Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 11, 2013

...Semangat Nak Balik Raya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Penghulu segala hari. :)

Yeaaahhh.. Jumaat dah hari ini. Malam nih lepas habes keje, InsyaAllah gerak balik Terengganu. Kampung Halaman terchinta.
Raya korban tahun nih turn raya kat umah My hubby. maknanye, 2 hari sebelom raya Kami kat rumah My Ma dulu.. hari Ahad petang mungkin gerak balik umah My hubby. jauh tak jauh gak lah.. sejam gak lah perjalanan dari rumah My Ma ke rumah Mak mertua.

malam tadi dah packing baju anak2.
baju MamaPapa baru letak sket. x larat nak teruskan pac barang malam tadi.. sambung petang nih plak. sebenarnya x muat nak letak semua baju dlm satu beg tuh. hahahaha.
tu yang jadik pening tuh. dlm beg purple tuh ai letak baju2 raya. ade space lebih ai letak towel n seluar ai ngan hubby.. Petang nih lah susun semula.. kalo x muat jugak kena pakai 2 beg jugak lah nampaknye.. hahahaha
feremfuannn.. mana reti bawa baju sket2. hahahahahaha

bagi menaikkan semangat nak raya..
Makanyeee.. moh lah kita layan lagu raya haini.
hek hek hek hek..

jangan marah yer kawan2.. ai tau ade yang x dapat balik kampung sebab x de cuti.
sabar eh.. raikanlah raya ini sebaik mungkin. carik xtvt yang best utk semua agar kita x rasa sgt kita tengah raya n tak balik kampung.

ai ngan hubby nekad jugak balik sebab dah lama x balik. My hubby ler dah bape kali duk sebut2 nak balik kampung. dah lama x jumpa famili dia. macam ai, My ma n ayah baru jer turun shah alam bulan lepas. hehehe.

pada yang balik beraya di kampung tu, hati2 di jalan raya tau~
Semoga perjalanan balik kampung kita semua di lindungi oleh NYA.
aminnn.

Sekian.. N3 nak balik raya.

P/s: tak sabar nye nak habeskan waktu keje haini.. :P


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Sura Mohd said...

wahh..semangatnya Zura..jeles akak..
hati-hati dijalan raya..selamat balik kampung..:)

εïзmummyHazaεïз said...

tu dia... siap packing dah.. hati2 drive. Salam aidiladha ya

Kakzakie said...

Bila kampung halaman jauh mood balik kampung memang ceria. Bukan dapat selalu balik kan..

Aine Ainun said...

Sedih........kita tak dapat balikhuhu

mama lieyna said...

Syoooknye.... akak isnin kerja lg..huuu

LYAfrina said...

Moga slamay smpai ye zura.. lya pon maybe k kerteh gk nanti.. rmh mak sedra fain. Zura duk area mne kat kerteh?

eB said...

x thn.... kemas awal tuh...
jom jumper pas rayer... he3

Hazmin Hamudin said...

Bestnya ada kampung. Saya takda kampung ni raya dekat kl jela. Hehe

inazamri said...

hati2 di jalan raya ok.akak raya di perak je la.esk xjd balik klang la pulak.selamat hari raya aidiladha

nea lopah said...

selamat berhari raya korban yer... ati2 d jalanraya.

Fifi Nadhrah said...

fifi la tu yang tak balik raye.. bukan sebab takde cuti.. tapi sebab malas nak redah jammed..

zarena heeney said...

wahhhhhhhhhh semangatnya
ena blk kg hubby jea
dkt jea pun

Papa Mifz said...

kirim salam orang kampung yer...:)

Mama Adam said...

Dlm kereta mesti meriah dgn lagu " ooooo balik kampung! ". Hahahah. Lagu allahyarham sudirman tu la

eyeyou said...

selamat beraya sakan...ehhh raya KORBAN...selamat berkepit ngan family terchentaaa...

eyeyou said...

selamat beraya sakan...ehhh raya KORBAN...selamat berkepit ngan family terchentaaa...

Cho Zila said...

dah sampailer ke sana yerk.. jeles u.. kita raya kat sini jerler .. suami orang sinikan... selamat hari raya eidul adha...

Aishah Jahirah said...

salam aidiladha....huhuu meriah kot kat pantai timur banding belah2 sini raya haji...

hainom OKje said...

Cukup 2 bag tu Zura? hehe...
OKje kalau balik kampung ni malas betul nak pack barang...Nasiblah sekalarang ni anak2 dah pandai kemas baju memasing....selamat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...