Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 16, 2013

...Indahnya Bila Di Kampung Terchenta...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Lemau ler haini..:P

Malam tadi pukul 12 malam baru sampai Shah Alam. biar pon dalam kete malam tadi ai asik lah terlelap dan terus tido x sedar diri. My hubby drive sensorang jer.. ahahahaha.
tapi haini tetap lemau jer rasa badan nih.

Selamat Hari raya korban buat semua..
mesti masih ramai yang belom bekerja kan?? maklomlah, haini baru hari raya ke 2. tapi ai dah keje dah haini..huhuhuhu.

bagi memeriahkan raya ke 2 nih.. moh lah layan gambar2 indah semasa berada di kampung halaman terchenta.

Dating bersama yang tercinta.. hahahaha
bukan lah! kuar gi Dungun dengan My Ma n My Adik Na.
carik barang2 persiapan Raya.. beli bahan2 untuk juadah pagi raya.

tuuuu.. nampak x sipi2 ade orang nak nyelit jugak.

hahahhaha.. My Delisha ler.
My Anis dah ikut nenek n mak cu dia masuk kedai dah. Kami bertiga tunggu parking dalam kete. maklumlah, dekat2 nak raya nih memang ramai orang kat Dungun.

okehhh.. mai lah joint mama papa posing.
hahahahahha

Kemain lagi posing kan~ kalah mama dia..
hahahahaha.

singgah dekat expo raya jap.. 
mama, nenek n makcu gi shopping handbeg dan tudung.
anak2 n papa gi jenguk kat sinun. tak main pon.
tengok jer.. bagi mama dia tenang memilih handbeg. hahaha.

Dah abes shopping barang2 keperluan raya.. moh lah kita carik makanan yang dah lama di idamkan~

Sate Ikan! mabelessss!
4 cucuk RM 1.00.. murah kannnn!
susah nak carik kat Shah Alam nih..
balik terengganu baru boleh lepaskan giant makan sate ikan nih.

makan lak panas2.. pastu sos sate tuh campur yang manis dan yang pedas.
sedap hoiiiii!

Model sate ikan yang tidak berbayar.
okeh ape! hahahahaha

Moh lah kita melepak di tepi pantai sambil layan sate ikan panas2.
bersama2 goreng pisang dan kopok lekor.

anak2 duk sibuk main pistol bubble.
next n3 lah tempek2 gambar dorang main bubble tepi pantai.
hehehehe.

stop sini dulu.. kalo rajin ai up n3 lagi.

sekian.. kesah keindahan di desa terchenta.

P/S: Ramai ke yang dah start keje haini macam ai?? Tinggalkan jejak sket!



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

dah lama tak makan sate ikan ...macam besar je isi ikan tu ..saya biasa beli ala... cenonet je isi nya..huhuhu

Zee Suhaini said...

selamat hari raya zura..syok ler dapat balik kampung..
sate ikan kat sini ada gak..selalu kalo amik along ada la orang jual, 4cucuk singgit tapi tak sedap cam dulu..

Sura Mohd said...

seronoknya balik kampung...dah lama tak makan sate ikan tu..

Cho Zila said...

balik kampung memang indah belaka.. kalau boleh tak nak balik sini yang huru hara.. ha... ha... tapi nak buat camner nak cari rezekikan...
berseri2 muka sekarangni...

SYANI said...

Kat rumah saya ada orang jual sate ikan ni. Secucuk cuma 20 sen tapi kecik2 je ..

umi alya said...

akak cuti semalam jer, hari ni kerja daa

Hazmin Hamudin said...

Pergh.. Besar2 sate ikan tu. Kt kl mana nak cari yang besar macam tu. Murah lak tu kan.

adrianna syaz said...

Salam aidiladha akk..sddapnya sate tu..:)

adrianna syaz said...

Salam aidiladha akk..sddapnya sate tu..:)

ros_reeza said...

Selamat hari raya Aidiladha akak.. lama dah tak makan sate ikan. masa sekolah dulu rajin beli :)

eB said...

musti best sate ikan tuh kan? mcm best jerk :)

Masya said...

ambi sakan cuti.. sy dah kerja dah awak..

MulutPayau said...

Salam aidil adha...
Wahhh sedapnya sate ikan..peberet akak jugak tu...

zarena heeney said...

selamat hari raya zura
ena pernah nampak satay ikan nie kat padang layang-layang bt.caves

Papa Mifz said...

wah siap ada Expo Raya kat situ yer , kanak2 happy lah kan...

nea lopah said...

feveret sy tu satay ikan...hehehe

hainom OKje said...

Bestnya Terengganu ni suka kopok kering dia Zura....kat sini nak dapat kopok ikan yg sedap susah...kalau tau boleh kirim zura ritu...

Fifi Nadhrah said...

seronoknye balik raye jumpe family.. satay ikan ade dekat kajang.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...