Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 7, 2013

...XTVT Hujung Minggu | Layan Permintaan Anak2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.

hari nih lemau jer nak bangun awal. dekat2 pukul 6 baru boleh bangun. so, haini x de lah tapau lunch dari rumah. beli jer lah kat kedai mamak.

okeh.. mai lah baca xtvt Kami hujung minggu semalam. Sabtu x de xtvt sangat melainkan xtvt wajib pergi pasar malam.. ahaks. My Anis dah bape kali request nak gi kat taman tasik Shah Alam. ai tak pasti lah nape dia suka sangat nak gi main kat sana. dah ler ramai orang. nak main buai kena tunggu turn yang lama. tapi dia nakkkk jugak ke sana.
so, layan kan ajer laaaaahh.. janji dia happy.

sebelom ke taman, Kami ke giant seksyen 18 dulu, beli stok makanan diet ai. ape sgt yang boleh di makan kan~ ayam, telur ngan sayur2 jer lah. dah habes shopping kami gi makan kat Medan selera sek 2. Pekena ABC special. hehehe

Dah settleh semua.. hari pon dah redup. moh ler kita ke taman.

Start Main. Orang memang ramai..
tapi meriah ler.
cuma bab nak menunggu turn naik buai tuh yang malas.

My Anis kalo gi sini, dia mesti nak naik buai. walaupon orang ramai menunggu turn. sabor jer lah~

Adik pon x nak kalah.. 
tapi dia suka nengok orang main. dh penat tengok orang main.. baru dia try.
kalo gi taman nih memang kena bahagi2 anak. Delisha mesti dengan Papa. My Anis dengan mama. 

KAMI in Pink. My hubby pon pink. cuma pic dia x de lam gambar sebab my hubby tukang amik gambar. hehehe.
My Anis kalo bab amik turn buaian memang laju.. org yang nak turun buaian blom habes turun dia dah standby nak naik. hahahaha.
tapi yang bagusnye dia.. bila nampak ade org tunggu turn nak naik buai. dia mesti stop dan pass kat orang lain plak.

Tapi tidak pada Delisha.. selagi dia x puas main. susah nak suruh dia stop.. hahahaha
harap2 lepas nih dia pon ngikut perangai kakak dia. Amin.

Kemain sonok dapat naik buai.
mengekek2 gelak bila papa dia buaikan laju2.
Anak2 sonok. mamapapa pon tumpang sonok jugak~

hampir kol 7 jugak baru gerak balik.
sebab papa ade futsal malam tadi. ai ngan anak2 tak ikut pon.
badan letih sesangat.

itu jer lah nak tempek kat sini haini. 

Sekian, Kesah hujung minggu.

P/s: Ape xtvt hujung minggu korang?

P/s: Kak Izan Mama Mia pergi x semalam?? intai2 gak kelibat Mia.. tapi x jumpa.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

25 comments:

LYAfrina said...

waa..sedondon mak & anak2..
comel zura berpeplum...

Sura Mohd said...

sronok la budak2 dpt pegi situ...smalam petang akak tido jer..tak terlintas pun nak keluar. kalau tahu zura pegi...akak pun boleh la turun sana..boleh la kita jumpe..hehehe:)

Mamamyja Manz said...

wah best nyer... hihik

Kakzakie said...

Jadual kakak padat selama dua hari tu Zura... malam baru rehat.

ps: eh... betul-betul zura dah fit boleh berpeplum dah - cantik:)

Zee Suhaini said...

situ memang ramai manjang..takde ape yang best sangat pon..
bebudak ni teringin zura nak lepas angin..asal dorang heppy ikut aje la..
dah selim melim tuh..nampak muda u..hihih

Myra Jay said...

Korang kan yg best ialah 1 family sedondon :D
Sehati sejiwa gitu..
Cayalah yout hubby suka pink jugak :D

eB said...

comelnyer zura pakai cenggitu...
rindu ar, bila kita nk jumper nih? hu3

Hazmin Hamudin said...

kalau ramai sangatpun tak best jugak kan nak main. Siap kena tunggu turn lagi tu.

lieyalatif said...

wahh zura dah start induction balik ke heheheeh...selamat berdiet tauuu....

ishhhh kenangan laa tgk pic zura nie....sini laa dulu tempat lepak lieya mase belajar kat uitm ...joging sini...lepak bagi kura2 mkn roti expired...dating ngan cik abe pun kat sini haahahahaah

Fifi Nadhrah said...

tengok happy muke anak2 dapat main..

kak zura.. akak da kurus..

inazamri said...

amboi sedondon uols.cantik.Zura u look slim.akak jeles u.

inazamri said...

amboi sedondon uols.cantik.Zura u look slim.akak jeles u.

Aine Ainun said...

a=sweet la anak beranak sedondon PINK..
spend time ngan femly mmgbest

Cho Zila said...

happy famili... kalau dah cutitu memang anak2 ajak keluarjer.. baruler seronok hatinyer...

nea lopah said...

tak tengok dh anak..tgk peplum mak nye...kurus zura...menjadi diet u!
sy dh add fb zura.

lizz said...

comel serba pink tu....hujung minggu bawak anak2 beraktivti gini kemain melebo senyuman memasingkan...keluarla peluh dierang sikit..zura dah kurus la...

Liza Yati said...

Zura nampak sgt slim . Dgn peplum lg you. Kurlass. Liza dh ke mana diet liza.. huhu..

miazara ina said...

ble ada anak ni..memang taman mcm ni jd pilihan..x sbr nak tunggu anak mia besar..leh ajak p jogging sekali.hehe

izan mama mia said...

zuraaaaaa....
mmg xder rezeki nak jumpa tau...mia pon naik buai juga sambil mata mama dia dok cari kelibat org pakai bj pink...tapi tak nampak pon kelibat zura...mungkin masa akak sampai zura dh balik... sbb akak g tasik belah depan pkns dulu.... pastu br g playground tuuu...

p/s...wah berpeplum tuu...

εïзmummyHazaεïз said...

Alololo anak, mak omey2... sejak kawen xpernah pi situ, percaya la. Hahahah

εïзmummyHazaεïз said...

Alololo anak, mak omey2... sejak kawen xpernah pi situ, percaya la. Hahahah

hainom OKje said...

Weyh Zura...gi mana tu nak tau gak! hehe...
OKje sangatlah bizi...weekend lepas...kan ada gathering mak mak orang....hehe
Dulu masa anak kecik selalulah gi main buai...sekarang idaklah lagi!

Izan Ishak said...

cantik bila mak n anak2 dara sedondon pink!

dah lama sbnrnya tak pergi tmn permainan ni. nak kata jauh.. boleh tahan jugalah kat bandar nun... sekali skala je pegi kalau ayah rajin.

Izan Ishak said...

cantik bila mak n anak2 dara sedondon pink!

dah lama sbnrnya tak pergi tmn permainan ni. nak kata jauh.. boleh tahan jugalah kat bandar nun... sekali skala je pegi kalau ayah rajin.

Masya said...

Nampak sgt perubahan diet nafira... Sweet pakasi pink, bdk2 biaselah hujung minggu nak main2berjln2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...