kalau jadi jurujual memang kalah dah yerk... respek gak dengan kekuatan diatu.. tapi respek lagi dengan customer yang cam gini teguh pendirian... tahniah.. teruskan usaha.. cam ginipun dah berjaya oklertu...

lizz said...

kemain lagi dia membodek zura...
memacam teknik marketing dierang ni kan...sabo jerla..

::NureeN:: said...

x brani sahut cabaran x yah la zura...
wat abes air liur jerr nti :P

hainom OKje said...

Okje mmg bukan jenis org yg pandai jual barang.. tak pandai nk yakinkan pelanggan....okje ada gak korset tu dulu...kalau rajin pakai mungkin cantiklah body kot...ini tidak huh... .

Fifi Nadhrah said...

tak best betul kalau jual jenis pakse2.. ayat sebiji same macam direct selling or mlm.. fifi yang bace pon geram..

Fifi Nadhrah said...

kak.. cemane nak email.. saye taktau nak cari mane alamat emel akak kat mne..

Zarena Heeney said...

perghhh dasyat
ena guna shaklee jea bermodalkan RM65 utk jd ahli

Myra Jay said...

Macam2 punya nak suruh beli 'barang'
klau murah mungkin boleh consider kan..

Tp terbaikla cara Zura 'melayan' dia :D

SYANI said...

Rajin awak melayan budak tu. Kalau saya dah tak layan dah budak tu..

Cinta Misteri said...

hahaha baju apa tu? baju tu boleh buat magic ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...