Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 27, 2013

...Moh Lah Julingkan Mata Korang Hari Ini...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabuuuuuu.
Ceria ke tidok??? ai ceriaaaaaaaalah sangat!

Hari ini ai nak tempek baaaanyaaaak gambar.
harap2 korang tak jemulah menatap gambar2 yang super duper banyak nih.
gambar2 nih KAMI snap kat photo booth yang kami buat. 
Alaaaa.. yang ade flower wall tuuuuu..

Jom lah layan mata anda~
Jangan fengsan sudaaaahhhh~





Cantek ke tidookkkk?
*statment mintak pelampang.

Adik Na Request ngan Kakak dia buat props I'm Next!!
Adik bongsu ai neh~ Tinggal dia jer yang belom kawen dalam keluarga Kami.
Rasanye Not Available dah kot. hehehe.

Pengantin pompuan Yang di rai~
satu2nye adik ipar perempuan.


Kami bersama Pengantin.
Tahniah Azie~


okeh~ bagi can kat Nens inter frame dlm blog ai.
nak tempek kat blog sendirik x cukup masa nak update katanye.



Nens's Famili..







 tudiaaaaaa... berjujuk2 gambar ai ngan hubby. hahahaha
Me n hubby jer ade. anak2 fengsan dah masa nih.
dorang kasi can MamaPapa posing lomantik-lomantik lah tuu.
hehehehehe.



ini ler sepupu lelaki ai yang rajin itu.
tengok tuh.. tengah posing pon tuala kat leher.
orang kuat keje maknanye tuuu.
kena paksa joint sepupu2 posing.. hehehehe.

Me n My Ma.
sempat jugak tangkap My Ma.. My Ayah je tak sempat tangkap.
sibuk melayan tetamu.



Yang 3 keping terakhir nih gambar Kami kat homestay.. 
masa majlis kenduri belah pompuan. saja nak tempek kat sini sebab pic nih dari kamera Nens.Cuma yang x bape nak puas hati.. apsal ai paling fendek dalam gambar itu??
ini tidak adill!! :P

itu dulu lah nak tempek haini. Kalo ade lagi ai tempek lagi di n3 akan datang k~

Sekian.. tempek gambar bergediks santai.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

Ibu Amani said...

warna warni je ganbar kak gha... :)

Liza Yati said...

Wah. Juling gaak la mata tgk gambar Zura. Hahahahha. Comel prob2 photobooth tu. Trend skang kan buat photobooth tuh. Dulu zmn Liza kawen mana ada..\

Zura, Jom join Giveaway kat blog Liza. http://lizayati.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html.

The more the merrier!

eira eixora said...

meriah betul kenduri ni. sepakat gitu

Atia Adina said...

baju sedondon ... cantik bangat

hainom OKje said...

Tadi baru nak tanya Zura ...hari yg sama ke majlis belah lelakinya rupanya warna baju je yg beza hehe...
Ohhh inilah nen yg selalu disebut sebut oleh kakak dia...Apa pun enjoy sangat tengok gambau gambau awak tu Zura....
Nak tengok makanan kendurilah pulak....

adrianna syaz said...

Ha..amik kau..ni mmg wordless ni..gmbr byk..hehe..cntik flower wall tu..nnti2 sya pun buat sendri je ni..jimat2..dah boleh buat ikut kegemaran sendri kan..tetba x sbar nk kawen..ngeh..ngeh.. ^_~

oya said...

banyak gambar..mmg terjuling kejap

zarena heeney said...

mmg warna warni gambar zura nie
meriah sungguh

Kakzakie said...

Best!! kakak suka tengok kemesraan yg terjalin Zura. Bukan senang nak dapat peluang macam ini kalau tak ada majlis kawen keluarga sendiri kan..

Fizalinolie said...

Haha... Juling mata tengok wo...
Tapi sweetla bergambar kat wall dan mcm2 gaya. Teserlah kemesraan kat situ :)

mama lieyna said...

Cantiknye semua gambar tuuuu... ceria, n soft baju tema.. likex100 :-)

Papa Mifz said...

hamboih rajin masing2 bergambar yer , macam2 posing ado...hehe

::NureeN:: said...

anak2 x join posing ker? hehe

Sura Mohd said...

suka tengok zura n suami..lomantik gitu..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

comey je pose lomantik gitew..hihihi

Masya said...

puas tgk gambar banyak hahahaha
amboi kemain pos eh kalah pengantin... cantiklah beads kat halfmoon nafira tu... cantikk

Fifi Nadhrah said...

yang saye nampak.. akak dah kurus. ai is jeles ok.. tapi cantik la akan bertige.. saye suke tengok.. tapikan.. mane gambar anak? hihi..

maszmadi said...

hamboiiiii posing x hengat...

Aishah Jahirah said...

wah3...gojes semuanya...happening gitu..tahniah dapat adik ipar...:)

lizz said...

Suka la tgk kaler sedondon baju zura n adik badik...sweet sgt...photobooth pun cantik.....sekali sekala bergedik santai ngan adik beradik apa salahngerkan .

LYAfrina said...

meriahnyer.. background bunga2 tu buat sdri? siyes cantik sgt... kretipnyer adik bradik ni..props tu pon buat sdri gak ye???

mmg kalerful la.. kemain posing lg masing2 ye...

tudung kuning tu beli siapk tmpah..cantik la

lieyalatif said...

SUMPAH COMEY!!!

warna2 ceria...pandai zura deco photobooth tu...props pun cute...pandai zura buat ....

skrang mmg wajib ade photo props ni kan zura kalo majlis2 kawin ke ape...paling syok skrang ni ramai yg pandai DIY sendiri bende2 nieh....excited gak membuatnyer kan...

izan mama mia said...

mmg terjuling tgk ..wah zura look so gojes...nampak kurus laaa

Myra Jay said...

Korang tema memang pinky gitu ye..
Pink kuning dan pink biru :)
Ai likeeee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...