Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 2, 2013

...Fakta Menarik Di Hari Sabtu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu.

Happy Deepavali buat semua rakyat Malaysia.
Kata 1 Malaysia kan~
Selamat bercuti semua~
hehehehe

Hari ini nak share fakta menarik dari paper Berita Harian yang ai baca setiap hari. 
Rasa terpanggil plak nak share kat blog nih.
kira santai2 di hari sabtu lah.

mungkin ais krem zaman dulu kala x secomel ais krem sekarang lah kot kan!

moga suatu hari di beri peluang jejak kaki ke sana.
aminnnnn~

ye ke??? macam Auta je Fakta neh~
urmmm.. komen korang?

Sekian. N3 kongsi fakta.

P/s: Autopublish sesiap nih. Terima kasih atas kesudian anda membaca n3 di blog ini. ahaks~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

Tihara said...

fakta last macam auta kan..

Hazmin Hamudin said...

Mati di pangkuan suami tu kira ditangan orang tersayang jugakkan? Tak semestinya mati kena bunuh. haha

Masya said...

Gegegege.. Biar betikkk yg akhir tu huhuhuhu

Papa Mifz said...

ke sebelum mati tuh sempat tidur di pangkuan suami or orang tersayang maksudnya...hehe

εïзmummyHazaεïз said...

Fakta yg paling last tu.... mmmmmm

eira eixora said...

best juga baca fakta2 ni sume. kadang2 kita tak pernah tahu pun =)

eynda said...

Mungkin jugak la fakta tu... kes jeles selalunya kan... baby mati pun kekadang sebab perbuatan mak pak yg tak waras jugak huhu...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. menarik (^__^)

Myra Jay said...

Yg last sekali tu takut ha.. moga kita dijauhi

Fifi Nadhrah said...

memang menarik kak.. bab mekah tu paling saye suke..

hainom OKje said...

yang bawah tu tak percaya....kalau ada pun bukan kat malaysia kot hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...