Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 17, 2013

...Main Bubble Di Tepi Pantai | Heaven...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Moga ceria2 selalu k~

ade lagi yang bercuti kat kampung sekarang nih??
ai is jeles sama Kakakku Elissmie yang masih bercuti dikampung halaman sampai hujung minggu. Isnin baru keje.. uwaaaaaaa.

okeh lah.. pepagi nih kita layan dulu gambar2 anakanda berdua main buih sabun kat tepi pantai. syok habes dorang sebab bubble2 dorang ditiup angin. tepi pantai kan~
Mama papa, Nenek dan makcu dia layan sate ikan n kopok lekor panas2.. hahaha.



Main sama2.. adik dulu pastu kakak plak.
















mengekek2 2 badik nih gelak2.

sebenarnya dah lama dah dorang mintak belikan pistol bubble nih. papa jer malas nak melayan. tau jer lah kalo main bubble nih.. abes meleleh2 air sabunnye.
bila bawa main tepi pantai cam nih x de lah risau air sabun tuh tumpah merata2.
tapi bila balik umah nenek, sama jer.. merata2 jugak air sabun kat lantai umah nenek.. hahahahahaha.

sekian.. kesah anak2 main buih sabun.

P/s: anak2 ralit main.. Mama Papa tenang sket nak makan.. ahaks~

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik. 

17 comments:

Kakzakie said...

Kalau angin kuat bubble terbang jauh dan tinggi itu yg suka mereka ni. Zura.. makan keropok lekor lagi:)

nea lopah said...

seronoknye main2 tepi pantai...kena angin laut tu mmg heaven sgt.

Masya said...

hihihi.. amir pun pantang kalau pg tempat² mcm ni jual belon.. mesti mintak..

inazamri said...

bila tgk anak2 zura main bubble kat tepi pantai ni,tetiba tingin lak akak nk gi jln2 kat pantai.akak cuti gak ni..isnin baru keja.heheh jgn jeles

Ain Noraini said...

teringat masa anak2 kak ain kecik2 dulu pun mcm ni..suka main mcm tuu...

maszmadi said...

sonot tengok depa men bubble kan, kalu anak saya main, mak pak kena join skali sebab dia sorang2 jerk.. so x boleh la nak bercinta berdua kami.. huihui

hainom OKje said...

Anak kecik2 mmg suka main bubble ni Zura...suka dia mengejar belon kan hehe...Elok main tepi pantai kalau tidak licin lantai rumah nenek

Sura Mohd said...

sronok sangat la tu sampai mengekek-ngekek ketawa..memang elok sangat main kat tempat camni...kalau kat umah jenuh jugak..asyik nak mengemop jelah..

eB said...

suker tgk kwsnnyer. tng :)

εïзmummyHazaεïз said...

Huwaaaa best2.. seronok anak2 main bubbles kan... xleh tahan 2x pi tganu x sempAt makan sate ikan.. tsskkkkk

mama lieyna said...

Bestnye main bubble di tepian laut...anak2 fokus bermain, makayah boleh santai2x...:-)..menarik...

Papa Mifz said...

seronok la dorang main bubble tepi pantai , angin mendayu-dayu pulak tuh kan...hehe

lizz said...

comel dedua...dah la baju sedondon...sesuai sangat suka auntie tengok...bagus la dierang tak berebut...baik jer...

Hazmin Hamudin said...

Memang best duduk tepi pantai ni sambil beriadah..

Fifi Nadhrah said...

selamat main dekat luar.. kalau dekat rumah.. confirm licin rumah..

Chenta Ummi said...

lama dah tak ke pantai.. nanti dah ada nak leh la bawak jenjalan..

salam saya pertama kali menyinggah ke sini.. i like!! :)

MulutPayau said...

seronok anak2 kalau main bubble ni..teringat pulak zaman kecik2 dulu...
tengok pantai tu..aduhaai teringin nak pergi...dah lama akak tak merasa angin pantai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...