Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 30, 2013

...My Anis Di Hari Graduasinya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.

Alhamdulillah, selesai sudah Majlis Graduasi My Anis semalam.
okeh lah, n3 kali nih nak tempek gambar My Anis di Hari Graduasi nye.
kalo ikut undang2 majlis, x leh amik gambar. 
memula takut gak nak amik gambar. curik2 dari tempat duduk jer.
pastu bila pelajar dah start masuk Dewan, ibubapa pakat2 duk amik gambar anak masing2.

so, tempek dulu gambar2 My Anis yang sempat kami snap.

Dalam Dewan.

Menunggu giliran Naik pentas.

Comel jer kawan dia tuh kan~
pandai posing~ ceria jer.



My Anis di atas pentas.
Dapat piala, Sijil penghargaan dan Beg sekolah.

mama papa pon nak jugak menyelit. 
Kami duk depan sekali okeh! punyelah semangat nak tengok anak naik pentas.
hahahaahahha.

Anis Dan Mamanye yang gojes.
muahahahha.. okeh2.. overshadow my Anis dah.

Sayangggg Kakak Anis.

Anis dan Papa.

Tahniah Kakak Anis.
sepanjang berada di Pra sekolah, banyak peningkatan dlm pembelajaran.
sudah boleh membaca dengan baik. aktif penyertai pelbagai aktiviti di sekolah.
Syukur punye Anak macam My Anis.
Moga jadik Anak yang solehah, berjaya Dunia dan Akhirat.
Aminnn.

Sekian.. N3 tempek gambar My Anis.

P/s: Nampak banyak blog yang citer pasal hari konvo anak2 ye. memang semua sekolah dah ade hari konvokesyen masing2 eh? bertuah budak2 sekarang. zaman ai dulu, kena belajar rajin2 untuk masuk U baru merasa pakai jubah konvo.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

lizz said...

kemain heppi nengok anis ni siap berpeace lagi tu...cantik jubahnyer tu kemas sangat biler anis pakai...

SYANI said...

Dah konvo ye.. Adib belum lagi..

Zee Suhaini said...

tahniah anis...memang syok zura bebudak skarang..

Eliss Mie said...

Bestnya anis.next year dh darjah 1 kan? Kita dulu tadika kan ada jgk.ra tak tadika ker?

nea lopah said...

Tahniah yer..... seronok nye kan??? Felling dah macam anak konvo USM, UKM, UiTM gtew kan? hahahaha

Papa Mifz said...

budak2 sekarang graduasi dah macam ambik Ijazah yer...hehe

Kakzakie said...

Kakak suka tengok konvo anak-anak tadika Zura. Meriah dia tak sama anak dah besar..

Papa senang posing dukung lagi best Anis mesti happy:)

Fifi Nadhrah said...

happy tengok muke anis.. tapi lagi happy muke ibu ayah anis.. delisha mane?

Qhaifa Nur said...

afnan 5 thn esok konvonya...
seronok semua dapat beg...

Aine Ainun said...

Tahniah kakak aniscomel
Mama dia dah nmpak slim tau ツツ

Masya said...

iyerlah beruahnya bebudak skrg kecik² dah merasa konvo.. anak sy bulan dpn... tahniah anis.. thn dpn dah darjah 1

Cho Zila said...

x bikeg amek gambar memang tak bestler .. memang sedihler hati akak kalau tak leh... tahniah...

Tihara said...

sweet moments, comel sangat :)

hainom OKje said...

Hehe ... konvo jugak yeh Zura ...tgh musim konvo gamaknya sekarang ni.....dari tadika, sek rendah sampai ke menengah tgh berkonvo hehe...
Teruskan usaha ye Anis .

Fizalinolie said...

Fiza sempat graduasi time tadika Zura. Tapi... Memang tak leh lupa masa kat U. Dah tua pun graduasi jugak. Haha...

Apa2 pun... Tahniah! Buat Anis dan Zura serta suami. Next year dah masuk tahun 1. Semoga Anis terus berjaya yer... Amin :)

mama lieyna said...

Budak2 kecik skrg dh merasa berjubah konvo bagai ye... untungnyalah,.. :-)

Tahniah kakak anis yg manis.. :-)

::NureeN:: said...

tahniah kakak anis...
bangga kan kita tgk kat bwh stage...
ellesya graduasi bln 11 ni :)

Sura Mohd said...

tahniah kakak Anis..adik dia mana?tak bawak ke?

ros_reeza said...

tahniah untuk Anis.. Cantik baju purple...

Hazmin Hamudin said...

Budak tadika sekarang pun siap ada konvo ye.

Atia Adina said...

kecik2 dah graduate ek.... hihihihi... zaman la ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...