Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, October 19, 2013

...Jawapan Teka-Teki Semalam & Pemenangnyeeeeeeee...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Sabtu.
Haini ai keje, Halfday.. Sabtu memang kejeeeee.

Dari pagi tadi nak up n3 jawapan teka teki semalam. asik lah bz jer dari tadi. 
big boss baru balik dr OS.

Jom lah tengok sape yang kena!

Tadaaaaaa... ade lesung batu.
My Adik Na ngah tumbuk sambal. hehehehe
My Ma suh cover ngan plastik supaya cili yang di tumbuk tuh tak terbang ke mata. hahahahaha.. kreatif kan My Ma. 

agak2 korang dpt bayangkan tak?
hahahahaha.. kalo ade video ai dah upload dah kasi korang tengok.
hahahahahaha.

Ramai rupernye yang bijak meneka. walaupon tanpa klu. tetap ade 5 orang yang berjaya meneka. kalo ikut terma dan syarat semalam. peneka paling tepat dan cepat meneka dengan betul akan di pilih sebagai pemenang kan.

Jadiknye.. Peneka paling cepat dan tepat meneka adalah LiayaLatif!
Tahniah Lieya!!!
Nanti emailkan Nama, Alamat dan No.hp Lieya ke azuranafira@gmail.com k~

Okehlahhhhhhh... haini ai baik hati~
semua peneka yang meneka "Lesung Batu" ai kira pemenang.

Hazmin Hamudin.
Fifi
Umi Alya.
eira eixora.

Tahniah Semua! korang memang handal meneka.
nanti emailkan detail k~

Sekian.. Jawapan teka teki dan para pemenang.

P/S: lupa plak nak bagitau.. semua peneka handal itu akan mendapat seketul FM.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Aishah Jahirah said...

ada teka teki ke smlm....hee tahniah kepada pemenangnya...

mama lieyna said...

Haha.. jauh menyimpang jwpn akak :P

Masya said...

Tahniahhh buat yg berjaya... Wahhh kreatifnyaaa buat gitu kikkikik

umi alya said...

yakah akak menang?? cam tak caya jer.. apa2pun tima kasih zura, nnt akak email

Tihara said...

oh lesung batu, tapi terlepas nk jawab..tahniah to the winner :)

εïзmummyHazaεïз said...

Waaa lesong batu, ingt rabbit, hahaha congrate

MulutPayau said...

Tahniah kpda pemenang ..

Zee Suhaini said...

ahahaahaa.. lesung erk..tahniah kat pemenang..

Sura Mohd said...

tengah menumbuk ropanya..hahaha..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kreatif la idea ni ..hihi

ros_reeza said...

tahniah kepada semua pemenang :)

Hazmin Hamudin said...

Untung la yang laju tu. Haha

hainom OKje said...

Uikss nape okje terlepas pulak ni....
" Ini tidak adil" .....dia yg tak dtg sini...

Fifi Nadhrah said...

hahah.. ai menang ok.. tapi kan kak.. sekali imbas da terdetik tu lesung batu.. selalu cover pakai pinggan je.. alaala perisai.. ni petue baru.. boleh tiru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...